Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında Polat çiftçi hakim karşısına çıktı. Mahkeme savunmaların ardından sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. İddialara göre duruşma sonrası Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a saldırıda bulundu.
İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’a ait güzellik merkezi 1 Ekim 2023 günü saat 02.00 ve 04.30 sıralarında motosikletli şüphelilerce kurşunlanmıştı.

Aralarında Dilan ve Engin Polat’ın da yer aldığı 11 kişi, sosyal medya fenomeni Banu Parlak’a ait güzellik merkezinin kurşunlanması olayına ilişkin hakim karşısına çıktı.
Gazeteci Emrullah Erdinç'in duruşmadan bildirdiği detaylar dikkat çekti. Mahkeme savunmaların ardından sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Erdinç duruşma sonrası için "Dilan Polat’ın yakınlarından biri duruşma çıkışı Banu Parlak’ın yüzüne yönelik saldırı düzenledi" dedi.
Ancak gazeteci daha fazla detay vermedi. Şükran Polat ise saldırı olmadığını yüzüne tükürüldüğünü yazdı.

Dilan Polat'ın duruşma salonunda kızının adını söyleyerek ağlaması da gündem oldu.
Sence doğru mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Katranı kaynatmakta olur mu şeker , cinsini sevdiğim cinsine çeker.. al birini vur ötekine. İki taraf ta Aynı
Sosyal medya ünlüleri'' adı altında, memleket pislikten geçilmez oldu!
sağlık mutluluk huzur gelsin artık ya
Al birini vur ötekine
İkisinde çok gereksiz yerdeler ve gereksiz bi egoları var
ego savaşları ve rant olarak görüyorum. Al birini vur ötekine...
Insanların gerçek yuzlerini sen düştüğünde göreceksin işte :)
Ne oldu bir birlerine mi düştüler kaçakçı dolandırıcı yüksek sosyete magazin orsp lari
Al birini vur ötekine. Birinin diğerinden hiçbir farkı yok. Çok yanlış kişiler ünlü oldu çook.
Ben her şey beklerim bu hatundan cercüşlü sıkıntılı yani
On teker nerden giderse arka tekerde oradan gider
Hiç bir bilgim yok maalesef.. doğru olabilir. zaten takip etmiyorum ünlüleri.
Bence saldırı, ama neden zararsız bir insana sataşırsın ki bu zenginlerin kavgası da bir acayip
Ilgi alanim disindalar banane ne yapiyorsa yapsinlar
yok mu şunları indirecek bir vatan evladı :d
Mafyalar çatışıyor.
Umrumda değil yesinler birbirlerini
Yesinler birbirlerini
kesin yapmıştır :D
Para yüzünden araları açılmış
Sonradan görme hepsi
Manyak bunlar ah valla
bunların herşeyleri yalan bence
Hiç takip etmiyorum magazin ama her şey olabilir
Söylenti var lakin nekadar doğru emin değilim