Met Gala 2024, New York'taki geleneksel davette dünyaca ünlü yüzleri bir araya getirdi. Sizce en şık kim olmuş?

Cardi B at the #MetGala pic.twitter.com/oh77Rw7NAT
— Met Gala Fashion (@metgalafashion_) May 2, 2023
Met Gala 2024, New York'taki geleneksel davette dünyaca ünlü yüzleri bir araya getirdi. Sizce en şık kim olmuş?
Cardi B at the #MetGala pic.twitter.com/oh77Rw7NAT
— Met Gala Fashion (@metgalafashion_) May 2, 2023
Bence en şıkı ortadaki. Transparan kıyafet seçimi ve abartılı olmaması onu en şık olmaya aday göstermiş. Diğerlerinin abartı olduğunu düşünüyorum. 1. Si çok dar ve saçma bir kıyafet. 2. Si de o ne ya öyle gelinlik gibi 😅
Cevap
17Cevap
Beyenmedim ama en normal kendall duruyo. Millet neler neler giymis sacma sapan. Tuvalete gitmiyolar mi anlamiyorum :D
Camilla Cabello da elinde buz kupuyle gelmis mesela. Bazen unlulere uzuluyorum garip sacmaliklar yapmak zorundalar diye. Elinden kayip dusmemis mi anlamadim ya da ne cesit bi buz kupu... sanirim sadece su olmamali fakrli bisey mi kullandilar? insanin eli donar :D
Benim de hoşuma bu elbise gitti herkes zaten giyen kişiyi arıyormuş. Tasarımcısı tam bir dahii
Kendall'ım😍 melek gibiydii💋
Ama eski met galaları özledim ya, yıldan yıla merakı azalıyor her şeyin galiba
bu met rezaletti rezalet hiçbiri güzel giyinmemiş en güzeli gigi o elbise bile güzel değil aslında dua lipa da idare eder ama cok kottuydu
22 23 en guzelleriydi
Ünlülerin bu abartılı ve saçma giyim tarzlarını anlamakta güçlük çekiyorum. Ya , tamam modaysa moda. Ama "moda" diye diye de her şeyi yapmasınlar.
Zendayanın siyah elbisesini çok beğendim, hele başındaki buket detayı muazzamdı
Gigi-Hadid hoş olmuş elbisenin saçmalığına rağmen
Jennifer Lopez yine damgayı kıyafetin hazirlanma suresi ile vurdu 😂😂
iftar yemeğin de mi buluşmuşlar onu anlamadım
En şık derken kıyafetlere bakıyorum bir açıklık yok onun için beğenmedim hepsi kötü
Jlo bebeğim hepsini sollamış.
Gigi yi sanatsal buldum temaya uygun olmuş
Giyinmek bilmiyo bunlar
Gigi hadidi beğendim ben güzel olmuş.
Yine kendall şıklığını korumuş 👌🏻
Aşkım her zaman güzeldir ya
Herbiri birbirinden sıradan olmuş yine 😃
Hep aynı isimler.
Jennifer lopez tabi kii 👍
Angelina Jolie diyorum
Angelina Jolie
Jennifer Lopez tabi ki
Kendall-Jenner 👍👌😍🙈
Benim karım o!!
@efkarlikiz19 Ağır ol bakalım. Yengen hakkında nasıl konuşuyorsun sen? 😮😅
Hahaha eskiden ben de aşıktım o karıya
@efkarlikiz19 Yahu izin ver de biz aşık olalım. Hem bildiğim kadarıyla kendisi erkeklerden hoşlanıyor. Pek şansın yokmuş zaten yani. ;-)
Hahaha senin şansın var yani, sırf erkeksin diye. Kendall'ın varlığımızdan bile haberi yok kanka.
+ da eskiden çok daha güzeldi, makyajsız da fena değildi, şimdi çok değişmiş,1 ay falan önce makyajsız videosunu atdı "vogue" sayfasına, şok oldum. Yani nice güzelleri var etrafımızda, kıymetini bilelim.😉
@efkarlikiz19 Ona bakarsan estetik öncesi hali bana göre çok da güzel sayılmaz. Ama dediğin gibi varlığımızdan haberi bile olmayan bir kişi için bu kadar tartışmaya da gerek yok hakikaten.
Benim favorim hali hazırda. Ama bakarsın o "nice güzeller"den birisini görürüm, favori sıralamam değişir bir gün. :-D
Kendall oyun blokları gibi bir şey olmuş 😂
Gigi bebeğim yüzün çok hoş ve okşamalık
şu siyahlı kadın adını bilmiyorum
Bence Gigi-Hadid olabilir
Kendall
Hepsinin de maşallahı var gadası
Bn bunlara bin basarim bee yasli hepsi surat yok
Kendal
en kaşarr kim demek istedin sanırım
Kendall ama jennie de asiri iyiydi
Hiçbiri.
Hiçbirini beğenmedim