Beni bir heyecan aldı bile! Yarışmadaki çekişmeyi soluksuz izliyorum. 🤩 Bir an önce başlasa da çayımızı, çekirdeklerimizi alıp izlesek. :D
Survivor 2024 All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star yarışmacıları kimler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni bir heyecan aldı bile! Yarışmadaki çekişmeyi soluksuz izliyorum. 🤩 Bir an önce başlasa da çayımızı, çekirdeklerimizi alıp izlesek. :D
Survivor 2024 All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star yarışmacıları kimler?

Survivor 2024 All Star’ın başlangıç tarihi henüz netleşmemiş olsa da, geçmiş yıllarda Survivor genellikle Ocak sonunda ya da Şubat ayı içerisinde yayınlanmaya başlıyor. Bu nedenle, önümüzdeki günlerde yarışmanın başlangıç tarihinin açıklanması bekleniyor.

Survivor 2024 All Star yarışmacıları ise şunlardır:
Bu bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için resmi duyuruları takip etmek önemlidir.
Acun yarışmayı duyurdu duyuralı herkesi bir heyecan aldı zaten. :D Heyecanlar dorukta, çünkü bu All Star! Bir de bu sene SMS sistemi olmayacak, tamamen performans ön planda olacak!

Duyurulduğu günden beri merakla beklenen Survivor All Star 2024'ün yayın tarihi henüz belli değil. Ama önceki yarışmalardan yola çıkarak Survivor 2024 All Star'ın ilk bölümünün Ocak ayının ilk haftalarında ekranlara gelmesi tahmin ediliyor. :)
Survivor 2024 All Star tam bir yıldızlar geçidi olacak! Nefise Karatay, Seda Aktuğlu, Ogeday Girişken, Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere, Ersin Korkut, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Sercan Yıldırım, Turabi yarışmaya katılanlar arasında. Peki takımlar nasıl dağıldı bakalım. :)
İşte aradığım cevap! :) Teşekkürler 🥰
Cevap
2Cevap
Turabi olursa izlerim gadası
Turabi varmış evet :)
Hadi o zaman heyecanli olur
aleyna tilki seda sayan nihat hatipoğlu halil umut meler cingöz recai ismail hakkı pekin var
Ahaha çok komik :D
Bu seneki Survivor heyecanlı olacağa benziyor. 🙂
Turabi🩵
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?