Magazin 2 ay Hazal Kaya yüzü olduğu Lancome etkinliği için Paris’te! Tarzını nasıl buldunuz? mihribann_95 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Hazal Kaya yüzü olduğu Lancome etkinliği için Paris’te! Tarzını nasıl buldunuz? Ben çok beğendim, çok güzel bir kadın 💖 Hazal KayaBu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Hazal Kaya yüzü olduğu Lancome etkinliği için Paris’te! Tarzını nasıl buldunuz? Cevapla 81 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Rose83 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Üstteki hediye paketi olmasa olabilirdi belki:) vücut tipine ve boyuna uygun değil. Onun dışında tatlı kadın. 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 63% 2 ay 150 boyunda bir kadına giydirilecek kıyafet mi bu bende kısayım da yani neden neden dekolte de aşırı komik olmuş. 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% 2 ay kendisi cok guzel bi kadın ama bu elbise boyu kısa oldugu icin daha da kısa gostermis yanlıs bir tercih oldugunu dusunuyorum 0 1 Yorumla Allfather 2 ay Çay bardağı Yorumla
Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Gereksiz ünlü edilmiş biri hiç bir bakımdan hitap etmiyor bana 1 0 Yorumla
ReİsSfA Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Bu kadını oldum olası beğenemedim güzel gelmiyor bana güzel biri değil bence 0 0 Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eic 99% 2 ay Hazal güzel ama keşke boyuna uygun tasarımlar seçseymiş 0 0 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Çok seksi, ya da çok zarif giyinebilirdi. Hiç beğenmedim 0 0 Yorumla
-VALİ- Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 95% 2 ay Lancome başka yüz bulamamış mı sıradan biri. Tarzı da berbat. 0 0 Yorumla
darrr10 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 2 ay Pek sempatik bulmuyorum kendisini. Aman aman bir çekiciliğide yok bence. İdare eder. 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Kıyafeti vücut proporsiyonuna uygun değil onun dışında güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Marhia Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 96% 2 ay Fransız havası katmaya çalışmış ama güzel fena değil. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 2 ay Fransız kızı imajı yansıtılmış. Lancome'in makyaj oyunları ne diyelim😃 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 2 ay Gözleri renkli olmasa bu kadar popülarite kazanacağını düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Çok güzel olmuş. Bu kadın zaten dünya harikası. Hazal kayayı severim baya 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Çöpte bulsam almam bunları nasıl giyiyorlar şaşırıyorum 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Hiç bir çekiciliğinin olmadığını düşündüğüm bir kadın. Güzelliği başka ondan bahsetmiyorum. 0 0 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 98% 2 ay Sac rengjni begenmedim cok acik duruyor siyahin yaninda ama elbiseyi guzel tasimis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Evet cok guzel bir tarz eminim kendisi yapmistir ve cok rahat duruyor ajsjd 0 2 Yorumla mihribann_95 2 ay evet çok iyi taşımış hayran oldumm Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben ironi yapmistim ya.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay nihal rolu olmasa hayatamizda olmayacak biri icin baya iyi bi nokta 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Magazin konusunda 484 cevap paylaştı. Bunun bile tipini bir şeye benzetmisler. Gayet güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Üstteki hediye paketi olmasa olabilirdi belki:) vücut tipine ve boyuna uygun değil. Onun dışında tatlı kadın.
150 boyunda bir kadına giydirilecek kıyafet mi bu bende kısayım da yani neden neden dekolte de aşırı komik olmuş.
kendisi cok guzel bi kadın ama bu elbise boyu kısa oldugu icin daha da kısa gostermis yanlıs bir tercih oldugunu dusunuyorum
Çay bardağı
Gereksiz ünlü edilmiş biri hiç bir bakımdan hitap etmiyor bana
Bu kadını oldum olası beğenemedim güzel gelmiyor bana güzel biri değil bence
Hazal güzel ama keşke boyuna uygun tasarımlar seçseymiş
Çok seksi, ya da çok zarif giyinebilirdi. Hiç beğenmedim
Lancome başka yüz bulamamış mı sıradan biri. Tarzı da berbat.
Pek sempatik bulmuyorum kendisini. Aman aman bir çekiciliğide yok bence. İdare eder.
Kıyafeti vücut proporsiyonuna uygun değil onun dışında güzel olmuş.
Fransız havası katmaya çalışmış ama güzel fena değil.
Fransız kızı imajı yansıtılmış. Lancome'in makyaj oyunları ne diyelim😃
Gözleri renkli olmasa bu kadar popülarite kazanacağını düşünmüyorum.
Çok güzel olmuş. Bu kadın zaten dünya harikası. Hazal kayayı severim baya
Çöpte bulsam almam bunları nasıl giyiyorlar şaşırıyorum
Hiç bir çekiciliğinin olmadığını düşündüğüm bir kadın. Güzelliği başka ondan bahsetmiyorum.
Sac rengjni begenmedim cok acik duruyor siyahin yaninda ama elbiseyi guzel tasimis
Evet cok guzel bir tarz eminim kendisi yapmistir ve cok rahat duruyor ajsjd
evet çok iyi taşımış hayran oldumm
Ben ironi yapmistim ya..
nihal rolu olmasa hayatamizda olmayacak biri icin baya iyi bi nokta
Bunun bile tipini bir şeye benzetmisler. Gayet güzel olmuş.