Farklı kulvardan iki insan. Birisi esmerlikte boyut atlamış biri diğeri sarışın. Zevklerle alakalıdır bu. Kişi renkli gözlü ve sarışın sevmiyorsa cevabı Burak olacaktır aksine esmer sevmiyorsa ve sarışın zaafı varsa Kıvanç olacaktır. Ya benim gibi ayırt etmeyenler ne olacak? Bu yaptığın çok acımasız... :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTiplerinden dolayı değil ama karakter olarak duruşunu beğendiğim için Kıvanç Tatlıtuğ 🖒 sadece tip değil karakter önemli esas. Egolu biri değilmiş sette çalışanlara espriler yaparmış.. kendiyle ilgili özelini paylaşmayı sevmezmiş.. bir röportaja denk gelmistim ondan dolayı diyorum
04 Yorumla- +1 yıl
İkiside Allah vergisi hoş insanlar Allah sevdiklerine bağışlasın.. ben insanları tiple değerlendirmiyorum 🖒😊
- +1 yıl
Evet 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. Olağan altı yakışıklılar
yakışıklı fakat offff değil yani10 YorumlaKIVANÇ TATLITUG
www.mediacatonline.com/.../...mini-yayinladi-3.jpg10 Yorumlawww.trendsetteristanbul.com/.../1.jpg burak tabii ki soru mu bu :)
30 Yorumla
+1 yılİkisinde frkli kulvarlarda olan insanları kiyaslayamazsin kiyaslamamalisin. ikisi esmer ya da ikisi sari değil biri esmer biri sari. nasil kiyaslarsin kiyaslarsan ne kadar adaletli olur
Güzellik görecelidir bide bu var
Ne olacak smdi?
Bence Burak ozcivit
Ama güzellik görecelidir !!! Nolcak smdi00 YorumlaBurak Özçivit'in Kara Sevda dizisi zamanındaki hali tüm ünlü erkekleri sollar. O zamanlardaki halini beğeniyordum ama şimdiki halinde çekicilik adına hiçbir şey yok. Kıvanç Tatlıtuğ desen bu zamana kadar hiç çekici bulmuyordum, şimdi de bulmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılBurak'ı bilmem de Kıvanç' a yakışıklı değil diyenler ne ile besleniyor merak ettim gerçekten : )) Yolda görse ağzının suyu akacaklar burada adama b*k atıyor hahahaha
30 YorumlaTabikii Buraaaak :)) ♥
Asilliğin, karizmanın, kusursuzluğun beden bulmuş halidir Burak Özçivit ♥
https://i.hizliresim.com/zQal0j.jpg ♥00 Yorumlaciddi anlamda karizma bulduğum tek türk erkeği
https://oi41.tinypic.com/25jeauq.jpg11 YorumlaBu burak özcivit degil ama cok benziyo kim bu cocuk? Dünde görmüstüm resmini biri paylasmisti zayn malike benziyor mu diye soru sormustu. instagrami filan var mi bunun?
011 Yorumla
Gizli Soran+1 yılburakkhan7
Gizli Soran+1 yılNe bilimknk
Gizli Soran+1 yılinstasından sor
Gizli Soran+1 yılOyum 😂
+1 yılSarışın sevmem esmer de sevmem aslında ama Kıvanç sacları kısayken falan çok çirkin oluyo Burak ne yapsa yakısıyo arkada bıyıklı bıyıksız kısa saclı her türlü kabulüm :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yapsa yakışıyo arkadaş olucak o eksik olmus :))
+1 yılIyyyykkk kivanctan nefret ederim o ne tippsizlktr yaa. erkegin sarisini mi olurmus. erkek dedigin esmer olcak. hafi olmadi kumral olcak sarisin asla. buraz ozcvit tipim sayilmaz ama kivanctn iyi oldgu kesin
03 Yorumla- +1 yıl
Asla ! sacmalama derim ! O kim ki yaa. iyy karakteri bile duzgun olsa asla dedigm bir tip. sarisin erkeklerden igreniyom
yapma Allah askina. her ikisi kendi turunun en mukemmel ornegi. nasil ayrim yapalim. sen şu an resmen iki farkli turu yaristiyorsun, yapma bunu bize yapma :D
08 Yorumla- +1 yıl
yaptim artik :D aslinda 1 ay once sormusum soruyu bir arkadasla kim daha yakisikli diye tartisiyoduk ta o tutturdu Kivanc Kivanc diye bende Burak diyee :D sorum hortladi resmen cok sevindim :DD gelsin cevaplar :D Simdi elini kalbine koy :D Burak dururken Kivanca yakisikli denir mi soylee bana :D
- +1 yıl
ya ben ikisini de cok begeniyorum. hatta denizlide pamukkaledeyken iki cift vardi. ciftlerden birinin esi kivanca o kadar bezniyordu ki gozlerimi alamiyordum. adam da farketmisti baktigimi. hatta o derece ki caktirmadan resmini cektim :D net cikmadigi icin paylasamiyorum. ama buragi da cok begeniyorum. ayrim yapamiyorum :D hem dedigim gibi iki farkli turun lideri onlar. biri esmer bomba. bir sari dinamit :D ikisi de harika
Bülent amca daha yakışıklı.
10 YorumlaSikerler ikisini de popüler kültür ve kezbanizm yüzünden fazla abartılmış olduğunu düşündüğüm iki kişi
13 Yorumla- +1 yıl
Bunlari abartan turk kizlari oylemi hahaha yabanci mankenler kivanca bayiliyo haberin var mı kezbanizm ne alaka senin gibi cirkin esmerleri mi abartsaydik kivanca bitek turk kizlarimi hayran bide parayla yakisikli oldu diyosunuz adam yarismayla unlu oldu en yakisikli secildi bir aynaya bakin sonra daha kivanc a laf edemez susarsiniz zaten hadsizler
Biri sarışın biri esmer... Klasik kıyafetlerle beni Burak'a benzetirler ama ben hala alaka kurmuş değilim...
10 Yorumla
+1 yılİkiside değil diyenlerin aklından şüphem var.
Bana bu soru adriana lima mı megan fox mu diye sorulmuş halidir. Nasıl ikisinede hayır diyebiirsin ki :))00 YorumlaKenan Reyis :)
www.sinetürk.com/.../...osmanli-yandim-ali-568.jpg10 YorumlaŞu kıvanca yakışıklı diyemeyen tek kız ben miyim? Bir insan bu kadar mı itici olur.
33 YorumlaBurak Özçivit ama sakalsız hali çok daha iyi. Adama yoğun sakal yakışmıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'a gelince bu adama tip olarak hiç ısınamadım.
00 YorumlaASLA KIYASLANAMAZLAR BEN SADECE SARISIN SEVERIM BURAK KIVANC IN TOTOSU OLAMAZ DIGER ZEVKSIZ KIZLAR ESMER SEVIYO AMA BEN SADECE SARISIN SEVERIM
00 Yorumla
+1 yılTabiki ben, çünkü kendime hasım eşim benzerim yok onlar kim ki , ben aynaya bakıyorum yetiyor zaten gördüğüm şey
00 YorumlaKıvancı birebir yakından tanıma fırsatım oldu, son derece sıcak kanlı kaprislerinden arınmış güzel bir adam... Burak ise tvden gördüğüm kadarıyla o kadar samimi gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalniz ikisinin de kotu pozlarini koymussun ozellikle kivanc :D ben kivanc diyorum her zaman number one :D burak da oldukca karizmatik cocuk ama. Ayirip sarisinlarda ve esmerlerde en iyiler diyebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ama afedersiniz ama bu ne saça bir krşılştırma biri sarışın biri esmer biri sarışın güzelli biri esmer güzelli o yüzden yni biri birinden daha ykışılı gibi bir krşılstırma ypmicam çünki iikiside biribirinden yakışılı.
00 Yorumla
+1 yılBurak tatli yakisikli.. Cocuk gibi sifati.
Hic hos degil 😒
Sariyi da ben sevmiyorum zaten.
Oldu o zaman biz kalkalim 😒00 Yorumlakivanci gormeden once buragi cok yakisikli buluyodum ama bence kivanc daha yakisikli bide esmer olsaymis :P
00 Yorumla
+1 yılne yani bu yakisikli degil mi?
partideyim.com/.../...k-sosyal-medyayi-salladi.jpg01 Yorumlavalla burak ozciviti yakindan taanimiyorum ama kivanc tatliyugun evini 2 hafta once gittim oyuncu arkadaslarinin arkasindan atip tutmalar falan resim cekilelim dedim olmaz dedi cok kendini begenmis biri
00 Yorumla
+1 yılHerkesin beğenisi farklıdır sonuçta. İkisinide beğenmiyorum. Ve yakışıklı bulmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılİkiside kendi kulvarında ayrı yakışıklı insan seçemiyor 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRica ediciğim beni de ekleyin listeye. Nedir bu ünlü ünlü ünlü
10 Yorumla
+1 yılKıvanç olağanüstü ama Burak Özçivit için aynı düşüncede değilim
10 Yorumla
+1 yılBurak'ı bir ben mi itici buluyorum ya :/
Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklı..10 YorumlaBurak esmer killi cirkin Kivanc sarisin yakisikli prens fark bu kiyaslamayin artik
10 Yorumla
+1 yılülkede yakışıklı biri varsa o da Burak Özçivittir adamı ben bile beğeniyorum 😃😃😃
11 Yorumla
+1 yılTabiki Burak Özçivit. İkinci olarak da Serkan Çayoğlu..
11 Yorumlabir erkek olsam da burak özçivit daha yakışıklı hatta biraz kenan imirzalıoğlunun genç haline benziyor
10 Yorumla
+1 yılBURAK ÖZÇİVİT ya o adam sayesinde esmer erkege olan ilgim arttı
10 Yorumladefalarca aynı soru soruldu...ikisi de yakışıklı değil bence
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle Burak Özçivit diyorum.
Çünkü daha karizmatik, daha şirin, daha erkeksi, fiziği daha iyi ve üstelik esmer.51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkür ederim
kıvancı çok seviyodum ama birkaç olayını gördüm medyadan afra tafra kapris burnu havadalık filan tam bir geri zekalıymış inanılmaz soğudum burak özçivit diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBurak bana göre aman aman değil ama kıvanç ülke ortalamasında yükseklerde
10 YorumlaYusuf gibi değiller başta söyleyeyim. Bunlardan yakışıklıları normal insanlar arasında da var yani
10 Yorumla
+1 yılBiri bana bunlarin neresinin cekici oldugunu aciklasin artik.
10 Yorumla
+1 yılErkekler için Adriana Lima Neyse Benim içinde Burak Özçivit :)) Burak Özçivit benm Adrianam :D
14 Yorumla- +1 yıl
Demi yaa :D Bu arada Teşekkürler :))
- +1 yıl
:))
+1 yılBurak şişirilmiş biri kıvanç fazlasıyla karizmatik ve yakışıklı
00 YorumlaBurak Özcivit, esmer erkek herzaman 1 adim öndedir 😅
00 Yorumla
+1 yılburak özçivit yakışıklı olsa kaç yazar awk maymun kafalısı
00 YorumlaKıvanç bir tık diğerine göre daha iyi ama burak gözlerden kazanıyor
00 Yorumlakıvanç tatlıtuğ tabii ki. burak özçivit kıroya benziyor
00 Yorumla- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurak özçivit bu arada bu soru niye bu kadar etkileşim almış kfkfjc
00 Yorumla
+1 yılKıvanç 83’lü , Burak 84’lü. Sizin yaş grubunuzda değiller ki
00 Yorumlaonlarda olan bende de var azizim.. neden seçeyim ki..
00 YorumlaBence Burak daha yakışıklı Kıvanç bana nedense milletin anlattığı kadar yakışıklı gelmiyor
00 YorumlaO kameraların karşısında en çirkin erkek bile yakışıklı gözükür.
00 Yorumla
+1 yılKıvanç hemşerim Burak da bir başka sevimli karar veremedim ben☺
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılığa bir şey diyemem de, karizmaysa onlar da kimmiş diyerek atılacağım sorucuk.
00 Yorumla
+1 yılsarışın erkek sevmiyorum o ne öyle tereyağ gibi... burakcığımın bıyıkları yeter
01 Yorumla
+1 yılSarışın erkek sevmem esmer olcak :) burak tabikii :))
01 Yorumla
+1 yılBen sarışın severim
Kıvanç yani
Burak ta karizma var bana pek yakışıklı gelmiyor00 Yorumla- Devamını Gör (910)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat