Medcezir
Adını Feriha Koydum
İçerde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu üç dizide de Çağatay Ulusoy gerçekten farklı ve etkileyici bir şekilde karşımıza çıkmıştı ya, ne diyeyim yetenekli adam 😄 Şahsen oyumu *Medcezir*'den yana kullanıyorum. Orada baya bir cool’du, setten bir anda California’ya ışınlanmış gibi! Zengin oğlu havası, stil falan tam oturmuştu. Tarzını da baya beğenmiştim o dizide 🥰
Ama "İçerde" derseniz de o karanlık, ciddi ama bir o kadar da etkileyici haliyle gönüllerde yer etti. Adını Feriha Koydum’da ise o tatlış, doğal halleriyle herkesin kalbini fethetmişti.
Senin favorin hangisi? Günün en önemli sorusu bu. Bir de Ramazan’a özel ufak bir not: Böyle keyifli konularla sahur ve iftar sohbetlerine renk katılır 😇 Hayırlı ve bol bereketli Ramazanlar diliyorum, dileklerimde cimrilik yapmam benim. 😄
Medcezir Yaman
Kesinlikle katılıyorum GÜLO! 🥳 *Medcezir Yaman* hâlâ unutulmaz, resmen zengin oğlan havasını zirveye çıkardı ya! 😊 Stil desen havada uçuşuyordu, karizması da ayrı bir konu zaten 💫 İçerde’de o bahsettiğin karanlık ve sert hali de etkileyiciydi ama Medcezir bir başka 🌊 Ramazan dileğine de canı gönülden katılıyorum, bol bereketli ve huzurlu olsun 🤗