Hangi ünlü kadının gençliği daha güzel
Monica Belluci
Angelina Jolie
Adriana Lima
Barbara Palvin
Rihanna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bir kadın düşünün, ömrü boyunca ünlü olması ve filmlerde aldığı roller daime dişilik, seksepalite ve taciz tecavüz üzerine olsun.
Bir kadın düşünün, olgun ve çekici görüntüsü dışındaki hiçbir meziyeti olmasın ama filmlerde erkeklerin ağzının suyu akıyor diye, rezil rüsva filmlerde oynayıp bu günlere dek gelsin.
Evet, Monica Belluci bu kişi, gözümde insaniyetini yitirmiş, maalesef hayatını böyle idame eden birisidir ve herhangi bir meziyet sahibi de değildir bence. Belki bu iğrenç roller ve filmlerden ötürü, gözünde güzellik adına da bir şeye sahip değil...
Listeniz ise hatalı, listenin yarısı hâla genç, hatta 30'una yeni girmiş çoğu.
28 yaşında bir Barbar var o da yetişkin denilebilir artık yani olgun 25 altı gençtir benim görüşümde
İlla 40 olmasına gerek yok 25-30 dan sonra göz altları mümin cizgilerin kirisiyor bunlar yaslanmabin belirtileri umarim yeterli olmustur
@LadyHeard Kadın erkek fark etmeksizin 25 üstü olgundur illa herhangi bir noktada mümin çizgin vardır olmasa bile boynunda bir iki çizik göz altında bir iki çizik oluşmuştur yaşamın gereği
@LadyHeard Anlatamazsınız, o zihniyet değişmez, ancak kendisi belli bir yaşa gelince de başka durumlarla dalga geçmeye başlayacak. Zihniyet bu işte...
@LadyHeard İleride insanlar da onlara saygı duymadıklarında, anlayacaklardır ama geçmiş olacak zaman.
@LadyHeard Emin ol gelsende kompleks yapmam yaşlandım derim yaşlılığı kabullenemeyen sensin ben değilim
Fotoğraflara bakınca Monica Belluci’yi en güzel gördüm. Ama diğerlerinin de hakkını yemiyelim. Adriana da, Barbara da muhteşem. Rihanna zaten esmer güzeli. Angelina resimde çok itici, gerçekte daha güzel. Her kadın güzeldir. Hem de her yaşta ayrı güzeldir… ♥️🌸😎
Barbara Palvin daha 28 yaşında, yaşlı mi yani? Hadi 35 olsa neyse gayet genç bir kadın. Rihanna da 33 yaşında oda genç. Sen 15 yaşında olduğun için 25 ve üstünü yaşlı sanıyorsun sanırım 🤔
Bence sende 25 yaşını bir yıl gectigin için yaşlanma kompleksi yapıp yorum yazıyorsun 😅
Girmedim canım, yaşım 16'tıyken bile 20, 30 arasının yaşlı olmadığının bilincedeyim. Kadınlar 35'ten sonra yaşlanır. Çöker
Bence bunu kabullenin artık kadına erkek fark etmiyor 25 üstü yetiskin artık belirli sürat hattına sahip birazda kırışıklık var genç bir kızın (16-17-18-...24) cildi parlar çizik olmaz
Cevap
26Cevap
Resimdeki kişiler arasında 3 kişinin gençliği oldukça iyi.
Sadece bu resimler üzerinden değerlendirsek Monica belluci, Angelina ve Adriana Lima diyorum.
Ben Rihanna ve Barbara yı çok beğenen kişilerden değilim.
Monica bellucunin birakin gencligini simdiki hali bir cok 20lik kizdan bin kat iyidir. Tam bit vamp tam bir milf harika bir yaratik
Tartışılmaz muhteşem dudaklar ve yüz hattı ile Angline Jolie brat bit ile filmde bir sahneleri var offf ki offff :D
Yine Angelina hepsinden daha saf bir güzelliğe sahip gibi duruyor. Güzellik kavramı başka birşey Moniva mesela hiçbir zaman güzel bir kadın değilmiş, değildir de. Onu ancak seksi kadın sınıfına sokabiliriz.
tabiki monicaa alayını beşe katlar ona bölerr sıraya dizer
karşısında cigarasını tüttürür o derece şahane bir hatunn
yanına bide charless teronu koyy oturr izle
Bakışı bile bi başka barbaranın :D Barabar barabar barabar :D
Jolie şarap gibi kadın yıllar geçtikçe güzelleşiyor
Hepsi çok güzel ama Monica Belluci'yi biraz daha beğendim.
Barbara yeryüzündeki en güzel kadınlardan birisidir.
monica hepsini tekte eler bence
kadın kadın değil
afet
Yalnız Barbara Palvin ve Rihanna hala genç ☺️Ben fotoğraflarda en çok Monica belluci yi beğendim.
Rihanna'nın saç, ten uyumu üstündeki elbiseye konbine gibi olmuş.
monica harika bi kadın
Diğerleri güzelde Rihannanin neyi güzel ya anlam veremiyorum
Monica taş gibiymiş. Gerçi hâlâ öyle.
Adriana'yı bu listede tek geçerim.
Jolie , adı üstünde. Lima da şekermiş.
Rihanna her haliyle güzel
Monica Belluci. Hala güzel
Bunların hepsi güzel.
Hepsi aşırı güzel seçemedim
beyonce hasta ediyor beni
Biri yanımda olsaaa oooo
Çünkü onunla büyüdüm😂