Boyle bir hayat yasamiyacagimi bildigimden bazen ölmek istiyorum zengin olmak gücünü kendimde bulamıyorum
Not :Zengin adamlar fakir kızlarla sadece aşırı güzelse evleniyorlar yani (türkiye güzelleri falan) ben de o da yok keşke ölsem
Boyle bir hayat yasamiyacagimi bildigimden bazen ölmek istiyorum zengin olmak gücünü kendimde bulamıyorum
Not :Zengin adamlar fakir kızlarla sadece aşırı güzelse evleniyorlar yani (türkiye güzelleri falan) ben de o da yok keşke ölsem
Zengin erkekler kimseyle aşırı güzel diye evlenmez. Hakan Sabancı 'ın mesela normal biriyle birliktelik yaşamışlığı yok, Hep ya sosyeteden ya da manken, oyuncu falan gibi kızlarla oluyor düz bir memur kızla ya da halktan biriyle olduğu görülmedi. Bir ara Aygün aydın 'la olmuş ama onu da sır gibi saklamisti. Hiç görünmedi onla.
Zengin adamlar aşırı güzel diye bir kızla evlenmezler. Hande Erçel hem güzel hem zengin hem de popüler saygın bir kadın olduğu için Hakan Sabancı onunla birlikte.
Gamze keceli ya da emel yıldırım bunlar örnek olabilir hande ercel disinda
Ki ayrıca sabancilar zaten handeyi asla tercih etmez kadın aşırı popüler
Cevap
0Cevap
Herkes aynı şansla gelmiyor hayata. Herkes ölsün o zaman sabancılar dışında 😂
İşte ben m*lim 😂
Zengin olabilirsin ama sende çalışma azmi yok, kolay yol istiyorsun
Bacım kolay yolla da asgari ücret bile vermiyorlar
Demek istediğim şu ben kendimi yirtayim yine (sabanci) tarzı bir hayat yaşayamam
Sen niye zengin rahat bir hayat yerine trilyoner bir hayat istiyorsun onu söyle?
Yiyemeyeceğin kadar parayı niye istiyorsun? Gösteriş için mi?
Evet gösteriş için ayrıca cemiyet hayatı bana eğlenceli geliyor
Haa desene ben gösterişi seviyorum diye 😂 o zaman intihar edebilirsin
Niye böyle dedin şimdi 😂
Çünkü o gerçekten mümkün değil 😂 zengin olmak mümkün ama dünyanın en zengin 100 kişisinin arasına girmek mümkün değil. Onlar 77 göbektir zengin
Doğru 77 göbek zengini geçtim sıradan bir villada oturacagimi bile zannetmiyorum ne olurdu sanki Sarıyer de bir villam olsa
Bazen o kadar çok istiyorum ki kocam aşırı zengin olup ağzımı burnumu dağıtsın yine razıyım; gel gör ki imkansız gibi bir şey
Dualarına dikkat et gerçekleşir
demin baba parası yiyenlere saydıran kesin sendin 😂😂😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?