Rapçi Blok3, Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile ilişkisini noktaladı. Gerekçe olarak dizide rol aldığı partneri ile öpüşmesini sundu. Siz ne diyorsunuz bu ayrılığa?

Rapçi Blok3, Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile ilişkisini noktaladı. Gerekçe olarak dizide rol aldığı partneri ile öpüşmesini sundu. Siz ne diyorsunuz bu ayrılığa?

Kız oyuncu, oyunculuğu ilişkisinin üstüne koymuş. %50 haklı. İlişki bugün olur yarın olmaz, "keşke" demektense, "keşke" dememeyi seçmiş, bunun bedelini de ödemiş. Birileri "o oyuncu, ya ne olacaktı?" diyor, buna şu açıdan katılmıyorum, istemese öpüşmezdi, o istedi, kabul etti, önü kesilmesin diye, açık oynadı. Ne evli çiftler var öpüşme sahnesi oynamayan. Sonuç olarak ben bağnazlığa karşıyım, ben oyuncu olsaydım, bu teklif gelseydi sevgilimle o an paylaşırdım veya bu öncesinde konuşulmuş bir mevzu olmalı. Ergenlerden bunu beklemek mümkün değil tabii, zekaları yetmiyor.
Cevap
4Cevap
Oyuncu olduğunu bilerek sevgili olmamış mıydı? Böyle şeylere katlanamayacaksa baştan böyle bir ilişkiye başlamamalıydı. Saçma bir gerekçe olmuş.
Bunlar kim? Magazin hakkında pek birilerini tanımıyorum
Bana ne mk
Haklı bence
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?