Magazin Çağatay Ulusoy'un hangi hali daha yakışıklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Adını Feriha Koydum Medcezir İçerde Hakan Muhafız Gaddar Kübra Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çağatay Ulusoy'un hangi hali daha yakışıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl her hali yakışıklı kardeşimin gaddar daki rolun hakkını veriyor 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Çağatay Ulusoy yakışıklı değil. 1 1 Yorumla Aseewewew 1 yıl göz yok galiba sende abla Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Hakanda da iyidi içeride de ama gönül medcezir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Medcezir, sonra çökmüş yaşlanınca 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu çökmüş halimi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Epey çökmüş körsün herhalde Yorumla Soran +1 yıl Kanka neresi çökmüş tam olarak? Adam hala yakışıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana göre değil kanka anladın mı çirkin yaşlı işte Yorumla Soran +1 yıl Kim sana göre Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hiçbir hali 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dalgamı geçiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim. Yorumla Soran +1 yıl Adamı yolda görsen foto çekinmek için sıraya girersin hiç samimi gelmedin o yüzden 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden onunla fotoğraf çekmek isteyeyim ki¿Yolda görsem tanımam bile Yorumla Soran +1 yıl Yav he he bu adamda yakışıklı değilse kimse yakışıklı değil o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
her hali yakışıklı kardeşimin gaddar daki rolun hakkını veriyor
Çağatay Ulusoy yakışıklı değil.
göz yok galiba sende abla
Feriha demeyen düşmandır
🤩😍Muhafız..
Hakanda da iyidi içeride de
ama gönül medcezir
Medcezir, sonra çökmüş yaşlanınca
Bu çökmüş halimi 😂
Epey çökmüş körsün herhalde
Kanka neresi çökmüş tam olarak? Adam hala yakışıklı
Bana göre değil kanka anladın mı çirkin yaşlı işte
Kim sana göre
sakalsız her hali güzel
Hiç bir hali
Deli baldaki
Hiçbir hali
Dalgamı geçiyorsun
Ciddiyim.
Adamı yolda görsen foto çekinmek için sıraya girersin hiç samimi gelmedin o yüzden 😂
Neden onunla fotoğraf çekmek isteyeyim ki¿
Yolda görsem tanımam bile
Yav he he bu adamda yakışıklı değilse kimse yakışıklı değil o zaman
Tamam kanka