Magazin Bu kız nasıl sizce yüzü falan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok güzel yüzü var Sadece güzel Sıradan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Oy kullanın ve yorumlayın lütfen Güncellemeler1 yıl Sıradan mi? Nasıl ya göz seklinin iriligini cekikligini gormuyo musunuz yüz hatlarını falan renkli göz olacak dimi illa.. Bu kız nasıl sizce yüzü falan? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bakışları bir tuhaf. Böyle itici bir bakış. Sanki küçük dağları ben yarattım der gibi. Tabii, yine tanımadan bir şey demek de doğru değil. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Güzellik olarak nasıl gözleri ve yüzüSıradan mı _Güneş____00 1 yıl Son resim dışı beğendim Soran 1 yıl Evet onu bende pek sevmemiştimSence göz şekli sıradan mi yoksa farklı mi kizin _Güneş____00 1 yıl Güzel
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 1 yıl Yani güzel de kadına bakarken uykusu gelir insanın.. Bayık bayık ne o öyle.. 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Göz şekli iri çekikSence yüzü gözleri çok mu güzel yoksa orta güzellikte mi Yorumla
uWuTeLLa Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 94% 1 yıl Türkan Şoray'a benzettim bir an. Yüzü çok güzel maşallah. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl İdare eder ama estetikli 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sence göz şekli falan siradan mi Yorumla
1siyahorkide Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gözleri sönük bakıyor dudakları estetik gbı 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Güzellik olaeak nasıl gözleri yüzüYani çok güzel yüzü mu var derdin yoksa orta güzellikte mi derdin Yorumla 1siyahorkide 1 yıl Siradan. Çünkü sokakta herkes byle makyaj saç yüz farklı değil Yorumla Soran 1 yıl Göz şekli iri ve cekik ama sokaktaki Türkiye'deki her kızın göz şekli böyle miGözleri de mi sıradan sence Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 51 , eic 87% 1 yıl Yüzü birini andırıyor... 👍🏻 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kimi Yorumla gokantemur 1 yıl Gözler gülşen bubikoğlu 👍🏻👍🏻 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl makyaj olduğu için güzel 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilemem bu halini değerlendirsenYüzü cok güzel mi derdin yoksa orta güzellikte mi derdin Yorumla
u BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzelde gözleri tuhaf 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sekli iri ve cekikSence yüzü gözleri çok mu güzel yoksa orta güzellikte mi Yorumla u BirPeriKızıı 1 yıl Ortanın biraz üstü Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Baya güzel de makyajı abartmasa keşke 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıradan demişler 😁 Yorumla kafasıkarışık131415 1 yıl Bence değil, ağız burun olabilir ama gözler farklı Yorumla
Elif_ataly Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Makyaj yapsam bende böyle olurum 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sıradan mi sence gözleri yüzü falan Yorumla Elif_ataly 1 yıl Yani biraz çene yapısı olsada sıradan bence Yorumla Soran 1 yıl Göz şekli her kizda var mı yani sıradan mı hem iri kapaklı hem cekik gözler Yorumla Elif_ataly 11 ay Bence çok yorgun bakiyo ve itici yani Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl keske tanısabilme imkanım olsaydı... 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Bu insanla bir ömür geçeceğini sanmıyorum, 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl yapma 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzellik olarak nasıl Yorumla thescorpion 1 yıl yapmacık işte Yorumla
Lord78 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl İyii 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıradan mi sence Göz şekli falan Yorumla Lord78 1 yıl Hoşş gaywtt iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bakışları bir tuhaf. Böyle itici bir bakış. Sanki küçük dağları ben yarattım der gibi. Tabii, yine tanımadan bir şey demek de doğru değil.
Güzellik olarak nasıl gözleri ve yüzü
Sıradan mı
Son resim dışı beğendim
Evet onu bende pek sevmemiştim
Sence göz şekli sıradan mi yoksa farklı mi kizin
Güzel
Yani güzel de kadına bakarken uykusu gelir insanın.. Bayık bayık ne o öyle..
Göz şekli iri çekik
Sence yüzü gözleri çok mu güzel yoksa orta güzellikte mi
Ne estetoği yo
Türkan Şoray'a benzettim bir an. Yüzü çok güzel maşallah.
İdare eder ama estetikli
Sence göz şekli falan siradan mi
Gözleri sönük bakıyor dudakları estetik gbı
Güzellik olaeak nasıl gözleri yüzü
Yani çok güzel yüzü mu var derdin yoksa orta güzellikte mi derdin
Siradan. Çünkü sokakta herkes byle makyaj saç yüz farklı değil
Göz şekli iri ve cekik ama sokaktaki Türkiye'deki her kızın göz şekli böyle mi
Gözleri de mi sıradan sence
Yüzü birini andırıyor... 👍🏻
Kimi
Gözler gülşen bubikoğlu 👍🏻👍🏻
makyaj olduğu için güzel