İstiyorsanız da unutun gibi bir durum oldu artık. "Ceza ile barışın" söylemlerine Sagopa, "Size nankörlük yapanı asla affetmeyin. Karar en iyi verdiğim şeydir." demiş.

İstiyorsanız da unutun gibi bir durum oldu artık. "Ceza ile barışın" söylemlerine Sagopa, "Size nankörlük yapanı asla affetmeyin. Karar en iyi verdiğim şeydir." demiş.

Benim Sago ve Ceza'nın barışacağına dair ümidim ergenlik zamanlarımda son buldu. İnsanların da senelerdir bu kadar ısrarcı olmasına anlam veremiyorum. Rap piyasasına yeni giriş yapanlar herkesin geçtiği yollardan geçip, dinleyici olmanın şartlarını mı yerine getirmeye çalışıyor anlamıyorum
Öfke ve kızgınlığa tutunmak bugünü ve geleceği toxicleştirebilir. İlişkinin değiştiğini kabul etmek ve her iki tarafın da acısını kabul etmek, iyileşme ve yola devam etme yolunda ilk adım olabilir.
Cevap
20Cevap
Barışabilirler evet
Neyseki yapay zeka var.. Bu mükemmel şarkıyla tanıştırayım sizi
Barışsalar ne değişir 1-2 tane birbirlerine feat atarlar en fazla onada gerekte yok açıkçası. Sagodan devam.
Sagopa’nın şarkılarını severim çocukluğumdan beri dinlerim, özel hayatı zerre ilgilendirmiyor.
Keşke barışsalar da iyi şarkı yapıp tüm listelerin birincileri olsalar
Sagopa aslan burcuymuş güzel cevap vermiş. Dedi ve 2 güne vicdanına yenilip barıştı.
Biz Yunus'u yekten sevdik, üçüncü kişilerle ilgilenmiyoruz yavrum
İnsanları zorlamanın anlamı yok. Barışırlarsa barışırlar, barışmazlarsa barışmazlar onların hayatı
Rap kültürü çatışma ortamından besleniyor, barışsınlar bence yani bu kadar uzatacak ne var.
Sago toksik bir kişilik barışmamaları daha iyi
Neden öyle dedin ki
Sagopa adamdır , kin tutmak iyidir yapılanı asla unutmazsın
Bilgin abi zamanında fuchs a da yunus abiye de fuat a da büyük ayıplar yaptı.
Niye barışsınlar ki. Bu herifler zaten kaostan besleniyor.
Barişmalari hayal oldu artık
Sagopa barışmasada onu bırakmam
Uzadı bunların barışma faslı. İlgilenmiyorum artık
Ceza ne yaptiysa haklidir.
çok isterim umarım barışırlar
ben olsam on kere affetmişim adam akıllı işte
Yapmaaa
Sagopa haklı , nankörlük yapanı affetmeyin.
Çokta ilgilenmiyorum açıkçası
Emrah ile oğlu Tayfunun
Sago ne yaptıysa haklıdır..
Birazda kibirle cevap vermiş..
Bunların niye küs olduğunu bile bilmiyorum.
Bu ikili barışmaz asla. Ben de isterdim ama olmaz
güzel söylemiş
Ne nankörlük yapmış
İkisindende bana ne
İkiside çoğu insanın umrunda değil boş işler
Evet üstat onlar
sagopa kaşmer
Gerçek rapi ceza yapıyor. Aralarındaki husumet bizi ilgilendirmez ben icraate bakarım
Haa, ben abim sıfır bir izlerken duymuştum ahhahaha aklımda kalmış
Aslen malatyalıyım
Biz kürt değiliz ama bilmiyodum kürtçe olduğunu öğrenmiş oldum. Kürtleride severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?