Farklı ama ses getirecek bir proje diye yorumladım.
Sanatçı, çocuklar için çalışan kurumlarına para toplamak için iç çamaşırlarını eBay'de açık artırmaya bağışladı.

Farklı ama ses getirecek bir proje diye yorumladım.
Sanatçı, çocuklar için çalışan kurumlarına para toplamak için iç çamaşırlarını eBay'de açık artırmaya bağışladı.

Bir insanın diğer bir insanın iç çamaşırına her ne sebepten olursa olsun para vermesi inanılmaz bir zeka geriliği. Bir yardım da bulunmak istiyorsa mantıklı ve izahı olan şeyleri satışa çıkarsın. Mesela gitar. Yardım alan kişiye diyecekler Ed sheran sizin için popona yapışan donunu sattı dediklerini düşünsene jsjskks
Cevap
6Cevap
Bence konserden aldığı parayı versin
Alan a*tal çok.
İsim vermeyim, bir keresinde bir ünlünün yaptığı idrarı hayranı alıp internetten satmıştı çok pahalıya.😂
Sonra çok linçlenmişti.
Hele bi ünlü olsam çişimle bile zengin olurum aslında ama sosksksksks
Yok artık ln oha İDJSJFJJSFCJS
Nasıl olsa satın alan iki tane aptal olur dedi herhalde 😅
Pardon adamın suçu ne 🙂 bir hayır kurumuna para vermek yerine iç çamaşırı alan insanlar varsa , o da satar.
Kullanılmış iç çamaşırı Japonya ve Tayland da çok satılıyo tr de rastgeldim gayet bilindik yöntem ama neden iç çamaşırları burası tartışmaya açık konu
Bu çocuk yapmaz böyle şeyler dediğim 3 güne yapiyor.
Ed sende mi be tarçınlı kurabiyem
jdvfjkdjcxfj :D ed'imm yapmazzz
🤣🤣🤣
o kadar gitarı var, don vermesi ne biliiyim... kafaları da çalışmıyor
Senin donunu kim niye alsın be arkadaş niyetin güzel ama farklı bi şekilde yapmalısın
Yardım toplamak için uçuk şeyler yapmam. Hele ki özel eşyalarımı asla sergilemem
hayır kurumlarına sadece eski donlarını fena edebilmiş yani?
Gercek niyeti nedir bilemem ama ne biliyim dalga gecer gibi olmuş sanki
kapışılır hatta açık arttırma bile yaparlar
b. klu donu bile aliniyor.. mal cok
Yakinda bokunu kiloyla satarsa şaşırmayın
İyi yapmis. Keske herkes bu kadar bilincli olsa
Bence çok mantıklı aynısını yapardım bende
guzel yontem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?