Bu sene Survivor All Star'da o da varmış. Survivor Ece Begüm Yücetan kimdir?

Bu sene Survivor All Star'da o da varmış. Survivor Ece Begüm Yücetan kimdir?

bu sezon kurgu dediğimiz o tvnin olmazsa olmaz malzemesi survivor 2024 de buram buram olacak. survivor tarihini en kavgalı en hararetli sezonu olacak çünkü başka türlü müthiş düşen reytingleri yukarı çekemeyeceklerini anladılar. Kurgusu bol, senaryoları çok bir sezon bizleri bekliyor :) :) Turabi ve diğerleri olarak adlandırıyorum ben bu sezonu. çünkü her kavgada Turabi olacak. Tek iyi yani yıllardır olması gereken sms saçmalığını kalkması. tek iyi yanı bu oldu. sms saçmalığı yüzünden kimler kimler harcandı bu yarışmada :)
Selamm bu sene de Survivor'u heyecanla bekleyenler!
Survivor All Star 2024'te kimlerin yarışacağı açıklandı. Bazı yarışmacılara diğerlerinden daha fazla aşina olabiliriz. Ben de Survivor Ece Begüm Yücetan hakkında hazır soru gelmişken bildiklerimi aktarayım dedim.😁

Ece Begüm Yücetan, 2012'de katıldığı Survivor ile adını duyurdu. İlk okulu Özel Türk Koleji'nde okudu ve lise hayatını Karşıyaka Lisesi'nde tamamladı.
Üniversiteyi ise İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık olarak devam ettirirken 2 yıl okuduktan sonra okulunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra Açıköğretim Fakültesinde Medya İletişimi okudu.
2009 Miss Turkey finalisti olan Begüm Yücetan, 2012 Survivor gönüllüler arasında yer aldı. 2009 yılında Kıbrıs'ta yapılan Barış Güzeli Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve ikincilik kazandı.
27 Ağustos 1988 doğumlu olan Ece Begüm, şu anda 35 yaşındadır.
Ece Begüm 1988'de İzmir'de doğmuş ve öğrenim hayatını da orada geçirmiştir.
2004 yılından beridir modellik yapmaktadır. Ortaokuldayken basketbol ve voleybolla ilgilenmiştir ve Ece Begüm’ün kısa bir süre tenisle de ilgilendiğini söyleniyor. Daha sonra ise ritmik jimnast profesyonel olarak yapmasa da, spor Ece Begüm’ün hayatında hep var olmuş.
Ayrıca Ece Begüm Yücetan, 2010 yılında Hande Yener'in "Bodrum" adlı klibinde de rol aldı.
Cevap
2Cevap
Bu sorunun cevabını survivor izlerken alabilirsin
Güzel kızdı. Ama performansı kötüydü. Hasanlarla turabilerin zamanındaydı
Hasan reisi ozledim
fiziken çok zayıf umarım zor şartlara aktlanır
Damla yok mu Damla?
Google’da bakabilirsin 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?