Magazin Küçük emraha ne olmuş böyle? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Küçük emraha ne olmuş böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu büyük emrah, küçük emrah da nasıl bilmiyoruz görmedik hiç 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok bu küçük ama amma büyümüş :D Yorumla
tetik87 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Maşallah kocaman adam olmuş öp elini amcanın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Önce sen öp bari Yorumla tetik87 +1 yıl Uzat senınkını de öpeyim, kıskanırsın sen simdi Yorumla Soran +1 yıl Hadi naş Yorumla tetik87 +1 yıl Naştım Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Magazin konusunda 563 cevap paylaştı. küçük kalsaymış keşke 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalamaz Yorumla
pambıkpremsesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Artık o küçük Emrah değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet pambık emrah olmuş ya Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Oğlunun ahı tutmuş çocuğuna az çektirmedi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Belki olabilir oğluda onun üstünden prim yapıyor Yorumla miyavcıkkkkk +1 yıl Çocuğu prim yapıyordu ama ben olsam ben de prim yaparım sonuçta çocuğun hakkı adam şöhretli güzel hayat yaşasın çocuk sefalet içerisinde neden yaşasın ki ama Emrah adam olsaydı çocuğuna sahip çıkardı Yorumla Soran +1 yıl Bence ikiside aynı nevale Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Hangi ara büyümüş bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel cevaptı Yorumla
senisevem99 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Baya büyümüş adam 2-3 seneye dede olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oğluda evlenmiş zaten Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Makus kacinilmaz olay yaslilik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Adam 50 yaş üstü bırakda yaşlansın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bıraktım Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ben çocuktum o küçük emrah dı😉ben öldüm 47 o hala küçük emrah Yorumla Soran +1 yıl 3-4 sene sonra sende 50 üstü oda ölmüş Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Helvamı yersiniz 😉 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir :) Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl George Clooney'e özenmiş gibi duruyor 🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belkide :) Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Dede sîkine dönmüş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahaha güldüm Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Nuri Alço'nun genleri kendini geç göstermiş.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yavaş yavaş amca yarısı oluyor Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Büyümüş, yaşlanmış😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet baya Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Buyumus 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemde baya yani ya Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Epeyce Büyümüş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya görünce şaşırdım Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Magazin konusunda 407 cevap paylaştı. Büyümüş. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya görünce şaşırdım çok değişmiş Yorumla 34Constantine +1 yıl Niye şaşırıyorsun? Sen 20 sene önce de böyle mi görünüyordun? Yorumla Soran +1 yıl Evet güzeldim Yorumla Soran +1 yıl Sende 11-12 seneye iyice yaşlanırsın Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl büyük emrah olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya görünce şaşırdım Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Büyük Emrah olmuş 🙃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya görünce şaşırdım çok değişmiş Yorumla
KodAdiüc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Buyuk emrah olmus 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya çok değişmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu büyük emrah, küçük emrah da nasıl bilmiyoruz görmedik hiç 😃
Yok bu küçük ama amma büyümüş :D
Maşallah kocaman adam olmuş öp elini amcanın
Önce sen öp bari
Uzat senınkını de öpeyim, kıskanırsın sen simdi
Hadi naş
Naştım
küçük kalsaymış keşke
Kalamaz
Artık o küçük Emrah değil
Evet pambık emrah olmuş ya
Oğlunun ahı tutmuş çocuğuna az çektirmedi
Belki olabilir oğluda onun üstünden prim yapıyor
Çocuğu prim yapıyordu ama ben olsam ben de prim yaparım sonuçta çocuğun hakkı adam şöhretli güzel hayat yaşasın çocuk sefalet içerisinde neden yaşasın ki ama Emrah adam olsaydı çocuğuna sahip çıkardı
Bence ikiside aynı nevale
Hangi ara büyümüş bu
Güzel cevaptı
Baya büyümüş adam 2-3 seneye dede olur
Oğluda evlenmiş zaten
Makus kacinilmaz olay yaslilik
Evet ya
Adam 50 yaş üstü bırakda yaşlansın
Tamam bıraktım
Ben çocuktum o küçük emrah dı😉ben öldüm 47 o hala küçük emrah
3-4 sene sonra sende 50 üstü oda ölmüş
Helvamı yersiniz 😉
Olabilir :)
Afiyet olsun
Teşekkür
George Clooney'e özenmiş gibi duruyor 🙂
Belkide :)
Dede sîkine dönmüş
Ahahahahaha güldüm
Nuri Alço'nun genleri kendini geç göstermiş..
Yavaş yavaş amca yarısı oluyor
Büyümüş, yaşlanmış😂
Evet baya
Büyümüş
Aynen
Dede olmuş
Aynen
Buyumus
Hemde baya yani ya
Epeyce Büyümüş
Evet ya görünce şaşırdım
Büyümüş.
Evet ya görünce şaşırdım çok değişmiş
Niye şaşırıyorsun? Sen 20 sene önce de böyle mi görünüyordun?
Evet güzeldim
Sende 11-12 seneye iyice yaşlanırsın
büyük emrah olmuş
Evet ya görünce şaşırdım
Büyük Emrah olmuş 🙃
Evet ya görünce şaşırdım çok değişmiş
Her insana olan
Hehe
büyümüş :D
Yane
Büyümüş
Epeyce