Gözleri, doğal sarı saç rengi, altın oran yüzü sayesinde Dünyanın en güzel kadını seçilmiş. Bana göre güzel tabiki ama Sıradan Mesela Rusya, Hollanda da sokağa çık 50 tane florence colgate gibi kadın görürsün

Gözleri, doğal sarı saç rengi, altın oran yüzü sayesinde Dünyanın en güzel kadını seçilmiş. Bana göre güzel tabiki ama Sıradan Mesela Rusya, Hollanda da sokağa çık 50 tane florence colgate gibi kadın görürsün
Adını koyanların fazla sağlıkçı olduğu bir kadın olarak buldum: Ünlü İngiliz sosyal reformcu, istatistikçi ve hemşire Florence Nightingale ve diş macunu markası Colgate için reklam yüzü olsun diye ad konmuş gibi bir kadın😆Bir de; Batı gözünde tam temiz yüzlü beyaz insan olduğu için sağlık alanına, pazarlama bakış açısıyla cuk oturur.
Benzeri ABD'de, Slav ve Kuzey Avrupa ülkelerinde çok vardır ama bana göre dünyanın en güzel kadını için imge olabilecek kadar güzel duygular uyandıran bir görüntüye sahip.
Ya arkadaş, bence de kız güzel ama herkesin güzellik anlayışı farklı sonuçta. Florence’ın altın oran yüzünden ödül alması bilimsel olsa da, güzellik algısı tamamen kültüre ve bakış açısına göre değişiyor. 😌 Rusya, Hollanda okey, nüfusuna bakarsan öyle sarışın tipler bol ama gülüşü falan bana baya samimi geldi, yani birisi seni tam ortada yakalayıp kalbinden vurabilir! 🌸 Ne diyelim, güzellik göreceli ama kendi doğal haliyle güzel bir kadın bence. 😊
Cevap
15Cevap
colgate diyince aklıma diş macunu geldi
güzel ama dünya güzeli değil
En güzeli değildir ama güzel olduğu kesin doğalmış birde ne olsun daha
Dünyanın en güzel kadını olamaz ama su gibi bir güzelliği var bu kadının da
Bizim mahallede oturuyordu.
Küçükken inşaata topu kaçtı korktu gidemedi elinden tuttum gidip beraber aldık...
😆😆
Bilim insanlarının güzellik algısı hakkında da bilimsel makale yazılmalı bence.
Bizim Türk kızları ondan çok güzel
Bana göre en güzel değil.
güzel bulmadım ben.. abartılıyor
babasımı seçmiş kim seçmiş
Yani dediğin gibi sıradan
Juri Tutkiyeden gitmis belli 🤣🤣😅
O kadar da değil İdil bilgen erkeğe benziyordu bu kızın bebek gibi yüzü var ama Dünnyanın en güzeli olucak kadar değil bana göre
Dunyada o kadar afetul devran varken bu kiz anca ilk 1000 filan girer birinci de secilmez simdi
Çok daha güzel birini tanıyorum
Kim seçmiş?
İngiltere
Evet güzel
İngiltere için bu
İngiltere ye göre Dünyanın en güzel kadınıymış işte
ne alaka ingilterenin en matematiksel orana sahip kadını seçildi yarısma falan değil nerenizden atıyonuz dünya olmasi için dünyadan kadınlarla yapılması gerek
ki ingilizler için bu kadin afetül devran. genelinin asimetriktir yüzü
Bilmiyorum nette öyle geçiyor her yerde g*tümden uydurmadım yani nette Instagram her yerde Dünyanın en güzel kadını seçildi diye geçiyor
Çok kizdan güzel
Çok çirkin
Gayet seksi
Kezban