Hintli bilyoner Lakshmi Mittal'in kızı Vanisha Mittal ve bankacı Amit Bhatia nın düğünü Forbes dergisi tarafından dünyanın en pahalı düğünü unvanını aldı. Bu düğünde toplamda 78 milyon dolar harcandı.
Senin düğünün için bütçen nedir?

Hintli bilyoner Lakshmi Mittal'in kızı Vanisha Mittal ve bankacı Amit Bhatia nın düğünü Forbes dergisi tarafından dünyanın en pahalı düğünü unvanını aldı. Bu düğünde toplamda 78 milyon dolar harcandı.
Senin düğünün için bütçen nedir?

Mümkünse hiç harcamamayi tercih ederim bana göre düğün saçmalık bu devirde düğünün amacı evlenen çifte destek olmakmış eskiden şimdi destek değil köstek oluyor bı dünya borçla yuva kuruyorlar
Cevap
3Cevap
Ben düğün zaten yapmam ki hiç para harcamamam bana çok gereksiz geliyor. sırf insanlar gelsin eğlensin diye o kadar masraf yapmak
Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor cidden ya. Benim o kadar param olsa düğüne ziyan eder miydim ah bee
Düğüne para harcamam. O parayla eşimi de alır gider tatil yaparım bir işe yarar.
Adam tüm Türkiye'yi evlendirecek para ile bi düğün yapmış 😂😂🤣
O rakamları duyunca aklım durur ben düğün için 300 bin lirayı geçemem. Gerçi o da şartlara göre değişir ama milyon doları hayal bile edemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?