+1 yılGerçekten bizim milletimiz saçma sapan aykırı şeylere çok meraklı ilginç bir durum gerçektende bu nedir arkadaş. Önce cinsiyet belirleme partileri saçmalığı sonra bu saçmalık bir sonraki saçmalık ne acaba 🤔. Ve hepside birbiriyle bağlantılı farkettiyseniz 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benim için önemli olan kendi kültürel değerlerimi ve tercihlerimi saygıyla korumak. Bu nedenle, dansöz kıyafeti giyip kocama dans etmek gibi bir performansı asla gerçekleştirmeyeceğim. Ancak, herkesin tercihleri farklı olabilir ve bize toplum olarak saygı duymak düşer. 💖20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek için bu kadar düşmem. Sanki padişah soyu dümdüz erkek. Böyle yapıpta egosunu arşa çıkarmam
30 Yorumla
+1 yılZaten vardı diye biliyorum.. Sonra gelim oturuyor, damat oynuyor.. Oy gelin oy oy gelin oynasın dursun gelin.. Dilerim mutlu olursun bir ömür boyu gelin.. 😄
Sonra aynısı damata da yapılıyor.. 😄01 Yorumla- +1 yıl
Dansöz kiyâfetyle dğl elinde küple üzerinde gelinlik ya da bindallı ile ikisi farklı bnc
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
- Magazin konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne rezillik çıkaracaklar acaba
10 Yorumla - Magazin konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHAyır yapmam.. saçma sapan şeyler.. düğün zaten istemem
00 Yorumla Yapmam. Böyle bir şey yapmak için muhafazakar aile yapımın olmaması değil de benim utanma duygumun falan kalmaması lazım.. Bu damada show değil ki, bu elaleme show oluyor. Benim bildiğim damada Show sadece damada özel olur ve sadece onun göreceği ortamda olur :) insanlar artık ahlaksızlığı bir şekilde masumlaştırıp gençlere ne kadar rezilce örnek oluyorlar.
203 Yorumla- +1 yıl
++++.
- +1 yıl
++++++++++++++++++++++++.
+1 yılBöyle birşeyi aklımı kaybetmediğim sürece kabul etmem imkansız.. benden habersiz sürpriz olarak gelirse, dansözün karşısına bir an bile düşünmeden oturan damadı orada bekar biri olarak bırakıp çıkarım, ikili şovu rahat yaparlar..”modernlik” bize uğramasa da olur
70 YorumlaTürk erkeklerinin güzel kardeşim geldiği son nokta. Düğünlerde karılarını herkesin önünde zaten oynatıyorlardı, artık birde dansöz kıyafeti giydirip oynatıyorlar LOL.
51 Yorumla- +1 yıl
Biz butchlar sevdiğimizi daha çok sahipleniriz
- Magazin konusunda 718 cevap paylaştı.
u +1 yılEkşi Sözlükte dün twerk atan gelin de gördüm. Yerlere yatıp erotik dans hareketleri yapıyordu. Daha önce koreografı yaparak dans eden gelinler gördüm. Onlar çok masumcaydı ama herkesin karşında twerk atıp erotik hareketler yapmak ve ya dansöz kıyafeti giyip dans etmek bir gelin için çok abartılı ve masumiyetten uzak. Çok ucuz hareketler. Belki gelinin mesleği bu olabilir ama yine de yapılmamalı. Doğru yerde doğru zaman da yapılmalı.
50 Yorumla
+1 yılOha !!
Allahım görmez olaydım lan bunu!!
Tövbe tövbe41 Yorumla- +1 yıl
Benimde gözlerim kanadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelin herkesin ortak gelini sanırım...
Sosyal Medya'daki bu paylaşımıyla herkese açıldığına göre koca adayı sayısı da milyonlara ulaşmış oldu. Allah akıl fikir, beyin ve bir 💩 yemeden önce de "düşünme yeteneği" versin😏
30 Yorumla- https://youtu.be/5ImWzkr5EVk
Yabancılarda bir dans kareografisi olur, Türkiye'de ki gelinlerde damatlar gözünü İnci Taneleri dizisindeki Dilber'den gözlerini alamayınca kendi kısa filmlerini çekmeye karar vermişler sanırım. İki tarafında bir itirazı olmadığına göre bize bu konuyla ilgili bir şey söylemek düşmüyor. Kendimde bu tarz bir kareografi kullanmazdım. Düğün atmosferine ve misafirlerine uymuyor.10 Yorumla
+1 yılBiz bunlari anlattik :D yakinda daha curetkar seyler yaparlar ben sasirmiyorum. Halkimizin ufku cok acik xd
15 Yorumla- +1 yıl
Davetiyelere +18 yazsinlar bari uyari :D
Doja cat gecenlerde konserlerime cocuklarinizi getirmeyin demis, kadin hakli🤭 - +1 yıl
Bi de mesela eyes wide shut konseptli yaparlar artik düyünleri :D halkimiz, lol.
- +1 yıl
O ne kız
- +1 yıl
Film, eyes wide shut, maskeli parti sahnesi aklima geldi de xd
- +1 yıl
İlluminatı dünyasının ayinli seks partisi.
+1 yılSaçma sapan şeyler ve şükür aklımı bu denli kaybetmedim bunu yapacak kadar aklım başımdan giderse ailem beni lütfen tımarhaneye yollasın xjxjdfndk
30 Yorumla- Magazin konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılMezheplerin genişliğini görünce istemsiz kusma refleksim doğuyor. Yazıklar olsun ya ne hallere geldi insanlık.
40 Yorumla
+1 yılDamat gav... at olunca gelin dansöz de olur es.. kort da olur.
30 YorumlaBakalım daha neler göreceğiz. Şaşırmıyorum, sadece daha ne kadar saçmalanacak o seviyeyi görmek istiyorum heyecanla.
10 YorumlaGelin raks edecekse eşine özel evinde yapmalı. Tuhaf , gereksiz..
20 YorumlaBence damada yapmamış, tüm salonu ihya etmiş, damat için olsaydi evde baş başa iken yapardı
20 Yorumla
+1 yılBu kız hiç anasından babasından da mı utanmadı rezalet
20 Yorumla
+1 yılDaha fazla ne kadar abartılıp saçmalanır sorusunun cevabı gibi bu.
Gerçi artık bu soruyu sorup mantık aramak daha da anlamsız.11 Yorumla- +1 yıl
Yaparm diyen çıktı kız öyle deme 😄 bnde sasknm
+1 yılAhlaksızlık diz boyu. Her türlü saçmalığı ve çıplaklığı savunarak modern olunmaz. Ben de modern kafa yapısı olan bir insanım fakat bu kadarı da çok fazla..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana ucuzluk gibi geldi yatak odasında yapacağı şovu toplu sergilemek gerçek hobisiyse ayrı veya mesleğiyse aksi halde itici
20 YorumlaÇok saçma ben ilerde birini bulup evlenicek olsam düğünümde böyle bir şey olsa kıyamet kopardı evlenmezdim yani yok daha neler ( yaş 21)
20 YorumlaEdep var haya var ya. Bu da fazla ama. Düğünde sonuçta tek gelin ve damat değil aileler ve arkadaşlar var her şey her yerde olmaz
20 Yorumla
+1 yılDamada dans ediyor sözde, ancak oradaki tüm insanlar gelini izliyor. Eminim içlerinden birçoğu "Damada bak be erik gibi hatun seçmiş" diyip gelini yatakta hayal ediyordur.
00 Yorumla
+1 yılMeshebin baya baya geniş olması lazım. Gelin böyle bir kıyafetle dansa kalksa. O gece bir çok erkeğin hayallerine meze olur.
016 Yorumla- +1 yıl
Kadının özellikle bi kıyafet giymesine gerek yk bunun içn sizlern fantezi dünyası bayag geniş ya da hayal mi demeliydm ( sorudan hari yorumum)
- +1 yıl
Sence gelinliği ile sahneye çıksa kaç kişinin hayallerini süsle, böyle bir kıyafetle sahneye çıksa kaç kişinin hayallerini süsler.
- +1 yıl
Sorudan hariç dedim yorumum sadece hayal süsleme kısmına dedim kadın normal giyinsede sizin hayal dünyanız bayag geniş hayal edecegnizi gene de ediosunz
- +1 yıl
Tamam bu konuda haklısın yani evet ben dahil hepimiz hayal kuruyoruz ve bu çok ama çok geniş ve çeşitli fanteziler içeriyor. Ama böyle bir düğün şovuda malzeme veriyor.
- +1 yıl
Düğün şovları artk uçtu yani yakında gerdeğe de milletn içnde girilck
- +1 yıl
İşte onu yapamazlar bence.
- +1 yıl
İşte bunu demicktn ya 😏 sıradaki bu olur artk
- +1 yıl
O kadın oradan tek eşli çıkamaz. Kuyruk olur kuyruk. Ama gerdekten canlı yayın yapabilirler.
- +1 yıl
Bilmiyorum artk
- +1 yıl
Canlı yayın yapabilirler ama düğün salonunda milletin içinde yapaamazlar
- +1 yıl
Ay senin bu eminlik nerden gelio herkes herşeyi yapio günümüzde hatrlatrm
- +1 yıl
Yav mantıklı düşün gelin salonda soyunup o işe başlarsa sence tek kocası damat mı olur?
- +1 yıl
Hatta damata sıra bile gelmez
- +1 yıl
Lan burada gormuon mu millet karısını pazarlio hc mi denk gelmedn
- +1 yıl
Onu da yapar
- +1 yıl
Denk geldim hatta teklif bile etti birisi karısını
+1 yılGerdek gecesi gelin damatla odaya gitmesin. Esc olarak işe çıksın. Bu şovu da en kısa sürede bekliyoruz 😂
06 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle ya smdı biri duyacak uygulanacak sonra patladı gitti olacak
- +1 yıl
Şu haberi gördükten sonra bunu da yapacak potansiyelde insanlar olacağına inancım tam
- +1 yıl
Kesinlikle 🙄
- +1 yıl
Daha saçma ne olabilir ki bu ülkede dedikten sonra karşıma çıkan o gönderi tam olarak bu gönderi 😂
- +1 yıl
Daha ne olabilir ki dedikten sonra geç köşeye izle 😄
- +1 yıl
Ülke manyak dolu. Her geçen gün bizi şaşırtmaya devam ediyor 😄 Cem Yılmaz'ın bi esprisi geldi aklıma 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir şeyi asla yapmam. Gelinimin ya da kızımın yapmasına da izin vermem. Damada şov denilen şey tek başınayken yapılır, gelinin yaptığı davetlilere şov olmuş. Hadi damadı geçtim kızın ailesi buna nasıl vermiş. Rezillik diz boyu.
10 Yorumla
+1 yılbir tane soysuzun ahlaksızın yaptıgı sey nasıl şov oluyor bınun adı buyrun gerdege siz girin demektir
10 Yorumla
+1 yılGelenek , görenek diye diye her saçmalığı normalleştirmeye çalışıyorlar. Dalga geçtiğimiz Araplar bile bizim kadar seviyelerini düşünmemişlerdir.
11 Yorumla- +1 yıl
*düşürmemişlerdir
+1 yılBelgesellerde gördüğümüz çiftleşme dönemi gelmiş, dişisine kur yapmaya çalışan Arizona kertenkelelerine alışkındık ama bunda bir terslik var sanki!
10 Yorumla
+1 yılDamattan önce herkes görmüş oldu. Dansözdür bana kalırsa kadın, olmaz yine gelecek önünde oynayacak 😒
10 YorumlaEski adetlerde de var bu damat sigara falan içiyor gelin oynuyor. Yani adetlerimiz de pek iyi değil gelmiş buna laf etmişsin. Aynı.. laciverdi
10 Yorumla
+1 yılKalça dansı yapanı da paylaştılar gerçekten garip özel bir şeyi bize de göstermiş oluyorlar görüyoruz en utandım yani
10 Yorumla
+1 yılDans etmek okey o normal de yalnızken eşine yap bunu hani , dansöz kıyafeti giymek ve herkese kendini sunmak Dans etmek ne ya
10 Yorumla
+1 yılMillete dedikodu malzemesi veremem biz evde hallederiz o işleri @S1F1R-B1R
24 Yorumla- +1 yıl
Ömürlük dedikodu çıkar akrabalara 😀😀
- +1 yıl
Aileler kalp krizi geçirir 😀😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir erkek karısını herkesin karşısında böyle dansöz kıyafetiyle görmeyi kabul etmez. Özentiliğin yarattığı ggavvatlık seviyesine şaşırmakta bile zorlanır oldum.
20 YorumlaHadi damat el oğlu... Bu kızın BABASI ne diyor bu duruma🤷♀️😅
20 Yorumla
+1 yılDamat nasıl izin vermiş ve sakin kalabilmiş anlamadım
20 YorumlaDiyecek bir söz bulamıyorum. Kendine yakışanı yapmış.
20 Yorumla
+1 yılE sadece damat izlemiyor ki tüm ordakiler izleyecek damata ne kaldı
İyice saçmalıyorlar20 YorumlaKendi düğününde gelin dansöz kıyafeti giyip milletin önünde damada dans edecek yok artık asla kabullenmem.
00 Yorumla- Magazin konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılDüğünden sonra düğüne katılan ergenlerin evde hayalini kurup masterbasyon show yaptığı gelin mi olur hamııısnıa.
00 Yorumla
+1 yılBu insanların ne kadar ahlaksızlaştığının, utanmazsızlaştığının, edepsizliğinin seviye atladığını gösterir.
00 Yorumla
+1 yılBunun bir türk düğünü olmadığını biliyorum bazı şeyler mahrem kalmadı mesela bunu kocana yatak odan da yap bu eğlence değil ki ifşa bu 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBir sonraki seviyeyi merak ediyorum. "Prima Nocte"
07 Yorumla- +1 yıl
Gelini kutsamak için bekatretini damadın kirvesi alacakmış
- +1 yıl
Kirve ne
- +1 yıl
Sagdic. da denir.
- +1 yıl
Bir sonraki seviye hem damadin hem gelinin evlenmeden once sevgilileriyle yasadigi cinsel munasebetlerden olusan barkovizyon gosterisi. Yalniz seyirciyi uyarmakta fayda var. bebelerinizi getirmeyin diye. :))))))))))))))))
- +1 yıl
Ahahha +18 sahne içerir diye davetieye belirtsinler
- +1 yıl
Evet. belki daha sonra damat gelinle herkesin onunde birlikte olur.
- +1 yıl
Bi o kaldı zaten
+1 yılŞahsen evleneceğim kadın böyle bir saçmalık yapacak olsa bende anında boşanarak ya da terk ederek gereğini yaparım.
00 Yorumla
+1 yılZiyaretçilerimiz çok eğleniyor
00 Yorumla
+1 yılŞaşırdığımı söyleyemem.
Dikkat çekmek , konuşulmak, gündem olmak için bundan önce yapılanları düşünürsek bu masumhane kalıyor gerçekten.00 YorumlaDamada mı oynuyor millete mi? geline artık dansöz gelin diyebilir düğünlere davet edebiliriz damat izin verir heralde
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yapacak insan benim eşim olmaz eşim diye aileme tanıştırmam evlenmek istemem. Ahlaksızlıklara her gün yeni bir şey ekleniyor
00 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler tam kayıp insanlar artık tam kaybetmişlerse kendilerini ne bilim aşka türlü olacak şey değil.
00 Yorumla
+1 yılBu gelin yarın adamın grup seks davetine de evet der bana pozitif gelmedi bu durum
10 Yorumla
+1 yılbunu yapacak kadin hadi onu kabul edecek erkek cok sasiritici
10 Yorumla
+1 yılZamanı karıştırmışlar gece yarısı yapacaktı bunu gelin hanım
10 Yorumla
+1 yılMilletin önünde yapmasının manasını anlayamadım ya her şeyi illa şova dökecekler ilgi köpekleri
10 YorumlaÇok saçma tabii ki de, ben düğün bile istemezdim
10 YorumlaFururlar kanka beni akraba cemiyeti. Ben elenirim damat beyde başka ufuklara yelken açar 🥲
10 Yorumla
+1 yılO da sözleri alır parçalarım bir daha da düğünlerde dans edemezler
13 Yorumla- +1 yıl
Dansöz gelin olacak ama işte sorun orada
- +1 yıl
@kendinsorr1 Yandaki lerden bahsediyorum
- +1 yıl
Üç. kişi var dansöz üçüde aynı kişi ama farklı açılardan birleştirme yapmışlar
+1 yılKocam böyle beni kıskanmıyorsa kocam olmasın yani hayır
10 Yorumla
+1 yılErkeğim diye ortada geziyor muymuş sonra damat rezillik ya
10 YorumlaDüğünü saçma buluyorum o kadar masrafa yazık şimdi bi de gösteriş furyası çıktı
10 Yorumla- Devamını Gör (173)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat