Teoman olduğumu anladım ama benim çalışma biraz zorunluluktan fdgjh

Teoman olduğumu anladım ama benim çalışma biraz zorunluluktan fdgjh

Sıkılıyorsa hobi edinebilir. Benim maddi sıkıntım olmasa çalışmam. Boş durmak istemiyorsam beni sıkmayan, yormayan, hayatımın birçoğunu kapsamayan meşgaleler edinirim kendime.
Evet neredeyse bir haftadır işsizim çok pis canım sıkıldı milleti korumak diplerinde olmak araçta yapılan konuşmalara mecburen kulak misafiri olmak istiyorum ff harbiden başka iş benlik değilmiş 😅
Türkiye şartlarında insanlar mecbur çalışıyor teoman'ın elindeki fırsatlar herkes de yok ne yapalım buna bir söz vardır işleyen demir paslanmaz insan boş oturunca da şeytan musallat oluyor.
Çalışmak tek tatmin kaynağımız olması gerekmediğini savunuyorum. Can sıkıntısı, kişinin gerçek arzu ve tutkularından kopuk hissetmesinin bir sonucu olabilir.
Cevap
48Cevap
Evet öyle maalesef..
Çalışmaya alistirdiklari için çalışmayınca anlamsız gibi geliyor.
İnsanlar öyle aptl bir duzen kurmuşlar ki, hayatta yapılacak yüzlerce şey var ve bir tanesini yapmak için tomarla zorluğu aşmak gerekiyor.
Gezmek genç işi, çalışmak yaşlı adam işi gibi yazılı olmayancbir kural var mesela, hiç alakası yok bence, insan 70 yaşına gelse de sağlığı yerindeyse gezmeli, okumalı icat etmeli. Ekonomik gelirden bağımsız olmalı bu durum.
Ama oluyor mu? Olmuyor
Çalışmadan kendini geçindirebilecek kadar birikimin varsa dogru. Ama yoksa zor tabi.
Teoman haklı. Ama şöyle ben çalışmayınca sıkılmıyorum aksine yapacak milyon tane iş çıkarıyorum kendime. Sabah kalkıp işe gitmek kadar sıkıcı birsey yok bu dünyada ya şimdilik evden çalışıyorum inşallah okulu bitirince de böyle olur.

Bu biraz böyle olmuş 😄 ve evet iki durum da aynı 🥲🥲
Doğru demiş.
Yarın ölecekmişsin gibi yaşayacaksın, hiç ölmeyecekmişsin gibi çalışacaksın.
Çalışmak çok manalı bir şey. İnsanlar çalışarak dünyanın ve kendilerinin gelişmesini sağlıyorlar.
Genel olarak alkollü geçtiği için yılları hatırlamıyor keko Balans'ta bildiğin kadrolu müzisyen gibiydi :D
Te allam yaaa
Bu adam neyin kafasını yaşıyor çözemedim şarkılarını çok seviyorum ama bazen tükenmiş görmekte üzüyor
Çalışmak bana pek manasız gelmiyor aslında biraz da mesleğe göre değişiyor. Ben sağlık alanındayım işimi anlamlı buluyorum.
ya bu adam tam benim kafadan :)))) demek yaş ilerleyince insan bu kıvama geliyor
Sende tam benim kafamdansin
Ufak bir cifligin olacak ekip bicip yiyecen ugrasmayacan fazla
@Çapkınkurtt ya işte ben toprakta çalışmayı sevmiyorum. biri benim için yetiştirsin, ben dalından keyfe keder toplar koklar yerim :))) yoksa ekeyim biçeyim bana göre değil :)
Tamam ben cok severim sen ciftligi al ben ekip biceyim sende ye
@Çapkınkurtt organik pazarlar kuruluyor. ne zaman pazara çıkarsan söyle çok severim organik ürünleri gelip bakayım :)
Yok yok sen dalindan kendi elinle kopar
@Çapkınkurtt tarzın, nickinle uyumlu. :)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O başka o başka
Yani iş başka capkinlik başka
@Çapkınkurtt doğrudur 🙃
😉😉😉😉😉😉
Sussan olmuyor, susmasan olmaz, dil dursa hakim bey, tende can durmaz diyor ahdhs
Teomanin sözleri ile eylemleri bir değil hiç 😃 gayet caliskan bir adam. Emekli bile etmis kendini ama boyle tembelmis gibi konusuyor. Anlamadim dalga gecmeyi seviyor bence
Genç kuşağı dalgaya alıyor aslında. İroni yapıyor adam.
@kafasıkarışık131415 pardon hanfendi bu beyfendi Ruh eşiniz olabilir mi? Jznsjsn
Aaa ben de ruh eşim yok sanıyordum 😂😂😂
Sen haaariçç tabiikiii ikinci bir ruh eşi gibi 🤪😂😂
Bu şuna benziyor ekmek yesen de karnın doyuyor et yesen de. Hep ekmek🍞🍞 yiyelim o zaman
Teoman'a bayılırım. Bu sözünü de çok doğru buluyorum
Çalışmamak iyi bence ya, sürekli ömrü hayatın boyunca bir hiç uğruna uğraşıp duruyorsun.
kolay paraya alışınca öyle hissediyorum insan 3 ay yatarım 1 ayda toplarım mantigi
Evet bir yerden sonra bunalıyorum sevmiyorum çalışmayı.
Aşağıya inn yukarıya geliyorlar benden söylemesi cabukk
Yakup la hap atın hap
Kesinlikle haklı , işini sevmek lazım
Hep haklı olmaktan yorulmadı mı bu adam?
Ben aynı şeyi çalışanlarıma da söylüyorum.
Ben öyle bişi demedim
Ayy sabah sabah Teoman’ı gördüm gözüm şenlendi 💖
Bende seni gördüm
😁
Çalışmak hayata mana yükler bir amaç verir.
Kesinlikle bende bu noktaya vardım
Bu adam her 5 yıl da bir çıkar saçmalar
teom demişse doğrudur
Psikolojisi bozuk bu adamın.
Doğru hayatın kendisi manasız
Teoman hiç büyümüyor gibi
Ah be Teoman abi ortasını bulamıyoruz
Bazen bu adamın beyninden istiyorum
Teoman yükünü tutmuş ister çalışır ister calismaz
bende aynı durumdayım yeteri kadar çalışıyorum
İnsan çalışmaktan da sıkılıyor tatilden de
Benzer sayılır