Kerimcan Durmaz son zamanlarda yaptıkları ile ilgiyi üzerine çekti sizin bu konudaki Fikriniz nedir hala gay mi yoksa gay takliti mi yaptı

Kerimcan Durmaz son zamanlarda yaptıkları ile ilgiyi üzerine çekti sizin bu konudaki Fikriniz nedir hala gay mi yoksa gay takliti mi yaptı

Amacı ne bilmiyorum zerre umrumda da değim ama yıllardır bu ve bunun gibi yumuşak tipleri arşa çıkarıp şimdi de sosyal medyada yorumlarda bazı kızların "Eril erkek kalmadı, erkek kalmadı, Kerimcan onların yerine erkek oldu" gibi yüzsüz yüzsüz konuşması çok ironik
Gay olduğu söyleniyor 2016 yılından bu yana, ama yanında hiç bir erkekle görmedik. Yanındaki erkekler hep kankası, arkadaşı o tarz da biri olsa hayatın da anlaşılırdı oda ilginç dikkat çekmek için numara mi yapıyor cidden gay mi ilginç gay olsa mutlaka yıllardır hayatın da biri olsa bilinirdi
Cevap
11Cevap
Maskülen tarz daha iyi durdu kendisinde
Evet gay da olsa yakıştı
beni ilgilendirmiyor.
Tek derdimiz kerimcan. Para uğruna kılıktan kılığa giren insanları ünlü yapmayı ne zaman bırakacak bu insanlar anlamıyorum? Bize ne bunlardan yani. Sîkîni çıkarıp salladığı günleri ne çabuk unuttunuz da halâ reklamını yapıyorsunuz?
Buranın olayı o mk batıyor mu gizliden yorum yapmam kerimcan durmaza aşık olmuş şaka gibi cidden gelmiş laf yapıyor bana. Vermediği erkek kalmadı o yetmedi gitti arabistanlarda para için ağzına šıctırdı bu erkek kişisi ne çabuk unuttunuz geçmişini de şimdi tapar oldunuz? Lgbt destekçisiyim ama bu kişi kadar da nefret ettiğim insan yok. Karakteri bomboş
Zaten yakışıklı biriydi. Daha maskülen olmaya başlaması yakıştı. Bu zamanda erkekler prenses olmaya başlarken Kerimcan'ın tam tersine olan değişimi bence gayet iyi olmuş.
Bilmiyorum bana samimi gelmiyor etkileşimi düştü ve böyle tekrar konuşulmaya başlayınca devamını getirdi
adam gay'i popüler haline getiren ilk insan bence simdi heteroya dönüyo ve böyle daha mükemmel erilcan is coming ahshaksjajs
yok ya Şu an müq
Gayliği popüler hale getiren kişi Zeki Mürendir.
ajjaskakd z kusaği zeki müreni nasil aklina getirsin bacim
Ben kuşaklardan bahsetmiyorum tüm zamanları baz alarak söyledim canım.
hayir ben kendim icin dedim onu aklima nerden gelsin zeki müren diye ajajlsamdjf
Hıı tamam kız anladım jsjdh
Sanatından bahsetmiyoruz tatlım cinsel yönelim
kanka cinsel yönelimden de bahsetmiyoruz dis görünüs olay ajanksd
Şu gözlükler varya nasılda değiştiriyor insanı kerimcan olduğuna hala inanamıyorum
İşte bi erkeği asıl çekici yapanda erkek gibi olmaktır fıtrat budur
Kerimcan soyadının hakkını verir
Gaylik söz konusıysa durmaz
Anlam veremedim belki de gerçekten değişmek istemiştir
Kerimcan durmaza bir benmi benzetemedimmm o degil gibi ya
Gay taklidi yaptığı kesin zaten bi arkadaşına demiş galiba ünlü olmak için bunu yaptığını kazandığını ve artık kendi haline geri döneceğini. Herkesi gay yaptıktan sonra erkeğe dönüşüyo
Ay bi de kızların hepsi birden bayılmaya başladı şaka gibi birden erkek gibi davranmaya başladı diye kızların dibi düştü. Başka erkek yok mu
Böyle bir erkekliği varken gay gibi davranmasının tek açıklaması rol yapması.
Seviyorum bn ya Ankara'ya geldikten sonra degisti cnmm.
bu aralar fazla eril taklidi yapıyo tarzı da değişmiş görünüyor bilemiyorum
Vay erkek olmuş mu sonunda
Travesti değilmiydi la bu
Severek takip ettigim biri 😅
Gayet güzel olmus
Erkeksi olunca yakışıklı gayet
Biraz erkek gibi sanki bi kafam karıştı
Taklitse komik değilse daha komik aq
Gay olan bile bu kadar iyi oynayamaz rolse.
Aslında sadece sakal bıraktı hala aynı kişi
Valla ne yalan soyliyim yeni haline aşık olunur :)
Kız sana yürüyen onca adam vardır
Kerimcanlardan Uzak dur
Ben şok düştüm biraz
😂😂
Hiç o gözle bakmamıştım ama aslında yakışıklıymış
Bu hali çok çok iyi umarım hep böyle kalır
Farklı olduğu
Dövmesini yapan bile var şunun
Fotodaki Kerimcan mı
Saçma buluyorum.
Hâlâ gay tipi var
Daha iyi olmuş