Survivor 2024 All Star'da adını gördüm de bir yerlerden gözüm ısırıyor. Daha önce nerede gördüm hatırlayamadım. 🤔 Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir?

Survivor 2024 All Star'da adını gördüm de bir yerlerden gözüm ısırıyor. Daha önce nerede gördüm hatırlayamadım. 🤔 Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu'nu ilk defa gören biri de daha önce gördüm hissine kapılıyor. :D Gerçekten yüzü çok tanıdık. Aslında onu televizyonda bir çok projede de gördük. :)

Işık Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren Hakan Hatipoğlu, Marmara Üniversitesi'nde de aynı dalda yüksek lisans yapmış. Biz onu Acun Ilıcalı'nın Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla tanıdık. Kendisi aynı yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evli.
İlk olarak 2010 yılında yayınlanan Survivor Kızlar ve Erkekler yarışmasına katılmış. 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm sinema filminde Selim karakterini canlandırmış. 2015'te Survivor All Star'a katılan Hatipoğlu, yarışmayı 6. olarak bitirmiş. Bundan sonra Survivor Panorama programında sunuculuk ve yorumculuk yapmış. 2018 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler, 2019 yılında Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmalarında da yer almış.
Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979 tarihinde dünyaya gelmiş. 2024 yılı itibariyle 45 yaşında olacak.
Hakan Hatipoğlu Çanakkale doğumludur.
Hakan Hatipoğlu'nun 5 parmağında 5 marifet var. Kendisi sutopu oyuncusu, oyuncu ve aynı zamanda sunuculuk yapıyor.
Oo şeceresini dökmüşsün :D teşekkürler 😇
Rica ederim 😇
Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979’da Çanakkale’de doğmuş bir sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucudur. İlk olarak “Var Mısın Yok Musun?” adlı yarışma programında tanındı. Aynı programda yer alan Gizem Akın ile tanıştı ve daha sonra evlendi. Hakan Hatipoğlu, Survivor 2010 sezonunda ve Survivor All Star’da öne çıkan isimlerden biriydi. 2024’te Survivor All Star’da yarıştı. Hakan Hatipoğlu, ayrıca birçok dizi ve filmde de rol almıştır.
Cevap
2Cevap
Var mısın yok musun yarışmasında ünlenmişti. Belki ordan hatırlıyorsundur.
Haa evet, oradan bi kızla da evlenmişti. Doğru! ☺
😊😊
Behzat Ç'de oynadı. Bizim Harun Sinanoğlu bunu hep dövüyordu ya :))
Ahaha evet, gıcık bir tipti oradaki karakteri :D
Behzat Ç. selim bu adamın adı Hakan filan değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?