Bak sana şöyle diyim. Şu anki kadınların hepsi bu kadın gibi olmak için estetik yaptırıyor. Herkes küçük burun , büyük dudak , kalkık kas falan yaptırıyor. Ee bunların hepsi bu kadında var doğuştan. Sen güzel demezsin de ne dersin?
Soran
+1 yıl
Hanımefendi , yüz hatları büyük, sert belki de erkeksi kaba anlamında söyledim. Herkes vooov demeyebilir tabi ama çoğunluk güzel der Saydıklarınız mevcut evet ama burnu çokta hokka değil tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Angelina Jolie'nin gençliğine ait bi poster yakmışlığım vardır.
Niçin
Sevgilimin kitapları arasında bulmuştum da
Hmm , ya hani ünlü bilindik birisi ya..
Şimdi nası teselli edebilirim sizi hanımefendi bilemedim ama 🙁🤔
Nasıl beğenirsin diyip yolsaydınız😂
Benim poster vardı buralarda demişti ben de yaktım ben onu demiştim hiç yolmaya gerek kalmadan 😂
Güzel kadın gerçekten
Sence çok mu güzel yoksa orta güzellikte mi
Çok güzel. Hayalimdeki kadın diyebilirim. Ego yapmaya gerek yok. Evlenilir
Aslında şimdiki halide güzel bence
Evet ama yaşlandı tabi
Peki sence gençliğinde fotolardaki halinde çok güzel mi dersin yoksa normal güzellikte mi
Begenilmicek gibi mi sence?
Bence çok güzel. Yüz hatlarına ayrı ayrı bakarsan göreceksin ne demek istediğimi.
Evet beğenilen birisi.
Ama yüz hatları maskülen olduğu için herkese çok iyi vaov gelmeyebilir
Neresi maskulen tam olarak
Bak sana şöyle diyim. Şu anki kadınların hepsi bu kadın gibi olmak için estetik yaptırıyor. Herkes küçük burun , büyük dudak , kalkık kas falan yaptırıyor. Ee bunların hepsi bu kadında var doğuştan. Sen güzel demezsin de ne dersin?
Hanımefendi , yüz hatları büyük, sert belki de erkeksi kaba anlamında söyledim. Herkes vooov demeyebilir tabi ama çoğunluk güzel der
Saydıklarınız mevcut evet ama burnu çokta hokka değil tabi
Hayır
Sen nasıl buluyorsun
Yüz hatları çok büyük bana göre itici çekici değil.
Güzel
Sence çok mu yoksa orta seviye mi
Cokk
Allah'a inancım olmasaydı buna allah derdim
İyiydi
Sence çok mu orta seviye mi
Güzel kadın ama efso değil
Gençliği de şimdiki hali de çok güzel.
güzel değil
Niçin
Aşırı güzel fazla