Hayatında gördüğüm en saçma magazin haberlerinden biri Ardacım kız mı yoktu sana koskoca İspanya'da bu kadar düştün mü cidden hem kariyerde hem aşkta yanlış tercihler yapıyorsun 😅 Bu Real Madrid senin ayarlarını bozmuş Ardam gel Fenerbahçe'ye geri
Arda güler demet Özdemir ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
koca kafa olduğunu her ortamda söylerim.. aldığı her karar yanlıştı fenerbahçeden gitmesi ve şimdi bu hikaye sahada aldığı kararları maalesef saha dışında alamıyor buda onun zaafı..
bir anne baba evladına önce milliyetçiliği aşılaması lazım maalesef şimdiki gençler bundan bir haber yetişiyor bununda bu ülkeye zerre katkısı olmuyor maalefesef ilkay gündoğan mesut özil bana soracak olsan yemin ederim bunları edirneden içeri sokmam zaten bu duyguları yitirdiğimiz için elin afganı suriyelisi bilmem nesi elini kolunu sallayark içimizie rahatça girebiliyor kimisi ev veriyor kimisi iş .. BU konuda dünyanın en zeki ve uyanık milleti ingilizler bana göre ki en iyisinide yapıyorlar. şöyle ki REAL MADRİD LİVERPOOL un orta saha oyuncusu steven gerard a astronamik bir para teklif etti. ALDIĞI CEVAP ne oldu biliyormusun aynen şöyle dedi gerard sanırım ispanyollar ve real madrid klübü benim bir ingiliz olduğumu unutmuş onlara hatırlatmak isterim real madrid in ne parası ne şanı şöhreti beni klübüm liverpooldan koparmaya yetmez!!! işte aramızdaki fark parayı seçtiği için arda ancelotti de aynen şöyle dediğini çok iyi tahmin edebiliyorum madem sen bizi parayı seçtin o zaman bekle bakalım yedek klübesinde.. asla ilk sezonda daha bir tarafını kaldırmazlar çünkü mantalite ve bakış açıları bizden çok çok farklıdır avrupalının...
Fenerli olduğum halde Mesut ozilden Nefret ederim zaten sen kaç yıl Alman milli takımına hizmet et Alman gibi hissediyorum diye röportaj ver gel şimdik bana Yalandan Türkcülük yap siyasi cikarcidan başka bişey değil Bu yüzden Kenan yıldızı çok seviyorum Almanya' büyüdüğü halde Türk milli takımını seçti Ardaya gelince Fenerbahçe taraftarı ona zamanında yalvardı gitme diye efsanesi olmayı hayal ediyordu güya Fenerbahçe'nin kimseyi dinlemedi gitti simdikte çekecek maalesef haline acıyorum sezon sonu büyük ihtimal bir İngiliz kulübüne transfer olur muhtemelen zaten
keşke arda ya da anne ve babası en önce bunları öğretseydi çok büyük bir yeteneği vardı inan teklifi geri çevirseydi çok daha değerli olurdu !! ama koştura koştura gittiler... imza atmaya inşallah hayırlısı olur ama ben olsam kesinlikle bu saatten sonra real madrid formasını terletmezdim en azından gider başka takıma orada varımı yoğumu ortaya koyar real madrid e dönmeyi asla düşünmezdim en azından orada isabetli karar verirdim. çünkü zararın neresinden dönersen kar dır..
galatasaray taraftarıyım tabiki mevzu bizi ilgilendirmiyor fakat dediğim gibi bu iş artık klüp işi olmaktan çıktı yani bize diyorlar ki biz sizin en büyük yıldız adayınıza parayı verir sonrada bu muameleyi yaparız!! utanılacak bir durum...
Milli futbolcu Fenerli ya da başka takımlı diye ayırt edilmez zaten bende Fenerli olduğum halde semihi destekliyorum Hollandalı ve İngiliz takımlar alacak gibi ardayı bu sene bakalım hakkında hayırlısı
En İyi Cevaplar