Kenan İmirzalıoğlu
Kıvanç Tatlıtuğ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Esmer severim ama kıvanç da başka 😋😋
Rica ederim 🙂
İkisinin de farklı bir auraları var. Ama adamlığını kanıtlamış kişilikler. İyi eş iyi bir aile babası muhteşem giden evlilikleri ve işleri. Çizgilerini bozmadan ilerleyen kişilerin arasında yer alıyorlar daim olsun.🙏🏼
Rica ederim : ))
Cevap
8Cevap
Genellikle sarışın erkeklere karşı öyle bi beğenim oluşmuyor, arzu duymuyorum sarışın erkeklere, sarışının da yakışıklısı var, sadece yakışıklı diyip geçiyorum. Kıvanç, Behlülken de yakışıklıydı, bilhassa sakal bıraktığı vakit, aslında Kenan'dan daha yakışıklı lakin Kenan daha karizmatik, daha Anadolu insanı, daha heybetli, evvelden tığ gibi delikanlıymış Kenan, şimdi fiziksel olarak daha hoş bir görünümde, oyunculuğu daha iyi, ahh bilhassa Karadayı dizisinde yakıp yıkıyordu Kenan İmirzalioğlu. Kıvanç ise yaş aldıkça daha da yakışıklı oldu, evvelden de yakışıklıydı tabii lakin şimdi bambaşka olmuş, ne olmuş bu böyle demiştim, evrim geçirmiş resmen. Kenan İmirzalioğlu'nu çok severim lakin Sezar'ın hakkı Sezar'a, Kenan karizmatik sadece, çok karizmatik bakıyor, Kıvanç daha ya
yakışıklı.
İlla birini seçmek zorunda isek, kıvanç derim.
Kenan daha karizmatik ama ikisi de beğenebileceğim bir erkek tipi değil.
Kenan İmirzalıoğlu
Behlül Haznedar
ben ikisinden de yakışıklıyım
Kenan burnuna rağmen 😬
Hiç biri değil.. ben yakışıklıyım.
Kenan karizmatik adamda burnu büyük
Kıvanç tatlıtuğ. ✅️
ikisi de ilgimi çekmiyor, ikisi de değil..
Murat Yıldırım demek istiyorum farklılık olsun
Kıvanç
Kıvanç Tatlıtuğ
Sarı sevmem
Kenan diyen harbi kördür
Kenan donunda sallar
Kenan imirzalıoğlu
Kenan imirzalioglu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?