Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTrans güzellik yarışmaları, trans bireylerin kendilerini ifade etmeleri ve toplumda daha fazla görünürlük kazanmaları açısından önemli bir platform olabilir. Bu yarışmalar, cinsiyet kimliği ve ifadesi konusunda farkındalık yaratmaya ve toplumsal kabulü artırmaya yardımcı olabilir. Ancak, böyle bir yarışmanın olması gerekip gerekmediği konusu kişisel görüşlere dayanır. Bazıları bu tür yarışmaları olumlu bulurken, bazıları ise farklı düşünebilir. Önemli olan herkesin eşit şekilde saygı görmesi ve toplumun çeşitliliğini kabul etmesidir. Bence işlemleri yapan doktorların isimleri de gerekli çok profesyonel iş çıkartıyorlar. 😌⭐
42 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz daha da utanmaya devam edin! Sonunda LGBTQ hakları gelecek ve hevesiniz kursağınızda kalacak ve haklarımız geldiği zaman da sıkıyorsa laf edin bakalım!
Mesela bir bağnaz zindan edeceğiz demiş de; "Biz bunlara hayatı zindan edeceğiz" haklarımızın geleceği gün yakındır. Sizin dininiz 50 sene sonra biter ve azınlık olarak kalacaksınız.
Benim yorumum ise; gerçekten bakıyorum da transfobiklerin cüreti dehşet verici (!). Bir trans kadın olarak yorumluyorum ki; trans bireylerin güzelliğini kutluyor bunda ne var ki? Demek ki sizin ilkel anlayışınızı aşıyor gibi de görünüyor. Dünya artık gelişiyor, dinlerin hepsi mitoloji olarak kalmaya devam etmeye başladı bile. Siz anca kendi önyargılarınızı havuzunda debelenmeye devam edin. Kin kusmak yerine kendinizi cinsiyet kimliğini karmaşıklığını ve insanın onuruna saygı duymayı önerin madem onurlusunuz ya!
60 Yorumla
Allah ıslah etsin, diyecek bir şey bulamıyorum. Kişisel tercih meselesidir diyemeyeceğim bu sefer malum söz konusu toplumsal ahlak olunca. Ülkece nereye gidiyoruz böyle bilemiyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin.
00 Yorumla
+1 yılBirileri bilinçli ve kasıtlı olarak bunları yapıyor..
İnsan, tarihî boyunca bu soysuzlarla uğraştı.. Cenab-ı Hakk, helak etti anlamadılar, akıllanmadılar..
Şeytanın en sevdiği askerleri..
Ama biz de bunlara pabuç bırakmıycaz..
Dünyayı bunlara zehir edicez!
1014 Yorumla- +1 yıl
kudurun bakalım. Haklarımızın geldiği gün yakındır ve sizin dininiz de mit olarak kalacak haha
- +1 yıl
@HazardGoose bizim kudurduğumuz felan yok. Kuduran, kudurukluk eden, ahlaksızlık eden sizlersiniz..
Sizin akıbetiniz de belli.. Hem dünyada hem ahirette haliniz perişan.. - +1 yıl
Bir de şu kuduruğa ben de cevap vereyim madem
Ya bırak bu manipülasyon çabalarını. Söylediğin her söz çaresizlik kokuyor ve nefret dolu ideolojinizi (artık dininiz mi diyeyim) geride bırakan bir dünyanın mı korkusu? Sen kimi tehdit edersen et, hakaretlerin bile anlamsız. Gördüğüm tek şey; sefalet, cehalet ve nefretinle kendine verdiğin sefalettir.
Trans topluluğu gelişmeye ve kimliklerini kutlamaya ve hakları için mücadele etmeye etmeye devam edecektir.
Hani sizin dininzden bir alıntı yapayım madem; sizin Kuran diyor ya ; "Bekleyin biz de beklemekteyiz!" Evet şu an da bunu biz de görüyoruz. Sizin gibi dinci tayfalarının yürüyüşleri bile azınlıklaştı! Ve unutmadan, geleceğin kapsayıcı olduğunu unutma ve sizin gibi dincilerin bağnazlarına bile yer olmayacak haha - +1 yıl
@muchdeeper hey bre cahil! 2 milyar insanın neresi azınlık? Üstelik tarihimiz sizin kadar eskiye de dayanmıyor. Siz Lut kavminden beri varsınız.. Ama bulunduğunuz her toplumda dışlanmışsınız, kovulmuşsunuz, taşlanmışsınız..
Söylesene nerde atalarınız? Madem sizin yolunuz doğruydu niye bu zamana kadar çoğunluk olamadınız? Oluk oluk insanlar size katılmadı? Çünkü batıl ve sapkınsız! Çünkü sizde ahlâk yok, insanlık yok, güzel ve iyiye dair hiçbir şey yok!
Tek derdiniz süfli bir arzu ve sapkınlık.. Medeniyetle, insanlıkla hiçbir alakası yok!
Kıyamete kadar da akıbetiniz, ecdadlarınızdan farklı olmayacak! Siz korkmayın, TİTREYİN!! - +1 yıl
@__MütefekkirSeyyah
Yiyorsa engellemezsin.
Bir trans erkek olarak ben de varım! 2 milyar olduğuna emin misin? Acaba hangisi tevhid'e inanıyor hiç düşündün mü? Tevhid ve tağut kavramını benden daha iyi bilmen lazım. Kimlikteki islam adını 2 milyarla karıştırma lütfen!
En azından bizim eşcinsel, trans atalarımız direndiler sizin gibi korkmadılar! Bizler de onların mirasçılarıyız. Osmanlıdaki eşcniselliği okursun bakalım varmıymış yok muymuş? Ahlak ve insanlıktan yoksun olduğumuza dair iddiaların bile gülünç! Çünkü modası geçmiş Kuran doktrinleriniz körü körüne bağlılığınız ve başka dinlere olan saygısızlığınız gerçekten de başkalarını yargılama tutkunla gerçek insanlıktan yoksun olanlar sizin türünüz değil mi? Bizim varlığımız seni TİTRETMİŞ'te haberin yok sdgdfhdfghdf siz anca kıyamet günü diye avunun bakalım asdgsdfhdfh
Hadi canısı başka kapıya! - +1 yıl
@maverickstorm ne çok *bne varmış memlekette..
Biriniz de bana insanlık adına yaptığınız faydadan bahsetsin yiyorsa!
İslam'ın, Kur'an'ın tavsiye ettiğinin dışında insanlığa fayda getiren nasıl bir faydanız var mesela?
Kur'an'dan daha üstün demiyorum bile.. Bunu zaten başaramazsınız da, en azından Kur'anın dışında, Kur'anda olmayan insanlığa fayda sağlamış bir tane faydanızı söyleyin?
Eğer yoksa sizden daha aşağılık varlıklar yok! Faydanız varsa, en aşağılık insanlar biziz!
Hodri meydan!! - +1 yıl
Bizim varlığımız seni TİTRETTİ DE HABERİN YOK SDGFSDHGDFHDFH. *bne demeyeceksin onlara, biraz saygı canısı asdgfsdghdfh. Trans toplumunun insanlığa katkılarını sorgulama cüretini gösterirken aynı zamanda da "Hodri meydan!!" diyerek ayrımcılığı ve şiddeti aktif olarak teşvik eden bir inanç sistemine bağlı kalman da hayret verici asdfgsdghdf
Bizler her zaman sokaktayız peki sizler neredesiniz? Pride gününde o azınlık grubunuzla bekliyoruz sizleri ^^ - +1 yıl
Filistin direnişinde bile fazla göremedik sizi sokakta ayrıca asfsdgdfsgh
- +1 yıl
@maverickstorm dünyadan haberiniz yoksa biz ne yapabiliriz cehaletinize!
Bunlar konusunda biraz şöyle bak her alanda her zaman sokaktaydık.. Ama bu bizim metodumuz değil.. Biz çoğunluktan ziyade kaliteye de bakarız.. Filistin tek başına bile oluk oluk insanların İslam dairesine girmesine vesile oldu, oluyor da..
Bunlar benim sorumun cevabı değil, soruma cevap ver cevap!! - +1 yıl
@maverickstorm soruma verecek cevabın yok gak guk ediyosun.. Sonra tavuk gibi ardınıza baka baka kaçıyorsunuz!
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@HazardGoose Hakların zaten Avrupada verildi de ulkeyi Akp yonetirken cidden haklarınızın Turkşyeye gelecegine inaniyo musunuz JQJWKS
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
82Cevap
- Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bence olmaması gereken bir yarışma.. ben karşıyım..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanların istedigi şekle girmesi o insanların bilecegi şey.
Trans güzellik yarışması Translar dısında hiç kimseyi ilgilendirmez. Begenmeyen bakmaz, izlemez!
Bireyin özgürlügü temel Anayasal hak,
Dar kafalı/beyinlisiniz diye diger bireylerin bu özgürlügü kısıtlanacak degil ya!
KS Nezamandan beri Homofobi (bir asalagın deyimi ile güzel kardeşim düsmanlıgının) yeri?
Homofobi/Transfobi vs gibi şeyler Anasayal/hukuki suç, birilerinin çıkıp burada bir suçun propagandasını yapmasına nasıl izin verırsiniz @Kızlar Soruyor yönetimi!!!
İnsanlara cinsiyetinden dolayı saldıranların, burada olma hakkı yok!!! İşte böyle canım asalaklar sokakda karı kız öldürüyor20 YorumlaToplum zaten iyice ahlaksız olmayı kendine görev edindiği için ben böyle bir şeye şaşırmadım, zaten Alanya Antalya dediğiniz bölgeleri çok iyi bilirim oralarda öyle ahlak ne bileyim namus ne bileyim kavramı olmadığı için onlara göre normal yani
40 Yorumla
+1 yılCinsiyet beden uyumsuzluğu yaşayan insanlar hayatın bir gerçeğidir. Mutlu oldukları cinsiyeti tercih etmeleri nedeniyle hor görülmemeliler. Nasıl doğuştan engelli kardeşlerimizin onure edildiği etkinlikler düzenleniyorsa hünsâ kardeşlerimizin de onure edilmeye ihtiyacı vardır. Düzenlenen organizasyonu şahsen bu şekilde değerlendirmekteyim. Rabbim onları da öyle yaratmış ne diyelim.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar inkar etsek istemiyoruz desek her türlü tepkiyi versek veya banane desekte bu insanlar hayatta yaşayan ve kendilerinin tercihleri veya şartların gereği gereği bu hayatı seçmiş insanlar kendi camialarında eğlenmek yaşam mücadelesi vermek hukuk ve yasalar önünde diğer herkese saygılı yaşamak Onalrın da hakkı.
10 Yorumla
+1 yılPardon da kimsenin hayatı tercihleri sizi ilgilendirmez kınama aşağılama başına gelir ! Ben heteroyum ama asla kınamam kimseyi.
Siz kendini ahlak abidesi görenleri de biliyoruz bu ne yahu kaçıncı yüzyıldayız saygı saygı saygı40 Yorumla
+1 yılSizi ne ilgilendiriyor bir güzellik yarışmasına bu kadar kudurdunuz trans olmak insanın elinde olan bir durum değil dogustan zaten hayatları yeterince zor sizin gibi o evlatları daha tiksindirici hale sokuyor
32 Yorumla- +1 yıl
Ben erkeklerden hoslanan bir Kızım
- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede de çok ibnе var. Birisi etek giyer, jartiyer giyer profil yapar, kimisi oje sürer sorar, kimisi makyaj yapar sorar. Bilmiyorum eskiden bu kadar vardı da internet olmadığı için mi bilmiyorduk. Şimdi her yer ibnе dolu.
28 Yorumla- +1 yıl
Bence eskiden de öyleydik ama o zaman videoya almadıkları için ortaya çıkmıyor böyle şeyler...
- +1 yıl
@MasalGider Şu hesabı açalı 2 ayı geçti, 2 ayda gördüğüm ibnе sayısı hayatımda gördüğümden kat kat daha fazla.
- +1 yıl
demek ki varlığımız sizi titretiyor da haberiniz yok @Aristokratımsı
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen capsinin arkasına saklanacağına pride gününde de bunu söylersen iyi edersin lol ve nefret dolu söylemlerin de bizim sarsılmaz direncimizle karşılanır.
- +1 yıl
- +1 yıl
istediğin capsi atabilirsin şu anda hiç kudurmuyorum bile ve ayrıca capslerinin tarihi bile geçti. Sıradaki lütfen!
- +1 yıl
Niye sizin soyunuz güzel kardeşim dogru gidiyo harbiden merak ediyom 😂ne kadar çoğaldı heaa
+1 yılYorumlara bakıyorum da hayret ediyorum.. Arkadaşlar bu ülkede Bülent Ersoy diye bir gerçek var Rüzgar erkoçlar diye bir durum var onlara niye bu kadar tepki vermiyorsunuz niye herşeyi kısıtlama peşindesiniz.. Bırakın insanları ne zaman vazgececeksiniz ayristirmadan? İlgilenmiyorsanız linçleme hakkımız yok utanilacak bir şey de yok bence herkes rahat ve özgür olmalı kimse kimse için utanamaz ve yargılayamaz bence
30 Yorumla
s +1 yılHomofobik değilim ama rahatsız ediyor beni bu kadarı maalesef. Bir de çoğu trans kadının kadın düşmanı olduğunu bildiğim için daha çok rahatsız ediyor maalesef.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet hepsi kıskançlıktan cis kadınlara laf ediyor bide
+1 yılŞaka gibi ya Türkiye de trans güzellik yarışması düzenleniyor Amerika'da millet gazzeyi savunuyor aylardir protesto ediyor hatta namaz kılıyor gerçekten güneş batıdan doguyor biz bitmisiz
21 Yorumlahangisinin estetigi ve parasi daha iyi yarismasi hrrhalde hahahahaha
50 YorumlaEn azından o zaman lut as. peygamber vardı.. Biz nasıl anlatıcaz hakikatleri bilmiyorum. Ama Allahım ben bunlardan beriyim şahit ol
30 YorumlaAhlaksızlık yarışması devletin acilen yasaklaması ağır ceza getirmesi gerekiyor böyle hadsizlere ula size kim bakar aklı olmayan trans seçer tövbe
30 YorumlaBütün i*neler toplanmış en iyisi hangisi diye mi seçiyorlar. Bu normalleştirme çabaları boşuna halk bunu asla normal karşılamayacak.
30 Yorumlaşu an tek derdimiz bu mu mk ülke de mülteci sorunu almış başını gidiyor ülke de kimsenin can güvenliği yok sokakta yürüyüşünü beğenmedi diye adam öldüren bi zihniyet var ülke de bilmem anlatabildim mi lgbt önemsenmeyecek bi konu hatta herkesin tercihi cinselliği kendine, burada nefret kusan erkeklerin çoğu da travesti fetişi olan onlarla para karşılığı seks yapan iki yüzlü insanlar
10 Yorumla
+1 yılReşîd Rızâ, XII, 136). Böylece Lût kavmi inançsızlık ve ahlâksızlığının cezasını çekerek tarih sahnesinden silinip gitmiştir. 83. âyetin son cümlesi Lût kavminin yaşadığı inançsızlık ve ahlâksızlığı yaşayan kimselerin başına bu tür felâketlerin gelebileceğine işaret etmektedir.
10 YorumlaMagazin konusunda 309 cevap paylaştı. Tepkim aynen bu 🙄
https://youtu.be/XP5GaafIze0?si=_Zzszj2uJV-Cx8xW10 Yorumla
+1 yılKlavye başından herkes konuşuyor eşitlik eşitlik herkese saygı diye de insanların kendi ailelerinden biri çıktıgında ortaya ona nasıl tepki vericekler onu merak ediyorum
10 YorumlaTrans Kadınlar bu site de var. Kendi tercih leri kendi hayatları tâbi ki de bu durumu kötü amaç ile kullananlar da vardır. Kötü niyet ile oluyor ise sorun
10 Yorumla
+1 yılGüzelse güzeldir. Yani utanmanız gerektirecek ne var anlamadım?
Sonuçta, en güzel kadınlar, en yakışıklı erkekler, en becerikli hayvanlar, en güzel güvercinler yarısı yapılıyor. Bu mu garip?10 YorumlaBunu neden bu kadar göze sokulduğunu anlamak mümkün değil, kişilik arayışı içinde olan çoğu ergen bu durumdan etkilenebiliyor bide hepsi estetik gereksiz bir etkinlik olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılYapsınlar.
Beni rahatsız eden bir durum yok.
Güzel antalyam da son zamanlarda olan tüm olanlar Türkiye’mizde gündem oluyor.10 Yorumla
+1 yılAllah hidayet nasip etsin. İnsanlar yoldan çıktı artık.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin İnşAllah 🤲
Aynen öyle
karşıyım yüce rab bizi kadın ve erkek olarak yarattı gerekli olsaydı üçüncü türüde yaratırdı
20 YorumlaAllah korusun bütün erkeklerin nesli tükenirse me yaparız? Ben gerçek erkek istiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
İki üç tane bul. Labaratuvar da dondur. İlerde lazım oldukça çözdür 😂
+1 yılİnsanların hayatı na söz etmeden kendimizdekilere yönelirsek daha hayırlı olır
20 YorumlaYeryüzünde bir LGBT gerçeği var ve gün geçtikçe çoğalıyorlar ancak bir yüzyıl daha iktidar olamazlar.
02 Yorumlaben tam olarak nereden ayırt ederiz diye bir çıkış arıyordum orada olsam s*ktirin gidin lan burdan derdim
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar niye utanıyorsunuz güzellik yarışması bu sonuçta hangisi güzelmiş bari söyle de jüri üyeleri torpil yapmış mı bilelim🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılKapaktaki yere bakan ve onun yanındaki inci kolyeli güzelmiş.
10 YorumlaBu ne ya Allah aşkını başımıza taş yağacak az kaldı.
10 Yorumla
+1 yılBunlar utanmasa evliliği bile yasal yapacak ondan sonra kim kimi düzüyor belirsiz
10 Yorumla
+1 yılNerde oluyor o benim haberim yok Antalya'da yaşıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrada bir bomba patlasa ve bina çökseydi keşke. Ülkenin hiçbir kaybı olmaz, aksine ahlaksızlardan kurtulurduk
20 Yorumla
+1 yılBizimde yaşadığımız absürt şeyler illa ki var ama gelecek toplumun bunu normal görmemesi lazım.
Ne yaşıyorsanız iki kişi arasında gizlice yaşayın ulu orta kendimizi s*ktirmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum bokunu çıkardınız.20 Yorumla
+1 yılBana göre gerek yok ilgilenmiyorum, ama insanlar eğlenmiş işte yapabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha ya gerçekten böyle şeyleri neden normalleşteriyorlar anlamıyorum, yazıklar olsun, zaten bunu yapanlarda, k*hpelikten falan farkı yok, insanlık yoksunu yapabilir ancak, Allahından bulsunlar
00 YorumlaErkekleri küstürdünüz küstürdünüz al işte erkek kalmayacak böyle giderse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan içine çıkarmamız lazımken etkinlik yapiolar bide çoluk çocuk herkese kötü örnek oluyorlar normalLEŞtirmeyelim bunu bu özgürlük değil başka bişi sapkınlık
00 Yorumla
+1 yılAntalya İzmir ve Ankara en çok saçmalayan şehirler
01 Yorumla- +1 yıl
Ve İstanbul
+1 yılBence translar gizlenmiyolar artik. Tiplere baksana hepsi pavyoncu gibi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm site içerisinde bunlar gibi güzeller yok😄 kızlar rakiplerinize bakıp utanın, elin topu kadar olamadınız.
10 Yorumla
+1 yılbence doktorlarını getirin ödülü onlar alsın KQJDJJS
10 Yorumla
+1 yılNeresiymiş acaba yanlışlıkla önünden geçmeyelim.
10 Yorumla- Magazin konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi hayati banane ki ama ilgi alanim değil
00 Yorumla
+1 yılHerkes kafasında kendi senaryosunu yaşıyor. Kabul et veya etme.
10 Yorumla
+1 yılBence güzellikten çok hangimizinki büyük yarışması yapsalarmis daha iyiymiş 🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılTayland'a gidin travestiler Türkiye yi bozmaniza izin vermeyiz
00 Yorumla- Magazin konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılYohamina daha neler 🤦
10 Yorumla
+1 yılgercekten seriat gelmeli artık
210 Yorumla- +1 yıl
Şeriat gelse seni kim sevecek 😂
- +1 yıl
Savunmaya bak 😂
- +1 yıl
Yanlış anlamayın ama şeriat gelsin diyorsunuz profilde memeniz açık
- +1 yıl
@SnowHoundx seriat mememe karısıyormuymus
- +1 yıl
Şeriat... Donuna kadar karışıyor.
Sen devam et bu kafayla - +1 yıl
@cansuparlak0 iyi ki senden öğrenmiyoruz 😂
- +1 yıl
Şeriat dedigimiz şey Allahın emrettigi şeyleri uygulamaktır yani bu yüzden tamamen kapalı olman gerekiyor. bunu yapmazsanda ahlak polisleri tarafindan kırbaçlanırsın.
- +1 yıl
@SnowHoundx ben bunu daha önce duymuştum
- +1 yıl
@SnowHoundx hangi islam bu ya
Magazin konusunda 525 cevap paylaştı. ilginçmiş ama kendi kararları beni ilgilendirmez
20 YorumlaÜlke elden gidiyor. Ne örf kaldı ne adet..
30 YorumlaBir Rusya olamadık şu konuda ya pessss.
10 Yorumla
+1 yılErkek güzelleri 😄😄😄
10 Yorumla
+1 yılBütün erkekler toplanmış 🤣ne günlere kaldık
10 Yorumlaİyy tiplere bak
10 Yorumla
+1 yılMidem bulandı 🤮
10 Yorumla
+1 yılGidişatımız kötü hemde çok
10 YorumlaKazanan haketmis 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)