• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Magazin

Antalya'da trans güzellik yarışması düzenlendi! Olması gereken bir yarışma mı sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
46
Yapay Zekaya Sor

video: (uygulamadan görünmez)

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Ben, bu gün de utandık diyorum.

Antalya'da trans güzellik yarışması düzenlendi! Olması gereken bir yarışma mı sizce?
Uygulama Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • HARLEY_QUİNN7
    HARLEY_QUİNN7 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 85%
    +1 yıl

Trans güzellik yarışmaları, trans bireylerin kendilerini ifade etmeleri ve toplumda daha fazla görünürlük kazanmaları açısından önemli bir platform olabilir. Bu yarışmalar, cinsiyet kimliği ve ifadesi konusunda farkındalık yaratmaya ve toplumsal kabulü artırmaya yardımcı olabilir. Ancak, böyle bir yarışmanın olması gerekip gerekmediği konusu kişisel görüşlere dayanır. Bazıları bu tür yarışmaları olumlu bulurken, bazıları ise farklı düşünebilir. Önemli olan herkesin eşit şekilde saygı görmesi ve toplumun çeşitliliğini kabul etmesidir. Bence işlemleri yapan doktorların isimleri de gerekli çok profesyonel iş çıkartıyorlar. 😌⭐

4
    2 Yorumla
    • ojeee32
      ojeee32
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
    • raif1923
      raif1923
      +1 yıl

translık çeşitlilik değil yaratılışa dolayısıyla ALLAHa karşı gelmektir

Yorumla

En İyi Cevaplar

• HazardGoose
    HazardGoose Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Siz daha da utanmaya devam edin! Sonunda LGBTQ hakları gelecek ve hevesiniz kursağınızda kalacak ve haklarımız geldiği zaman da sıkıyorsa laf edin bakalım!

Mesela bir bağnaz zindan edeceğiz demiş de; "Biz bunlara hayatı zindan edeceğiz" haklarımızın geleceği gün yakındır. Sizin dininiz 50 sene sonra biter ve azınlık olarak kalacaksınız.

Benim yorumum ise; gerçekten bakıyorum da transfobiklerin cüreti dehşet verici (!). Bir trans kadın olarak yorumluyorum ki; trans bireylerin güzelliğini kutluyor bunda ne var ki? Demek ki sizin ilkel anlayışınızı aşıyor gibi de görünüyor. Dünya artık gelişiyor, dinlerin hepsi mitoloji olarak kalmaya devam etmeye başladı bile. Siz anca kendi önyargılarınızı havuzunda debelenmeye devam edin. Kin kusmak yerine kendinizi cinsiyet kimliğini karmaşıklığını ve insanın onuruna saygı duymayı önerin madem onurlusunuz ya!

6
    0 Yorumla
  • uWuTeLLa
    uWuTeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl

Allah ıslah etsin, diyecek bir şey bulamıyorum. Kişisel tercih meselesidir diyemeyeceğim bu sefer malum söz konusu toplumsal ahlak olunca. Ülkece nereye gidiyoruz böyle bilemiyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin.

0
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Birileri bilinçli ve kasıtlı olarak bunları yapıyor..

İnsan, tarihî boyunca bu soysuzlarla uğraştı.. Cenab-ı Hakk, helak etti anlamadılar, akıllanmadılar..

Şeytanın en sevdiği askerleri..

Ama biz de bunlara pabuç bırakmıycaz..

Dünyayı bunlara zehir edicez!

#Vesselam

10
    14 Yorumla
    • HazardGoose
      HazardGoose
      +1 yıl

kudurun bakalım. Haklarımızın geldiği gün yakındır ve sizin dininiz de mit olarak kalacak haha

Yorumla
    • __MütefekkirSeyyah
      __MütefekkirSeyyah
      +1 yıl

@HazardGoose bizim kudurduğumuz felan yok. Kuduran, kudurukluk eden, ahlaksızlık eden sizlersiniz..

Sizin akıbetiniz de belli.. Hem dünyada hem ahirette haliniz perişan..

Yorumla
    • muchdeeper
      muchdeeper
      +1 yıl

Bir de şu kuduruğa ben de cevap vereyim madem
      Ya bırak bu manipülasyon çabalarını. Söylediğin her söz çaresizlik kokuyor ve nefret dolu ideolojinizi (artık dininiz mi diyeyim) geride bırakan bir dünyanın mı korkusu? Sen kimi tehdit edersen et, hakaretlerin bile anlamsız. Gördüğüm tek şey; sefalet, cehalet ve nefretinle kendine verdiğin sefalettir.
      Trans topluluğu gelişmeye ve kimliklerini kutlamaya ve hakları için mücadele etmeye etmeye devam edecektir.
      Hani sizin dininzden bir alıntı yapayım madem; sizin Kuran diyor ya ; "Bekleyin biz de beklemekteyiz!" Evet şu an da bunu biz de görüyoruz. Sizin gibi dinci tayfalarının yürüyüşleri bile azınlıklaştı! Ve unutmadan, geleceğin kapsayıcı olduğunu unutma ve sizin gibi dincilerin bağnazlarına bile yer olmayacak haha

Yorumla
    • __MütefekkirSeyyah
      __MütefekkirSeyyah
      +1 yıl

@muchdeeper hey bre cahil! 2 milyar insanın neresi azınlık? Üstelik tarihimiz sizin kadar eskiye de dayanmıyor. Siz Lut kavminden beri varsınız.. Ama bulunduğunuz her toplumda dışlanmışsınız, kovulmuşsunuz, taşlanmışsınız..

Söylesene nerde atalarınız? Madem sizin yolunuz doğruydu niye bu zamana kadar çoğunluk olamadınız? Oluk oluk insanlar size katılmadı? Çünkü batıl ve sapkınsız! Çünkü sizde ahlâk yok, insanlık yok, güzel ve iyiye dair hiçbir şey yok!

Tek derdiniz süfli bir arzu ve sapkınlık.. Medeniyetle, insanlıkla hiçbir alakası yok!

Kıyamete kadar da akıbetiniz, ecdadlarınızdan farklı olmayacak! Siz korkmayın, TİTREYİN!!

Yorumla
    • maverickstorm
      maverickstorm
      +1 yıl

@__MütefekkirSeyyah
      Yiyorsa engellemezsin.
      Bir trans erkek olarak ben de varım! 2 milyar olduğuna emin misin? Acaba hangisi tevhid'e inanıyor hiç düşündün mü? Tevhid ve tağut kavramını benden daha iyi bilmen lazım. Kimlikteki islam adını 2 milyarla karıştırma lütfen!
      En azından bizim eşcinsel, trans atalarımız direndiler sizin gibi korkmadılar! Bizler de onların mirasçılarıyız. Osmanlıdaki eşcniselliği okursun bakalım varmıymış yok muymuş? Ahlak ve insanlıktan yoksun olduğumuza dair iddiaların bile gülünç! Çünkü modası geçmiş Kuran doktrinleriniz körü körüne bağlılığınız ve başka dinlere olan saygısızlığınız gerçekten de başkalarını yargılama tutkunla gerçek insanlıktan yoksun olanlar sizin türünüz değil mi? Bizim varlığımız seni TİTRETMİŞ'te haberin yok sdgdfhdfghdf siz anca kıyamet günü diye avunun bakalım asdgsdfhdfh
      Hadi canısı başka kapıya!

Yorumla
    • __MütefekkirSeyyah
      __MütefekkirSeyyah
      +1 yıl

@maverickstorm ne çok *bne varmış memlekette..

Biriniz de bana insanlık adına yaptığınız faydadan bahsetsin yiyorsa!
      İslam'ın, Kur'an'ın tavsiye ettiğinin dışında insanlığa fayda getiren nasıl bir faydanız var mesela?
      Kur'an'dan daha üstün demiyorum bile.. Bunu zaten başaramazsınız da, en azından Kur'anın dışında, Kur'anda olmayan insanlığa fayda sağlamış bir tane faydanızı söyleyin?

Eğer yoksa sizden daha aşağılık varlıklar yok! Faydanız varsa, en aşağılık insanlar biziz!

Hodri meydan!!

Yorumla
    • maverickstorm
      maverickstorm
      +1 yıl

Bizim varlığımız seni TİTRETTİ DE HABERİN YOK SDGFSDHGDFHDFH. *bne demeyeceksin onlara, biraz saygı canısı asdgfsdghdfh. Trans toplumunun insanlığa katkılarını sorgulama cüretini gösterirken aynı zamanda da "Hodri meydan!!" diyerek ayrımcılığı ve şiddeti aktif olarak teşvik eden bir inanç sistemine bağlı kalman da hayret verici asdfgsdghdf
      Bizler her zaman sokaktayız peki sizler neredesiniz? Pride gününde o azınlık grubunuzla bekliyoruz sizleri ^^

Yorumla
    • maverickstorm
      maverickstorm
      +1 yıl

Filistin direnişinde bile fazla göremedik sizi sokakta ayrıca asfsdgdfsgh

Yorumla
    • __MütefekkirSeyyah
      __MütefekkirSeyyah
      +1 yıl

@maverickstorm dünyadan haberiniz yoksa biz ne yapabiliriz cehaletinize!

Bunlar konusunda biraz şöyle bak her alanda her zaman sokaktaydık.. Ama bu bizim metodumuz değil.. Biz çoğunluktan ziyade kaliteye de bakarız.. Filistin tek başına bile oluk oluk insanların İslam dairesine girmesine vesile oldu, oluyor da..

Bunlar benim sorumun cevabı değil, soruma cevap ver cevap!!

Yorumla
    • __MütefekkirSeyyah
      __MütefekkirSeyyah
      +1 yıl

@maverickstorm soruma verecek cevabın yok gak guk ediyosun.. Sonra tavuk gibi ardınıza baka baka kaçıyorsunuz!

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      +1 yıl

Yorumla
    • __MütefekkirSeyyah
      __MütefekkirSeyyah
      +1 yıl

@Aristokratımsı 😄👍

Yorumla
    • raif1923
      raif1923
      +1 yıl

trans olup ALLAH karşı gel yaratılışını değiştir sonra cennet cehennemden bahset hangi kafayı yaşıyorsun ne içiyorsun sen

Yorumla
    • kullanıcı64890
      kullanıcı64890
      +1 yıl

@HazardGoose Hakların zaten Avrupada verildi de ulkeyi Akp yonetirken cidden haklarınızın Turkşyeye gelecegine inaniyo musunuz JQJWKS

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

57

Cevap

82

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Hayır bence olmaması gereken bir yarışma.. ben karşıyım..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İnsanların istedigi şekle girmesi o insanların bilecegi şey.
    Trans güzellik yarışması Translar dısında hiç kimseyi ilgilendirmez. Begenmeyen bakmaz, izlemez!

Bireyin özgürlügü temel Anayasal hak,
    Dar kafalı/beyinlisiniz diye diger bireylerin bu özgürlügü kısıtlanacak degil ya!

KS Nezamandan beri Homofobi (bir asalagın deyimi ile güzel kardeşim düsmanlıgının) yeri?
    Homofobi/Transfobi vs gibi şeyler Anasayal/hukuki suç, birilerinin çıkıp burada bir suçun propagandasını yapmasına nasıl izin verırsiniz @Kızlar Soruyor yönetimi!!!

İnsanlara cinsiyetinden dolayı saldıranların, burada olma hakkı yok!!! İşte böyle canım asalaklar sokakda karı kız öldürüyor

2
    0 Yorumla
  • KᴀʏıBᴏʏᴜ
    KᴀʏıBᴏʏᴜ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Toplum zaten iyice ahlaksız olmayı kendine görev edindiği için ben böyle bir şeye şaşırmadım, zaten Alanya Antalya dediğiniz bölgeleri çok iyi bilirim oralarda öyle ahlak ne bileyim namus ne bileyim kavramı olmadığı için onlara göre normal yani

4
    0 Yorumla
  • the_olympos
    the_olympos Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsiyet beden uyumsuzluğu yaşayan insanlar hayatın bir gerçeğidir. Mutlu oldukları cinsiyeti tercih etmeleri nedeniyle hor görülmemeliler. Nasıl doğuştan engelli kardeşlerimizin onure edildiği etkinlikler düzenleniyorsa hünsâ kardeşlerimizin de onure edilmeye ihtiyacı vardır. Düzenlenen organizasyonu şahsen bu şekilde değerlendirmekteyim. Rabbim onları da öyle yaratmış ne diyelim.

1
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl

Ne kadar inkar etsek istemiyoruz desek her türlü tepkiyi versek veya banane desekte bu insanlar hayatta yaşayan ve kendilerinin tercihleri veya şartların gereği gereği bu hayatı seçmiş insanlar kendi camialarında eğlenmek yaşam mücadelesi vermek hukuk ve yasalar önünde diğer herkese saygılı yaşamak Onalrın da hakkı.

1
    0 Yorumla
  • meralmaral
    meralmaral Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 90%
    +1 yıl

Pardon da kimsenin hayatı tercihleri sizi ilgilendirmez kınama aşağılama başına gelir ! Ben heteroyum ama asla kınamam kimseyi.
    Siz kendini ahlak abidesi görenleri de biliyoruz bu ne yahu kaçıncı yüzyıldayız saygı saygı saygı

4
    0 Yorumla
  • deli1h4tunn
    deli1h4tunn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 71%
    +1 yıl

Sizi ne ilgilendiriyor bir güzellik yarışmasına bu kadar kudurdunuz trans olmak insanın elinde olan bir durum değil dogustan zaten hayatları yeterince zor sizin gibi o evlatları daha tiksindirici hale sokuyor

3
    2 Yorumla
    • loky34ist
      loky34ist
      +1 yıl

Pembeli fari abiler kendini belli etmiş

Yorumla
    • deli1h4tunn
      deli1h4tunn
      +1 yıl

Ben erkeklerden hoslanan bir Kızım

Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu sitede de çok ibnе var. Birisi etek giyer, jartiyer giyer profil yapar, kimisi oje sürer sorar, kimisi makyaj yapar sorar. Bilmiyorum eskiden bu kadar vardı da internet olmadığı için mi bilmiyorduk. Şimdi her yer ibnе dolu.

2
    8 Yorumla
    • MasalGider
      MasalGider
      +1 yıl

Bence eskiden de öyleydik ama o zaman videoya almadıkları için ortaya çıkmıyor böyle şeyler...

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      +1 yıl

@MasalGider Şu hesabı açalı 2 ayı geçti, 2 ayda gördüğüm ibnе sayısı hayatımda gördüğümden kat kat daha fazla.

Yorumla
    • HazardGoose
      HazardGoose
      +1 yıl

demek ki varlığımız sizi titretiyor da haberiniz yok @Aristokratımsı

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      +1 yıl

@HazardGoose Antalya'da trans güzellik yarışması düzenlendi! Olması gereken bir yarışma mı sizce?

Yorumla
    • HazardGoose
      HazardGoose
      +1 yıl

Sen capsinin arkasına saklanacağına pride gününde de bunu söylersen iyi edersin lol ve nefret dolu söylemlerin de bizim sarsılmaz direncimizle karşılanır.

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      +1 yıl

@HazardGoose Antalya'da trans güzellik yarışması düzenlendi! Olması gereken bir yarışma mı sizce?

Yorumla
    • HazardGoose
      HazardGoose
      +1 yıl

istediğin capsi atabilirsin şu anda hiç kudurmuyorum bile ve ayrıca capslerinin tarihi bile geçti. Sıradaki lütfen!

Yorumla
    • Alfalog_Tuğ
      Alfalog_Tuğ
      +1 yıl

Niye sizin soyunuz güzel kardeşim dogru gidiyo harbiden merak ediyom 😂ne kadar çoğaldı heaa

Yorumla
  • _MuhammedBey_
    _MuhammedBey_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Yorumlara bakıyorum da hayret ediyorum.. Arkadaşlar bu ülkede Bülent Ersoy diye bir gerçek var Rüzgar erkoçlar diye bir durum var onlara niye bu kadar tepki vermiyorsunuz niye herşeyi kısıtlama peşindesiniz.. Bırakın insanları ne zaman vazgececeksiniz ayristirmadan? İlgilenmiyorsanız linçleme hakkımız yok utanilacak bir şey de yok bence herkes rahat ve özgür olmalı kimse kimse için utanamaz ve yargılayamaz bence

3
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Homofobik değilim ama rahatsız ediyor beni bu kadarı maalesef. Bir de çoğu trans kadının kadın düşmanı olduğunu bildiğim için daha çok rahatsız ediyor maalesef.

3
    1 Yorumla
    • kullanıcı64890
      kullanıcı64890
      +1 yıl

Evet hepsi kıskançlıktan cis kadınlara laf ediyor bide

Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Şaka gibi ya Türkiye de trans güzellik yarışması düzenleniyor Amerika'da millet gazzeyi savunuyor aylardir protesto ediyor hatta namaz kılıyor gerçekten güneş batıdan doguyor biz bitmisiz

2
    1 Yorumla
    • Byakrep07
      Byakrep07
      +1 yıl

Çok iyisin

Yorumla
  • İrrae
    İrrae Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

hangisinin estetigi ve parasi daha iyi yarismasi hrrhalde hahahahaha

5
    0 Yorumla
  • Krazsier
    Krazsier Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

En azından o zaman lut as. peygamber vardı.. Biz nasıl anlatıcaz hakikatleri bilmiyorum. Ama Allahım ben bunlardan beriyim şahit ol

3
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ahlaksızlık yarışması devletin acilen yasaklaması ağır ceza getirmesi gerekiyor böyle hadsizlere ula size kim bakar aklı olmayan trans seçer tövbe

3
    0 Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Bütün i*neler toplanmış en iyisi hangisi diye mi seçiyorlar. Bu normalleştirme çabaları boşuna halk bunu asla normal karşılamayacak.

3
    0 Yorumla
  • emirsmz
    emirsmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

şu an tek derdimiz bu mu mk ülke de mülteci sorunu almış başını gidiyor ülke de kimsenin can güvenliği yok sokakta yürüyüşünü beğenmedi diye adam öldüren bi zihniyet var ülke de bilmem anlatabildim mi lgbt önemsenmeyecek bi konu hatta herkesin tercihi cinselliği kendine, burada nefret kusan erkeklerin çoğu da travesti fetişi olan onlarla para karşılığı seks yapan iki yüzlü insanlar

1
    0 Yorumla
  • Kartal3574
    Kartal3574 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    +1 yıl

Reşîd Rızâ, XII, 136). Böylece Lût kavmi inançsızlık ve ahlâksızlığının cezasını çekerek tarih sahnesinden silinip gitmiştir. 83. âyetin son cümlesi Lût kavminin yaşadığı inançsızlık ve ahlâksızlığı yaşayan kimselerin başına bu tür felâketlerin gelebileceğine işaret etmektedir.

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Magazin konusunda 309 cevap paylaştı.

Tepkim aynen bu 🙄

https://youtu.be/XP5GaafIze0?si=_Zzszj2uJV-Cx8xW
    1
    0 Yorumla
  • iSLaNDBaZaRr
    iSLaNDBaZaRr Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Klavye başından herkes konuşuyor eşitlik eşitlik herkese saygı diye de insanların kendi ailelerinden biri çıktıgında ortaya ona nasıl tepki vericekler onu merak ediyorum

1
    0 Yorumla
  • ТҮРКПҮ
    ТҮРКПҮ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Trans Kadınlar bu site de var. Kendi tercih leri kendi hayatları tâbi ki de bu durumu kötü amaç ile kullananlar da vardır. Kötü niyet ile oluyor ise sorun

1
    0 Yorumla
  • BubblesBoop
    BubblesBoop Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Güzelse güzeldir. Yani utanmanız gerektirecek ne var anlamadım?
    Sonuçta, en güzel kadınlar, en yakışıklı erkekler, en becerikli hayvanlar, en güzel güvercinler yarısı yapılıyor. Bu mu garip?

1
    0 Yorumla
  • zar46
    zar46 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 97%
    +1 yıl

Bunu neden bu kadar göze sokulduğunu anlamak mümkün değil, kişilik arayışı içinde olan çoğu ergen bu durumdan etkilenebiliyor bide hepsi estetik gereksiz bir etkinlik olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Yapsınlar.
    Beni rahatsız eden bir durum yok.
    Güzel antalyam da son zamanlarda olan tüm olanlar Türkiye’mizde gündem oluyor.

1
    0 Yorumla
  • ÇılgınHatunnn62
    ÇılgınHatunnn62 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

Allah hidayet nasip etsin. İnsanlar yoldan çıktı artık.

2
    1 Yorumla
    • geeceemaaviisii
      geeceemaaviisii
      +1 yıl

Amin İnşAllah 🤲
      Aynen öyle

Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

karşıyım yüce rab bizi kadın ve erkek olarak yarattı gerekli olsaydı üçüncü türüde yaratırdı

2
    0 Yorumla
  • melisa-l
    melisa-l Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Allah korusun bütün erkeklerin nesli tükenirse me yaparız? Ben gerçek erkek istiyorum

2
    1 Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

İki üç tane bul. Labaratuvar da dondur. İlerde lazım oldukça çözdür 😂

Yorumla
  • AslıHiçOlanlardan
    AslıHiçOlanlardan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanların hayatı na söz etmeden kendimizdekilere yönelirsek daha hayırlı olır

2
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl

Yeryüzünde bir LGBT gerçeği var ve gün geçtikçe çoğalıyorlar ancak bir yüzyıl daha iktidar olamazlar.

0
    2 Yorumla
    • Dismanio
      Dismanio
      +1 yıl

@avigor sen öyle san

Yorumla
    • avigor
      avigor
      +1 yıl

@Dismanio eskiler derki kurtlu elma yiyince ; kurt ben kadar olana dek ben dağ kadar olurum

Yorumla
  • HolyRuh
    HolyRuh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

ben tam olarak nereden ayırt ederiz diye bir çıkış arıyordum orada olsam s*ktirin gidin lan burdan derdim

0
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Arkadaşlar niye utanıyorsunuz güzellik yarışması bu sonuçta hangisi güzelmiş bari söyle de jüri üyeleri torpil yapmış mı bilelim🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • balıkakrepkadını
    balıkakrepkadını Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kapaktaki yere bakan ve onun yanındaki inci kolyeli güzelmiş.

1
    0 Yorumla
  • Mr_Tweety
    Mr_Tweety Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ne ya Allah aşkını başımıza taş yağacak az kaldı.

1
    0 Yorumla
  • Besiktas_JK
    Besiktas_JK Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl

Bunlar utanmasa evliliği bile yasal yapacak ondan sonra kim kimi düzüyor belirsiz

1
    0 Yorumla
  • Yakışıklı0763
    Yakışıklı0763 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

Nerde oluyor o benim haberim yok Antalya'da yaşıyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Orada bir bomba patlasa ve bina çökseydi keşke. Ülkenin hiçbir kaybı olmaz, aksine ahlaksızlardan kurtulurduk

2
    0 Yorumla
  • Tonyderler
    Tonyderler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bizimde yaşadığımız absürt şeyler illa ki var ama gelecek toplumun bunu normal görmemesi lazım.
    Ne yaşıyorsanız iki kişi arasında gizlice yaşayın ulu orta kendimizi s*ktirmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum bokunu çıkardınız.

2
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl

Bana göre gerek yok ilgilenmiyorum, ama insanlar eğlenmiş işte yapabilirler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Oha ya gerçekten böyle şeyleri neden normalleşteriyorlar anlamıyorum, yazıklar olsun, zaten bunu yapanlarda, k*hpelikten falan farkı yok, insanlık yoksunu yapabilir ancak, Allahından bulsunlar

0
    0 Yorumla
  • Mryty
    Mryty Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekleri küstürdünüz küstürdünüz al işte erkek kalmayacak böyle giderse.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnsan içine çıkarmamız lazımken etkinlik yapiolar bide çoluk çocuk herkese kötü örnek oluyorlar normalLEŞtirmeyelim bunu bu özgürlük değil başka bişi sapkınlık

0
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Antalya İzmir ve Ankara en çok saçmalayan şehirler

0
    1 Yorumla
    • любительлапшикарри
      любительлапшикарри
      +1 yıl

Ve İstanbul

Yorumla
  • imbackbitchezzz
    imbackbitchezzz Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Bence translar gizlenmiyolar artik. Tiplere baksana hepsi pavyoncu gibi :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tüm site içerisinde bunlar gibi güzeller yok😄 kızlar rakiplerinize bakıp utanın, elin topu kadar olamadınız.

1
    0 Yorumla
  • çevrimdışıı
    çevrimdışıı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

bence doktorlarını getirin ödülü onlar alsın KQJDJJS

1
    0 Yorumla
  • blondeaddict
    blondeaddict Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Neresiymiş acaba yanlışlıkla önünden geçmeyelim.

1
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Magazin konusunda 479 cevap paylaştı.

Herkesin kendi hayati banane ki ama ilgi alanim değil

0
    0 Yorumla
  • YoSoyeLOğuzhaN
    YoSoyeLOğuzhaN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Herkes kafasında kendi senaryosunu yaşıyor. Kabul et veya etme.

1
    0 Yorumla
  • Beyaz_zenci27
    Beyaz_zenci27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence güzellikten çok hangimizinki büyük yarışması yapsalarmis daha iyiymiş 🤣🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • YayburcuerkeğiÜzer
    YayburcuerkeğiÜzer Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Tayland'a gidin travestiler Türkiye yi bozmaniza izin vermeyiz

0
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Magazin konusunda 333 cevap paylaştı.

Yohamina daha neler 🤦

1
    0 Yorumla
  • cansuparlak0
    cansuparlak0 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

gercekten seriat gelmeli artık

2
    10 Yorumla
    • ikibacakarasibirkol
      ikibacakarasibirkol
      +1 yıl

Şeriat gelse seni kim sevecek 😂

Yorumla
    • ikibacakarasibirkol
      ikibacakarasibirkol
      +1 yıl

Savunmaya bak 😂

Yorumla
    • SnowHoundx
      SnowHoundx
      +1 yıl

Yanlış anlamayın ama şeriat gelsin diyorsunuz profilde memeniz açık

Yorumla
    • 58polat_
      58polat_
      +1 yıl

@cansuparlak0 helal olsun kız sana ilk kez şeriat isteyen biri hayret

Yorumla
    • cansuparlak0
      cansuparlak0
      +1 yıl

@SnowHoundx seriat mememe karısıyormuymus

Yorumla
    • ikibacakarasibirkol
      ikibacakarasibirkol
      +1 yıl

Şeriat... Donuna kadar karışıyor.
      Sen devam et bu kafayla

Yorumla
    • ikibacakarasibirkol
      ikibacakarasibirkol
      +1 yıl

@cansuparlak0 iyi ki senden öğrenmiyoruz 😂

Yorumla
    • SnowHoundx
      SnowHoundx
      +1 yıl

Şeriat dedigimiz şey Allahın emrettigi şeyleri uygulamaktır yani bu yüzden tamamen kapalı olman gerekiyor. bunu yapmazsanda ahlak polisleri tarafindan kırbaçlanırsın.

Yorumla
    • 58polat_
      58polat_
      +1 yıl

@SnowHoundx ben bunu daha önce duymuştum

Yorumla
    • cansuparlak0
      cansuparlak0
      +1 yıl

@SnowHoundx hangi islam bu ya

Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Magazin konusunda 525 cevap paylaştı.

ilginçmiş ama kendi kararları beni ilgilendirmez

2
    0 Yorumla
  • eRDi677
    eRDi677 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 63%
    +1 yıl

Ülke elden gidiyor. Ne örf kaldı ne adet..

3
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl

Bir Rusya olamadık şu konuda ya pessss.

1
    0 Yorumla
  • Karaşovalye134
    Karaşovalye134 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek güzelleri 😄😄😄

1
    0 Yorumla
  • Kaba-Sakal
    Kaba-Sakal Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Bütün erkekler toplanmış 🤣ne günlere kaldık

1
    0 Yorumla
  • Balbiri
    Balbiri Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İyy tiplere bak

1
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Midem bulandı 🤮

1
    0 Yorumla
  • geeceemaaviisii
    geeceemaaviisii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Gidişatımız kötü hemde çok

1
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Kazanan haketmis 😂

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Antalya'da trans güzellik yarışması düzenlendi! Olması gereken bir yarışma mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Travesti&Transseksüel güzellik yarışması hakkında ne düşünüyorsunuz? 19 cevap verildi
Transların kadın kategorisinde yarışması hakkında ne düşünüyorsunuz? 6 cevap verildi
Trans yarışmacı güzellik yarışmasında birinci oluyor. Fikriniz? 18 cevap verildi
Bir güzellik yarışmasında 19 yaşındaki bir transseksüel güzellik kraliçesi seçildi. Sizce bu... 23 cevap verildi
Miss Turkey 2021 birincisi belli oldu! Güzellik yarışmaları hakkında ne düşünüyorsun? 30 cevap verildi
Güzellik yarışmasına var mısın? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nefret boyutunda sevmediğin birileri var mı?
  • Bir gönül nedir ki senin uğruna, dediğiniz biri var mı?
  • Birine yukarıdan bakmayı mı seviyorsunuz, aşağıdan bakmayı mı😂?
  • Ee neler yapıyorsun?
  • Siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi?
  • Sulugöz olmak zayıflığın göstergesi mi?
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨