Şarkıcı Aydilge, sosyal medyadan eşine flörtöz mesajlar atan, hatta resimlerini gönderen kadınlara seslenmiş ve büyük bir olgunlukla insanlık dersi vermiş!
Ben olsam onların saçını başını yolarım! :D
Şarkıcı Aydilge, sosyal medyadan eşine flörtöz mesajlar atan, hatta resimlerini gönderen kadınlara seslenmiş ve büyük bir olgunlukla insanlık dersi vermiş!
Ben olsam onların saçını başını yolarım! :D
Zerre umurumda olmaz diyemiyorum. Rahatsız olurum ama bunu çok belli etmem. O beni seviyorsa kapısında 100 kişi de beklese bir ben etmeyeceği için hiç aklım kalmaz
Hep söylüyorum.
Kadınlar hemcinslerine karşı daha acımasız daha duygusuz daha düşüncesiz daha intikamcı daha başka türlerde davranabiliyor.
Evli bir insanın eşine dm den yurumek fotograf atmak nedir? Sırf ünlü eşi yakışıklı diye onun mutlulugunu kıskanmak yuvasını huzursuz etmek eşiyle arasına girmek nedir?
Sosyal Medya Magazine Esra Erol Ve Müge Anlıya daha çok malzeme üretir
Cevap
21Cevap
Dkdjnfjr yani komik olmus. Adam begenilmekten mutlu bence, kadin da mutlu olmustur :D ayrica bu paylasim denk gelmese ben bu kadinin kocasini da bilmiyodum ve simdi bu adama mesaj atmadigim icin kendimle gurur mu duyayim kxksksk bu polyanna kafalar bana komik geliyo.
Ustelik neden unlu bi kadinin kocasina insanlar mesaj atip foto yollamislar o da komik geldi :D niye yaparsin ki yani amacin ne sacmalik ikisi de.
Ünlü ve göz önünde insanlara bunlar oluyor, tabiki de olmaması gerekir ama bu açıklamasını aşırı cringe ve gereksiz buldum, mesaj attılarsa kocanı elinden mi alacaklar engelle geç ya da sosyal medya kullanma ya da mesaj alımını kapat, böyle de bi özellik var. Ama nereden ilgi çekecek ki demi bunları yapsa
Mikro ifadeleri mimikleri söyledikleri ile uyumsuz. Göz ve baş mikroları bastırılmış öfkesini gösteriyo bazı kişiler stresini belli etmemek için aynalama yapar vicdana dokunur şu videoda olduğu gibi
bana şovmuş gibi geldi bu , açıkcası zaten bu dediklerini anlayabilecek kapasitede olsalar atmazlar mesaj vs ayrıca kocası çizgisini bozmuyorsa dediği gibi engelleyip geçiyorsa umursamadan neden kaale almış ki
Ego konusuna değinmesi güzel olmuş. Bu kadının dedikleri o tarz ar damarı çatlamış kadınların umrunda olur mu? Sanmam. Sakin kalmak mümkün değil.
Egoyu nerde dedi?
Ego demedi ama kaleye got atmakla ilgili konuştuğu yerler değinme. Bir erkeği başka bir kadının elinden alıp zafer kazandığını sanmak ego ile ilgilidir.
Zafer kazandığını sanmıyorsa ama yasak aşk yaşamak çok çekici geliyorsa yine ego sayılır mı?
Bu da egoyla ilgili. Heyecan yaşamak için yasak aşk yaşıyor nihayetinde. Karşı taraf umrunda değil. Sadece kendi duyguları. Biraz da narsist düşünceler diyebiliriz.
Karşı tarafla empati yapsa ne hissederdi?
Kötü hissederdi. Aynı şeyin kendi başına da gelebileceğini düşünerek hareket eder ve o evli insana hiç bulaşmazdı. Aldatılan insan cinnet geçirir. Travma yaşar. Bazıları cinayet bile işler. Geçiçi bir körlük gibi.
Madam Bovary gibi. Sanırım aldatılan erkekler kadınlardan daha fena vahşi.
Erkeklerin daha kötü tepki verdiği doğru.
Bana mesaj atar mısınız
Hayır.
Bari yazdıklarımı sil
Kötü bir şey yazmadınki. Fazla takılma böyle şeylere. Keyfîne bak.
Kendim için söyledim canım rica ediyorum
Kocası enstrüman (kemandı sanırsam) kendisinde şarkıyı söylüyordu. Çanakkale’de dinlemiştim geçen yıl; epey güçlü ve güzel sesi var. Konu ise bana saçma gelsi
Kadının şarkılarıyla dalga geçiyordum ama sandigimdan medeni ve olgun çıktı helal olsun söylenecek başka da söz yok 😃
Aydilge kalbi çok temiz bir kadın. Bu ülkede hala böyle kalabilmiş olması ümit vadediyor
Videodan anladığım o kadar femenistki eşine göz diken kadınları bile feminist birlik adına af ediyor, rezillik, yanlış anlamadım dimi
Kocasının saçları kız gibi , aydilgenin de tam tersi erkek. Garip bir çift. Savunduğu şeyleri az çok duyuyorum ama biraz fazla duyarcı gelmeye başladı
Flörtöz mesajlaşmaları iyi bilirim kadının kadına zorbalığı bu hiç umursamıyorlar adamın evli olmasını
Saçını başıni yolmak la da kalmam valla direk hapislik olurum bu yüzden evlenmiyorum zaten 😂
Çok sabırlı ve olgunca bir davranış. Ayrıca çok doğru konuşmuş. Ama anlayana işte.
Ay herşeyi geçinde kadınlar niye kendini atıyormuş ki bu abiye yakışıklı da değil aja
Kardeşim olsa gömerim bide başka kızlara kardeşiz mi dicem güldürmeyin 😂
Anladığım kadarıyla beklenen bir cevap var nedir Beklentiniz kopya var mı
Bu salağın da cinsiyetçiliği kabak tadı verdi artık
Dm den gelen mesjlari devredışı birakrsa mesj atılsa bile kişiye gitmiyor bn öyle yaptm 😄 en iyisi
Saçma geldi bana. Kocası aman aman bi tip değil öyle bi zenginliği de yok değişik gündem yaratmak için yalan olabilir
eşime laf edildiği anda dilan polat çirkefliğine bürünme hızım>>>>>
saçmalamış basitlik
Kocam da olsa uğraşmam ben istediğini yapabilir umrumda da olmaz bu arada kendi bilir
Çok olgun bir insan gerçekten iyi nazik biri tebrik etmek lazım nasıl bir dünyada olduğunun farkında
haha harika olay hem kaos cikmamıs hemde işini cözmüş
dünyanın en naif kadını falan olabilir. eşine yazanlar utanır mı sanmam…
Gelecekteki eşimle ben jdjsjjs bana yürüyen kızları eşime havale ederim
Gereksiz nezaket enayiliktir
Bende aynı, saçını başını yolarım
Ne kız kardeşi ya al kızı eline yol saçlarını
Yerim kızkardeşliği 😒😒😒😒
Çok sakin vee çok iyi acıklama yapmısss:)
Kadının en büyük düşmanı yine kadındır.
Olgun kadın zaten. Çok da duyarlı birisi.
Eniştenizden uzak durun hesabımı yapmış
Ben de Aydilge gibi güzel bir ders verirdim
Bu kadar poliyanna olamam
Bunları toprak bile kabul etmez ya
Kadın boş yapmış , abartmış şekilsiz
Eşi de baldız baldan tatlı olur der o zaman
bu adama da yapmasınlar yav
Çok iyi yapmış
Hayat dersi vermek önemli tabi
Aydilge güzel kalpli bir insan
Bu kadar kibarlık fazla ya.
Bunada mı yürüyorsunuz be