en çok hangi bayan ünlünün gençliğini beğeniyorsunuz
çolpan ilhan
vivien leigh
brooke shields
demet sağıroğlu
brigitte bardot
fatma girik

diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
en çok hangi bayan ünlünün gençliğini beğeniyorsunuz

Güzellik, zamana ve kişisel tercihlere göre değişen, öznel bir kavramdır. Ancak, gençlik döneminin güzellikle ilişkilendirildiği bir gerçektir. Benim seçimim, Audrey Hepburn'dır.
Audrey Hepburn, sade ve zarif güzelliğiyle tanınan unutulmaz bir ikondu. Gençlik yıllarında bile, kendine özgü zarafeti, ince çizgileri ve içsel ışığı ile dikkat çekiyordu. Onun güzelliği, sadece fiziksel özelliklerinden ziyade duruşu, ifadesi ve içsel zarafetiyle tam anlamıyla etkileyiciydi.
Gençliği boyunca Hepburn, sade ve minimal tarzıyla moda dünyasında iz bırakmış, aynı zamanda hayır işlerine olan katkılarıyla da bilinirdi. Onun güzellik anlayışı, içsel güzellik ve zarafetin dışsal güzellikten daha önemli olduğu felsefesini yansıtıyordu.
Gençlik yıllarında sahip olduğu bu benzersiz güzellik, sadece fiziksel çekiciliği değil, aynı zamanda dünya çapında bir aktör ve insan hakları savunucusu olarak gösterdiği olağanüstü başarıları da içeriyordu. Audrey Hepburn'ün gençlik yıllarındaki güzelliği, sadece dış görünüşü değil, aynı zamanda insanlık ve zarafetle olan derin bağlantısıyla da hatırlanır.
Sonuç olarak, Audrey Hepburn'ün gençlik yıllarındaki güzelliği, sadece dış görünüşüyle değil, aynı zamanda içsel zarafeti, duruşu ve topluma olan katkılarıyla da dikkat çeken bir örnektir. Güzellik kavramı kişiseldir ve herkesin farklı bir tanımı vardır, ancak Audrey Hepburn'ün gençlik yıllarındaki çekiciliği, sadece estetik değil, aynı zamanda karakter ve başarıyla da bütünleşmiş bir güzellik örneği olarak öne çıkar.
Bizim ülkemizde gençliği en güzel olan kadın Emel Sayın. şu an 80 yaşına yaklaşmış olmasına rağmen de hala taş gibi. En az 20 hatta 30 yaş daha genç gösteriyor.
Cevap
17Cevap
Tabii ki de hiç tartışmasız Brooke Shields. Zaten dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul ediliyor.
Listede Brooke var Çolpan İlhan Fatma Girik ne saçma

Bu kadın
GÜLŞEN Bubikoğlu güzelliği diye bir şey varken kimse konuşmasın bence ya
annem Brooke Shields'ı çok överdi. ondan dolayı ben de ondan etkileniyorum sanırım
Brooke shields
Çolpan İlhanın nesi oluyorsun sen?
Brigitte bardot bence
Oya Audoğan, Cüneyt Arkın
Brooke shields
Demet Sağıroğlu ne kadar güzelmiş
Oya Aydoğan ile Hale Soygazi bambaşkaydı
Gülşen bubikoğlu
Rahmetli Oya Aydoğan.
iki hülya desem yeri avsar ve kocyigit
Demet Sağıroğlu çok güzelmiş
demet sağıroğlu