Diziler & Filmler Cumartesi günü Survivor All Star başlıyor! Kimi tutuyorsun? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor #Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Şampiyon kim olmalı? Cumartesi günü Survivor All Star başlıyor! Kimi tutuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Engin_akkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Aaa süper paylaşım vlla tabiiki adem ve avatar atakan 😎👍👍🙏🏻 1 0 Yorumla
lerner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl kendine niye bu kadar boş ve anlamsız bir meşgale buldun. bu kadar mı çaresizsin 0 6 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sende bu sitede takılıyorsun 😂 Yorumla lerner +1 yıl evet ama sürvivöra da düşmedim. hele ergen gibi ordaki kişileri tutmuyorum. iki sayfa kitap mı okusan acaba. ya da bir nolan filmi mi izlesen Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Zaten ben kitap okuyorum takip ettiğim 3 dizi var onları da telefondan izliyorum TV açmam izlemem. Yorumla lerner +1 yıl Ama survivarı tutup üstelik taraftar gibi kişileri takip ediyorsun. Biraz fazla mı çelişkili acaba. İzle ama o kadar kaptırma kendini. Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl İzleyenler olacak mı diye merak edip soru sordum ben kimseyi tutmuyorum Yorumla lerner +1 yıl Olur olmaz mı. İnsanlar mutsuz hayatını başka nasıl unutacak. Ancak beyinlerini böyle uyuşturyrsa. Bazı şeyler Afyon gibidir. Yorumla
HORUShar Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Atakan hanzosunu tanıyor olmama rağmen bu program ile vakit öldürmem 0 0 Yorumla
bilmemnedenböyle Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl böyle bir vakti ayıramam ama avatar atakan diyorum. 1 1 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl güncelleme: fos çıktı atakan. favorim ayı hikmet Yorumla
haylll Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl izlemek istememe rağmen izleyemeyeceğim ama bir isim kazanmasını istesem Avatar olurdu 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu programı izleyen var mı hala ya. 1 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Geçen sene hiç takip etmedim bu sene izler miyim bilmiyorum eski yarışmacılar var en son barış Murat Yağcı döneminde izledim. Yorumla
ViskimsiNotalar Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Survivor izlemem sen son 3 t zamanını izlemiştim :D 0 0 Yorumla
yavuzali06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güneş geldi şu yarışmadan önceki heyecan kalmadı 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. kimseyiilgilenmiyorum 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Böyle saçma programları izlemiyorum be 0 0 Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ben şeyleri tutuyom ama şampiyon kesin şey olcak😊 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Şey ney şey Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Ünlüleri tutuyom yani şampiyonda adem olcak 😀 Yorumla
swallowingemotions Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu fotoğraftakiler yeni kadro mu? Hiç bakmadım da. 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Aynen Yeni kadro Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Turabi.. 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Gıcık birine benziyor Yorumla
eskigunlerimiozledim Takip Et Xper 3 Yaş: 54 +1 yıl Hiç izlemedim izlememde gereksiz bir şey 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 570 cevap paylaştı. babako yu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aaa süper paylaşım vlla tabiiki adem ve avatar atakan 😎👍👍🙏🏻
kendine niye bu kadar boş ve anlamsız bir meşgale buldun. bu kadar mı çaresizsin
Sende bu sitede takılıyorsun 😂
evet ama sürvivöra da düşmedim. hele ergen gibi ordaki kişileri tutmuyorum. iki sayfa kitap mı okusan acaba. ya da bir nolan filmi mi izlesen
Zaten ben kitap okuyorum takip ettiğim 3 dizi var onları da telefondan izliyorum TV açmam izlemem.
Ama survivarı tutup üstelik taraftar gibi kişileri takip ediyorsun. Biraz fazla mı çelişkili acaba. İzle ama o kadar kaptırma kendini.
İzleyenler olacak mı diye merak edip soru sordum ben kimseyi tutmuyorum
Olur olmaz mı. İnsanlar mutsuz hayatını başka nasıl unutacak. Ancak beyinlerini böyle uyuşturyrsa. Bazı şeyler Afyon gibidir.
Atakan hanzosunu tanıyor olmama rağmen bu program ile vakit öldürmem
böyle bir vakti ayıramam ama avatar atakan diyorum.
güncelleme: fos çıktı atakan. favorim ayı hikmet
izlemek istememe rağmen izleyemeyeceğim ama bir isim kazanmasını istesem Avatar olurdu
Bu programı izleyen var mı hala ya.
Geçen sene hiç takip etmedim bu sene izler miyim bilmiyorum eski yarışmacılar var en son barış Murat Yağcı döneminde izledim.
Survivor izlemem sen son 3 t zamanını izlemiştim :D
Takım tutmayacağım sanırım
Güneş geldi şu yarışmadan önceki heyecan kalmadı
kimseyi
ilgilenmiyorum
İlgimi çekmiyor polimikleri.
Böyle saçma programları izlemiyorum be
Ben evrimi tutuyorum en cazgır o 😂
Ben şeyleri tutuyom ama şampiyon kesin şey olcak😊
Şey ney şey
Ünlüleri tutuyom yani şampiyonda adem olcak 😀
Bu fotoğraftakiler yeni kadro mu? Hiç bakmadım da.
Aynen Yeni kadro
Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz
nagihan tutuyorum
İzlemem bunu saçma
Turabi..
Gıcık birine benziyor
İzlemeyi düşünmiyorum
her zamanki gibi gönulluker
Izlemiyorum
Hiç izlemedim izlememde gereksiz bir şey
babako yu
İzlemicem
Hiçbirini
Atakan