2024 Survivor All Star yarışmacılarındanmış, merak ettim. Hangi takımda olacakmış?

2024 Survivor All Star yarışmacılarındanmış, merak ettim. Hangi takımda olacakmış?

Selam 👋
Survivor benim en sevdiğim programlardan biri. Her zaman severek takip ediyorum. Bu yıl yine çok heyecanlı olacak gibi. Yarışmacılar açıklanınca hemen araştırmalar yaptım. Favorilerimden biri ise Seda Aktuğlu.
Aslen İzmirli olan Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987 tarihinde Almanya'da doğdu. Almanya’da başladığı eğitimine 2003 yılında Eskişehir’e giderek lise eğitimiyle devam etti. Lise eğitimi sonrasında 2006 yılında Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenlik Bölümü'ne başladı. Lisans eğitimi alırken aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde de eğitim aldı.
Seda Aktuğlu katıldığı "Var mısın Yok musun" adlı yarışmayla dikkat çekti. Bu yarışmada son kutuya kalarak 200 TL ve 100 bin TL’lik kutular ve teklif arasında kalan Aktuğlu, teklifi kabul ederek 34 bin TL kazanmıştı.
Survivor All Star 2024 yarışmacılarından biri olan Seda Aktuğlu 1987 doğumlu. 2023 yılında ise Seda Aktuğlu 36 yaşında oluyor.
Almanya doğumlu olan Seda Aktuğlu, Türk anne ve babanın kızıdır. Bir ağabeyi olan Aktuğlu, hem Alman hem de Türk vatandaşıdır. Seda Aktuğlu aslen İzmirlidir. Doğduğu şehirde bir süre yaşadıktan sonra lise yıllarında Türkiye’ye geldi.
TV dünyasında popüler isimlerden biri olan Seda Aktuğlu’nun mesleği merak ediliyor. Lisans eğitimini Almanca Öğretmenliği bölümünde alan Aktuğlu, bir lisede Almanca öğretmeni olarak görev yapıyor. Ayrıca jimnastik yardımcı antrenörlüğü de yapıyor.

Cevap
2Cevap
Tanımıyorum
Var mısın yok musun programında bu kız yarışmıştı sonra Survivorda da 2 kere vardı sanki şimdi yine mi gelmiş?
mavi takımda olacakmış haberlerde görmüştüm
tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?