Geçtiğimiz yıl Mart ayında anılmaya başlayan Devrim Özkan ve Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, çok konuşulan bir aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları sevgi dolu pozlar ilişkileri ilan eden çiftten kısa süre sonra ayrılık haberi gelmişti.
Oyuncu Devrim Özkan'ın, Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira ile bir süredir dolu dizgin bir aşk yaşadığı iddia edilmişti. ilk etapta bu iddiaları yalanlasalar da Miami'de görüntülenmeleri ikili hakkındaki iddiaları güçlendirmişti. Ünlü çift, bir süre sonra ise aşk söylentilerini doğrulamışlardı. Doludizgin bir aşk yaşayan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla çok konuşulmuştu.
AŞKI ÇABUK BİTTİ!

Evlenmeleri beklenen çiftten kötü haber, geçtiğimiz aylarda geldi. Torreira ile Özkan'ın ilişkisinin sona erdiği ortaya çıktı. İkilinin sosyal medya hesaplarından birlikte yer alan fotoğrafları kaldırması sonrası, birbirlerini takip etmeyi bırakmaları dikkat çekmişti.
Sosyal medyadan romantik paylaşımlar yapan çift ocak ayında yollarını ayırmıştı. Devrim Özkan'ın üzüntüsü çabuk geçti ve şimdi ise soluğu Antalya'da aldı.
Son olarak 'Ne Gemiler Yaktım' dizisinde kamera karşıına geçen Devrim Özkan, Antalya tatiline çıktı.

Genç oyuncu, Kaş'ta çekilen tatil karelerini, "İş ve Seyahat" notu ile yaklaşık bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
Binlerce beğeni alan fotoğraflara "Dünya güzellik görsün", "Kusursuz", "Her haliyle muhteşem", "Aklımızı aldın" şeklinde yorumlar yapıldı.
Bikinili pozları sence nasıl olmuş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Devrim güzel kadın. Aslında güzelliğinden çok birikimi de çok iyi bir kadın. O yüzden Devrimi sadece fiziği ile değerlendirmek doğru olmayabilir. Belkide Galatasaraylı olduğu için torpil geçiyor olabilirim😃
Şimdi bu estetikli botoksluları beğenip sonra “doğal güzellik” öyledir böyledir diyenlerin samimiyetsizliği 😅
Berbat çok zayıf aslında dergi kapaklarınsa ki mankenler gibi durmuş duruş konusunda eğitimli belli ki ama etli butlu değil
Bu kadın kim bilmiyorum ama sıkıyorsa gelsin bizim burada açsın 🙄 Antalya da kışın bile girerim. Nostalji yapmış bi de 🤦🏻♂️
Yemiyolar içmiyorlar formunu korumaya çalışıyorlar. Hayret ediyorum bu ünlülere.
Onu harcadığı parayı vucuduna ben harcasam daha iyi olurum
Kabuklu yaprak seven birisi kendisi bence beş para etmez
Neden siyah beyaz efekt kullanmış bence hiç olmamış
Normal olmuş. extra dikkat çekici bir şey yok. ve tanımıyorum zaten ünlüleri.
Ben dedim bak Devrimcim böyle şeyler yapma kıskanıyorum diye poz vermiş bak yaa 😂
Yorumlar abartılmış adeta…
Erkekler sanırım kız görmüyorlar herkese yürüme peşindeler anlayamıyorum
Antalyada ne isi varmis bunun tipe bak hele ben buna bin basarim enerjisi dusuk kadin
👎👎👎👎👎
Banane lann bundan
Efektlere bak sanki 80 lerde çekilmiş gibi foto
Çok sıradan bir kadın. Nasıl ünlü oldu ki bu
Yine yaz geldi birilerinin bı yerlerini görmeden ölcez
Fedon denize düşmeden yaz sezonu açılmaz.
Bikinili pozlara gelince, sıradan bir mankenden farksız.
Devrim Özkan'dan daha güzel BİM kasiyerleri tanıyorum.
Cool duruyor bence
efendi kız bu. güzel ayrıca. eh, parayı bulunca yaşam standardıda yükseliyor 🤷♂️
Toreira denen kurbağadan ayrılınca kadın kendine geldi
Klasik vücut tipi yani
Alkış 👏
Aman aman bir yanı yok.
Güzel kadın fiziği güzel
Tanımıyorum tanımakta istemiyorum
tanımıyorum ama 3:15 dövmesi ne alaka
nedende bana çok itici ve çirkin geliyor 🤷🏻♂️
Ayaklara bak fırıncı küreği
Baya seksi hatun güzel olmuş ayaklarında efsane
1970 lerden kalmış gibi.
Hayırlısı olsun diyelim
İyidee bize ne bundan?
Fotograflar guzel ama fazla zayif bence
Normal yani ne denir ki 😃
Tanımıyorum kendisini fotolar iyi
Murat bozla sevgili değil mi şu anda bu hatun?
Anlaşılan renksiz bir dünyası varmış.
Gayet güzel pozlar ve iyi tatiller kendisine
Çok güzel kadın...
Gayet seksi görünüyor gadası
Leş. Hiç sevmem zaten bunu
Banane. bundan
Nasılsın yine ben
Hg kapandı gaaliba
Evet
Abla taş😀👌
Cinsel ilişki için iyi duruyor çekici ama gönül ilişkisi için iyi durmuyor
igrenc