Kendinden 41 yaş küçük sevgilisi ile olaylı ayrılığı sonucu gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile tekrardan bir araya geldiğini açıklamıştı. İlişkilerini dolu dizgin yaşayan ikili, son olarak Yeniköy'deki evlerinde dini nikah kıydı.

Kendinden 41 yaş küçük sevgilisi ile olaylı ayrılığı sonucu gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile tekrardan bir araya geldiğini açıklamıştı. İlişkilerini dolu dizgin yaşayan ikili, son olarak Yeniköy'deki evlerinde dini nikah kıydı.
Hepimiz Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli programlarıyla ve dizileriyle büyüdük. Ekranda seyircinin ağzına kocaman salamı sokarken hepimiz gülüp eğleniyorduk. Adamın o zamanlardan beri fırlama olduğu belliydi, şimdi de ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Adam sırf yaşlandı diye linçliyorlar fakat yanındaki kızın yaşlı adamla takılmasına ses etmiyorlar. Her erkek yaşı geçtiğinde genç kadın ister.
Cevap
6Cevap
Kadın 40 yaş üzeri gösteyor zaten.
Mehmet Ali nin penisin büyük olduğunu ve iyi seks yaptığını hepimiz biliyoruz artık. O yüzden günümüz ilişkilerine uygun bir birliktelik. Şaşırmadım.
Hayırlı olsun.
Kızın gönlü var demek ki. Bu durumda ne söylenebilir?
bu nasil 26
zaten yasit duruyolar bence sikinti yok
Ay dini nikah mı kaldı ya 😂
Kadın 26 yaşında mı? En 35 vardır
Her haltı yiyorlar zaten gerek var mıydı
Adam değil bu
Beni ilgilendirmez
Para var hayat var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?