29 Şubat 'ta doğan 35 bin kişiden biri olan ünlü oyuncu Nejat İşler, 4 yıl aranın ardından bugün doğum gününü kutluyor. 🎉
29 Şubat 'ta doğan ve "artık yıl"larda doğum günü kutlayabilen ünlü oyuncu Nejat İşler, 4 yıllık aranın ardından bugün doğum gününü kutlayabilecek. Türkiye'de 29 Şubat 'ta doğan yaklaşık 35 bin kişiden biri olan İşler, 2020'den sonra ilk kez gerçek doğum gününü kutlayacak.

Nejat İşler'in doğum gününü kutluyorum, iyi ki doğmuşş. Peki sizce 4 yılda bir doğum gününü kutlamak nasıl bir his, bugün doğmak ister miydiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Dün annemle konuştuk. "Nasıl bir his, doğum günün 4 yılda bir geliyor?" diye sordum. "Aynı şey, değişen bir şey yok." dedi. Sanırım doğum günü kutlamayı pek sevmiyor. 😂
Her yıl doğum günüm olması iyidir her yıl annemden bişey isteme fırsatım oluyor.. o da aynı şekilde
Burdan tanıdığım biri de 29 Şubat doğumlu onun ve bu gün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun
Bu adamı çok seviyorum. Happy 😊 birthday 🥳 hope you have a wonderful year Nejat işler:)
Yok be ya 😅 zaten senelerdir kutlamıyorum doğum günümü
Adlandırdığımız takvimin gerçek olduğunu mu düşünüyorsunuz? :))
Doğum günü kutlamayı sevmiyorum. O yüzden 29 Şubat olmasını isterdim. 29 ocak olmuş ama😂😂
10yilda bir düz hesab!
Bu dünyada neden hersey ölüm vede yaslanma üzerine kurulmus,
nejat işler gibi bir hayatım olsa kim bilir neler bulurdum yeni yeni
Hayır ya
Ama değişik 😅
Benim için fark etmez zaten kutlamıyorum
4 yilda bir yaş almak :d
Yok ya her sene hediyelesmek daha iyi
Nejat işlere hediye alan insanlar şanslı
Ne hoş. Nevi şahsına münhasır olabilmek
Sanırım istemezdim
Zaten değişik biri😂
Sorun olmazdı
Her sene yaş almak nedir, adam hayalimi yaşıyor..
Ben de öyleyim doğum günüm bugün.
keşke benimde 29 Şubat olsaydı ya
Ay çok güzelll
Levent ülgen de 29 subat dogumlu bir aktorumuzdur
Ben de hayatım boyunca kutlamadım
Çokta takıldığım bir şey değil
29unda doganlar kimlige 28 ya da 1 olarak yaziliyo
Adam gibi Adam..
İstemezdim
Hayır
Çok güzel olurdu 😂
istemezdim ya 😂