Gerçek hayatta bunu yaşayan insanların olması üzücü oraya giden erkekler adam değil
Dilber evin barkın yok mu yokk😪
Gerçek hayatta bunu yaşayan insanların olması üzücü oraya giden erkekler adam değil
Dilber evin barkın yok mu yokk😪
gerçek hayatta varlar diye ekranlarda görmek zorunda mıyız? ha ben zaten izlemem kanalı değiştirir geçerim. varlar diye de o hayatı ajitasyonla büründürmenin manası yok. "ama sen onun ne yaşadığını nereden bileceksin? demek ki zor durumda, koşullar oraya sürükledi.. dersiniz" o zaman sizin de ananız bacınız oralara gitsin bakalım napıyorsunuz.. anlayış gösteriyor musunuz bakalım. biz de zor durumlardan geçtik çalıştığım zamanlar maaşım borca yetmiyordu ekstra garsonluk komilik işi arıyordum. bir kez olsun öylesi işler aklımın ucundan geçmedi. evet, ben izlemiyorum ama insanlar izliyor. çoluk izliyor çocuk izliyor. daha sonrasında bunlara özeniyorlar. basit bir örnek verecek olursam nasıl polisiye dizisinden bir çocuk elinde tabanca varmış gibi özeniyorsa veya oynadığı oyundan etkilenip arkadaşını, kendisini öldürüyorsa böylesi şeylerden de etkilenir ve uygular
Bende izleyecem ilk bölümü bakalım merak ettim ama dediğin gibi tabiki ne olursa olsun tercih edilen yol olmamalı Bende temizlik yaptım servis yaptım aklıma böyle şeyler gelmedi gelmez insan onuruyla yaşamalı yaşanacak Bi hayat değil ama işte bazı kadınlar çok güzel alımlı çekici hayat sürüklüyor
o zaman her zor durumda olan pavyona gitsin.. olacak şey mi? dediğin gibi "insan onuruyla yaşamalı" o ortamı kendine layık gören kadından da oraya adım atan adamın da adamlığından şüphe ederim
👏
Cevap
4Cevap
Ben izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum ama saçmalık
Yyyy cok uzulduk hala yesilcam lan ulke hala... gidim ilerleme yok. Varsa yoksa pavyon, kadin, dram, abazan turk erkegi falan filan. Tiksiniyorum ya.
Rezilll kfgmkf
izlemedim
Baska isin gucun yok mu. Hep bos isler.
İşim gücüm yok takılıyorum işte sana niye dert oldu kanka
Neden biliyorsun başaramamış olmamı? Sen uzaktan izleyip kafana göre yorumlamaya devam et ne diyim
Dilber de dilber ha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?