Acun Ilıcalı'nın "30 yaşınıza kadar yapacağınız en önemli şey, gerçek arkadaşları bulmak" açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Siz bu açıklamaya katılıyor musunuz? 30 yaşından sonra gerçek arkadaşlık kurulamaz mı?

Acun Ilıcalı'nın "30 yaşınıza kadar yapacağınız en önemli şey, gerçek arkadaşları bulmak" açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Siz bu açıklamaya katılıyor musunuz? 30 yaşından sonra gerçek arkadaşlık kurulamaz mı?

35 yaşında tek bi arkadaşı bile olmayan biri olarak katılıyorum. insana insan lazım. hastalıkta yaşlılıkta yoksullukta kötü dönemlerde destek olacak birileri lazım ama bende yok olacak gibi de gözükmüyor
Elden ayaktan düştüğü zaman görür insanoğlu gerçek arkadaşını. İyi günde paran varken herkes yanında olur fakat Önemli olan parasız kaldığın günlerde yanında olacak kimselerde
Cevap
17Cevap
Gerçek hayatta arkadaşım yok.
Biraz Adnan Oktar'ın çetesinde sürtmek, olmadı Akp'ye yanlamak üstüne Ebru Gündeş'i programlarında Kraliçe gibi ağırlayıp, Reza'dan paraları çukkalayıp, hepsini ben kazandım diye ortalarda dolanıp milleti stupid yerine koymakta işe yarayabilir.
Konuyla ne ilgisi var. Yapabildi ya ona bak.
Kurtulmak isteyen yok demek ki para daha tatlı geliyor
Almancı mısın
Tek arkadaşım var oda Bilgisayarım hiç sıkılmaz hiç bıkmaz her derdimi çeker sabahtan akşama kadar işlerimi yapıyor
Kurulur da o saatten sonra kadinlar icin menapoz anilari bitmek bilmez
Bence 18 19 dan sonra zor. Çok şükür öncesinde buldum.
33 yaşındayım, en yakın 3 arkadaşlık sürem, 33 yıl, 23er yıl
Biz gerçek arkadaşı boş ver Gerçek olan hiçbir şeyi bulamadık 30'u da geçtik 35'i de geçiyoruz
Evet, ben bu konuda kendime güzel yatırımlar yapmışım. Birçok dostum var hayatımda.
Gerçek arkadaş bulmak zor, ta ki güvenmek gerekiyor.
30 u bırak bence 25 den sonra bile bulunamaz. hatta bence en iyi arkadaşlıklar lisede ve ortoakulda ve ilkokulda falan bulunuyor. mahalledeki o top oynadıkları arkadaşlarıyla iletişimi sürdürebilen insanlar çok şanslılar.
Gerçek arkadaş yok.
Karşılıklı çıkar akışı var, akış bozulursa arkadaşlık biter bu böyle bakınca hep
Bulamadım çıktığımda dışarı aşağılandım güzel ve zeki olmadığım için mecbur edildim yalnızlığa.
Evet buldum şükür
Kim ciddiye alır acun ılıcalıyı
Herkesin arkadaşı cebindeki parasıdır.
Bulamadım. Ama biraz doğruluk payı var
bulamadık dosşcğwöfjdf
Arkadaş değil dostlarım var
Hayır maalesef. Çok üzücü bir durum
Haklı gibi
Evet buldum
Geç kalmışım o vakit
Buldum
Katılmıyorum