Dilan Polat: "Görgüsüz değilim. Türk kahvemi altın tozuyla sırf birilerini rahatsız etmek için içiyorum. Üzerimdeki kombin 350 bin TL. Kocamdan tekne istedim. Bazen AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum" dedi. Sizce bunlar görgüsüzlük değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir çingenenin kafası nasıl çalışıyorsa bunların da kafaları tam olarak öyle çalışıyor, çünkü bu kimseler her şeyden önce çingene ruhlu kimselerdir. Yaptıkları ettikleri öyle sıradışı kompleks bir şey falan da olmaz, olamaz da zaten, sonra üç beş kuruş parayı görünce uzaya koloni kurmuş gibi kendilerini bir halttan saymaya başlarlar, çünkü zihniyetleri fakirdir bunların, zihniyeti fakir olan biri de sadece aptallaşır, aşağılıkça olan her şeyi koşulsuz benimser ve sonra bunların her biriyle avutur durur kendini, gerçek başarıya ve zenginliğe sahip kimseler ise, son derece sade, son derece olağan yaşarlar bireysel hayatlarını, bu kimselerin öyle çingene ruhlu asalaklar gibi avutulmaya da ihtiyaçları olmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGörgüsüzlük, başkalarının beğenisini kazanmak için kendini gereksiz yere göstermek veya başkalarını küçük düşürmek olarak tanımlanabilir. Dilan Polat'ın sözleri, bu tanıma uyuyor olabilir. Polat'ın, AVM'de günde 750 bin TL harcadığını söylemesi, bir gösteriş olarak görülebilir. Bu kadar büyük bir miktarda para harcamak, çoğu insan için imkansızdır. Polat'ın bu kadar parayı harcaması, kendisi için bir ihtiyaçtan ziyade, başkalarına kendini göstermek için olabilir. Polat'ın, kocasından tekne istemesi de, görgüsüzlük olarak yorumlanabilir. Tekne, çok pahalı bir ulaşım aracıdır. Polat'ın, tekne istemesi, kendini başkalarından üstün göstermek için olabilir. Tabii ki, Polat'ın bu sözlerini başka bir şekilde yorumlamak da mümkün. Örneğin, Polat, sadece kendi yaşam tarzını anlatıyor olabilir. Bu durumda, onun sözleri görgüsüzlük olarak değerlendirilemez. Polat'ın sözlerinin görgüsüzlük olup olmadığı, yoruma açık bir konudur. Ancak, bu sözlerin, görgüsüzlük olarak yorumlanabilecek bazı unsurları içerdiği söylenebilir.
40 Yorumla
+1 yılHer şehirde güzellik merkezleriniz olacak büyük şehirlerde 3 5 tane olacak sonra kazandığınız parayla 3 1 evde asgari ücret alan adam gibi yaşayacaksınız. Kusura bakmayın da o gelir sizde olsa sizde parayı çatır çatır ezersiniz. Sizinse yatınız özel uçağınız sizinde ferrariniz olur. Ek olarak sizde beymene gidip muhteşem şekilde giyinirsiniz. Burada fakir avuntularına girmiş herkes. Sosyal medyadaki paylaşımları ise mis gibi beleş reklam. Ben takip etmiyorum takip edip buralarsa söylenenenlere ayar oluyorum. Kadında diyor defolun gidin takip etmeyin diye.
00 Yorumla
Dilan Polat kim?
Bana ne Günlük harcama sın dan Kocası Tekne almış Şunu yapmış bunu yapmış
Bunlar sade vatandaşı ilgilendiren olaylar değil ki!
Çalışan personeline karşı Sosyal halkların ı verip Enflasyon karşısın da Personelini ezdirmeyen Her iş insanın Özel hayatın da Ne yaptığı ya da eşlerinin ne yaptığı kimseyi. İlgilendirmez00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
63Cevap
Kadının parası var harcıyor yani.
Yardım yaparak, işyeri açarak alışveriş yaparak bir sekidle harcıyor yani. Sosyal medya fenomeni olduğu için de paylaşıyor herseyini ( tüm sosyal medya fenomenleri gbi o da herşeyini paylaşıyor) Allah arttirsin daha ne diyelm 😄😄 enerciiiiii30 Yorumlaİstemesi görgüsüzce değil. Sonuçta kocası yani isterse ister, kimseyi de ilgilendirmez. Görgüsüzlük elinde olanları başka insanlara gösterme çabasıyla olur. Basit bir örnekle anlatacağım. Mesela diyelim ben zenginim, elimde milyonlarca dolarlık Lambo var ve ben sürekli bu arabayı isteyerek birilerinin gözüne sokmaya çalışıyorum. İşte görgüsüzlük örneği budur
10 YorumlaMagazin konusunda 575 cevap paylaştı. Nice insanlar vardır, zengin.
Ne yazık ki, zenginliği ve bencilliği yüzünden dostları olmaz.
Ancak ölüm vakti gelirken aklına gelir,
Sevginin hayatta önemli bir şey olduğu.
Nice insanlar vardır, geniş evlerde, büyük otomobillerde yaşar.
Ne yazık ki geriye kalan bir avuç topraktır10 Yorumla
+1 yılEkonomi bitmiş okeyi dönüyor, sınırdan giren çıkan belli değil 10 kişiyi çevir 7 si mülteci, en kötü ev olmuş 3 milyon, taksi çıkması kağıt arabalar 800 bin bandında. Her gün cinayet haberleri, her gün kaos karmaşa yemin ediyorum bunlar Dilan Polat denen kişi kadar konuşulmuyor gündem olmuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu eskiden çok ezdiler. Fotoğrafcilik yaptiği zamanlar zengin kadinlar ezdi. Güzellik merkezinde patron kadin ezdi onu türkiyeye rezil etmisti.
Sonra bunlar ordan ayrilip kendi isini kurdu para kazandilar. Tabi isin icinde illegal paralar da vardir yoksa bu kadari mümkün olmazdi.
Yani ezile ezile böyle psikolojisi bozuldu ve anormal biri oldu görgısüzce saçmaliyor023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bulumtak başka türlü bu kadar para mümkün değil güzellik merkeziyle olacak iş değil
Cevap sahibi+1 yıl@bulumtak yav bırak allasen, bu ülkede güzellik merkezi zinciri olan kac kadin var biliyomusun? Hatta bazilari cilt doktoru, kocasi işadamı fabrikatör falan.
Hicbirinde bu para yok neden- +1 yıl
Aynen senin o küçük beynin almıyor diye insanlar haram para kazanıyor sen ne kadar zekisin. Sen hiç ticaretten anlamaz misin. Bak bu işler zamanla basamak basamak olur önce güzellik merkeziyle başladılar sonra onu dağıttı kendi markasını oluşturuldu bak bunları hepsi risk ben sana hepsini anlatırım senin iftiraya atmaya meyilli olduğun için Pek anlamazsın. Kaç tane işleri var sen farkında mısın adam yurt dışında iş yapıyor nasıl bu kadar para geliyor diyor aşırı komiksin cidden Allah ailene sabır versin
Cevap sahibi+1 yıl@bulumtak 🤣🤣🤣 eski patronu gürgen miydi neydi 😂 nasi ezdi onu.
Bu dilan da ne işler çeviriyorsa çikar ortaya er geç. Aha buraya yaziyorum
Cevap sahibi+1 yılFatih altayli da benim gibi düşünüyo😂
Cevap sahibi+1 yıl@bulumtak ben dilanı eskiden beri duyardim. Ünsüzdü ama sosyal medya dedikodulari dönüyordu. Eskiden doğum fotoğrafçiliği yapiyormus, ünlü zengin kadinlarin çanta taşiyicisi imis ezilmis baya. Sonra bu gürgen miydi neydi bir zengin kadin var güzellik merkezleri olan onun yanina işe girmis ablasiyla. Sonra orada işi öğrenip kadina rakip olmustu kendi yerini açti. Sonra bunlar arasinda bir savaş oldu , bu kadin bunu bir rezil etti bu ağlamalar kriz gecirmeler sosyal medyada. Eski ailevi konular sırlar döküldü. Eski patronu da acimasiz kadinmiş. Neyse çok ezildi çok küçümsendi bu dilan. Icine dert olmus galiba
- +1 yıl
Olayı yanlış biliyorsun o dediğin kişi bunların patronu olmadı canta da tasimadi ama yapadabilirdi saygı duymak önemli. Bu bir ara demek akalının fotoğrafçılığı yaptı demet akalın bunun ailesi üzerinden tehtit etmiş ve maddi durumuyla dalga geçmiş ondan sonra işte ipler koptu artık eski dilan olmadı dilan polat yarattı o dediğin kadın da dikkat çekmek için dilana sallıyor bu arada
Cevap sahibi+1 yıl@bulumtak Kizim ben okuduğumu bilirim , demet akalin olayini bilmem ama neslim gürgen miydi neydi o olayi hatirliyorum. Kadin sayfa sayfa açiklamisti. Dilan çok ezildi şimdi onun hincini millettem aliyor. Yani eziklik psikolojisi
Cevap sahibi+1 yıl@bulumtak Kiz dilan sen misin yoksa? 😂😂😂 ne kiskanicam kiz hepsi tiyatro senin showlarinin. Ama neslim gürgen miydi neydi nasil nakavt etti seni çok acimasiz kari valla. O zaman sana üzülmüş acimistim
Cevap sahibi+1 yıl@bulumtak geçmiş gerçek olayları söyleyince kiskanmis mi oliyoz? 😂
- +1 yıl
Benim zenginlik aileden geliyor demisti
- +1 yıl
@bulumtak o kadar bilgi sahibi degildim anladim. Dilan polat i sevmiyorum bende
Cevap sahibi+1 yıl@klausunmelezi yaa ne zenginliği Allsen 😂 bu sonradan görmlerin de aileden zenginiz yalanlari bitmiyo 🤣
Görgüsüz olduğunun farkında olmayan ve bunu sergileyen bir kadın. Boğazına yiyecek lokmayı zor bulan insanların yaşadığı bu ülkede, har vurup harman savurarak yaptığı harcamaları insanların gözüne soka soka göstermenin başka bir tanımı varsa biri çıksın söylesin..
00 Yorumlakim olursa olsun bana göre ne kadar paran olduğunu göstermek kadar görgüsüzlük yok bu dünyada, hele ki bu ülkede insanların çoğunun geçim sıkıntısı çektiğini düşünürsek belirtti rakamları hayatı boyunca harcayamayacak olanlar var
00 Yorumla
+1 yılParası var harcıyor bana ne? Benimde bu kadar harcayacak param olsa bende neye harcayacağımı şaşırırım çünkü bende görmedim😂😂😂 gerçi görenleride görüyoruz onlar gördükleri halde hiç görmemiş gibiler o en fenası😂
00 YorumlaGerçekten çok baydı bu Dilan Polat başlıkları. Yine her zamanki gibi zenginin malı züğürdün çenesini yordu. Kadının parası var harcıyor. Kime neden hesap vermesi gereksin ki? Neyi nasıl yapmak isterse öyle yapar.
00 YorumlaKocası olmasa adı duyulmayacak biriydi, kocasının malıyla bir hallere giren insanlardan oldum olası tiksinmişimdir. Midem bulanıyor gördükçe, sıradan bir doğum fotoğrafçısıydı. Eşinin adına şubeler açmasıyla yükseldi. EŞİNİN..
00 Yorumla
+1 yılKocasına yaptığı yatak odası dansını paylaşan karıdan ne bekliyorsunuz. 750 bin ile bir çok şey alabilirsiniz ama bazı şeyleri asla alamazsınız.
10 Yorumla
+1 yılBen bu kadını tatlı buluyorum nedense evet çok abartılı yaşıyor ama görgüsüz olduğunu düşünmüyorum. Aynı mal serveti bende olsa neler yaparım Allah bilir iyi yapıyor valla. :D
10 Yorumla
+1 yılZengini anlamak çok kolay, hatta kim ne kadar zengin onu bile anlarsınız. Mesela Leyla Alaton veya dilek Sabancı bunlara bakın, birde Dilan polat gibilere…
10 Yorumla
+1 yılDilan Polat ve onun gibiler beni alaka etmiyor. Neden insanları çok yargılıyorlar anlamıyorum. Belli ki dikkat çekmeyi seviyor zaten Dilan Polat. Yani banane
00 Yorumla
+1 yılBöyle lüzumsuz gereksiz bir kadını bide fenomen yapıyosunuz yarın ayrılsa da reklamla deli gibi para kazanıcak bide bu üslupla ukalalıkla size hayat dersi vericek
00 Yorumla
+1 yılPara harcıyorsa sorun değil ama bunu paylaşıyorsa görgüsüzlük. Ve bu moda oldu sosyal medya nedeniyle. Hangisi daha görgüsüzse o takip alıyor tuhaf valla.
00 Yorumla
+1 yılDilan Polat'ı çok fazla anlayabilmiş değilim. Bence kimse kimseyi zaten anlamıyor, sonuçta ben A düşünürken sen B düşünebilirsin. Farklı düşünce/eylemlerimizden dolayı sadece kendi fikirlemizce insanları eleştirmiş oluruz. Az buçuk duyduğum kadarıyla zor bir hayat geçirmiş, şuanda da emeklerinin karşılığını aldığı bir evrede. Haliyle bunu dışarıya vurmak konusunda baya iştahlı. Ne diyelim Allah bereket versin :)
00 Yorumla
+1 yılBoyle insanlarin zengin olmalari bana cok sacma geliyo gercekten. Kattiklari bir deger yok, kultur yok, faydasiz geliyolar. Ve ben olsam utanirim boyle seyleri soylemeye.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende ülkede zenginim, ünlüyüm, sanatçıyım edasıyla dolaşan tv'ye çıkan bütün hepsinden utanıyorum. Şu hande erçelin dil bilmez rezaleti gibi. Tek yapabildikleri ülke sınırları içerisinde çirkefleşmek. Ne bir yetenek ne bir sanat ne bir katkı yok hiçbirinde.
- +1 yıl
Evet cogu oyle, belki mecburlar bilmiyorum ama iste dizi kulturumuz de halka hitap etcek mecburen. Hep bi yesilcam nostaljisi var.
- +1 yıl
Dizilerde bizim kültürümüz anlatılmıyor ki. Mesela ben kore dizisinde hiç geleneksel kıyafet olan hanbok'u eleştirdiklerini, küçümsediklerini görmedim. Ama onun yerine o yıllarda ki yönetimi, kast sistemini eleştiren ve karşı çıkanı gördüm.
+1 yılYani bence bazen gereksiz görgüsüzlük yapıyor. Parasını harcasın bizi ilgilendirmez ama bazen çok gösteriş yapıyor bence gereksiz yani. En büyük fakirlik böyle zenginligi göstermektir.
00 YorumlaBakın her şeyi tek cümlede açıklıyorum şimdi: Jeff Bezos, $15'lık tişörtle geziyor.
Beni dinlediğiniz için teşekkürler.
12 Yorumla- +1 yıl
10 dolara tişört giydiğimiz dönemler ne güzeldi liranın değeri vardı ve 10 liraya tişört alırdık şimdi bir tişört olmuş pantolon fiyatına
- +1 yıl
@linkerboy1991 O zaten bambaşka acı bir konu...
Ne yaptığı beni hiç alakadar etmez. Beni tilt eden bu ve bunun gibi kişilerin söylemlerini haber niteliğinde paylaşanlarr
00 YorumlaBu kadın çok içten bir insan. İstediği kadar parası ile kocası ile hava atsın buna gıcık olamıyorum. İçindeki saflığı temizliği görebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılTüm olanlar görgüsüzlüğün alası. Görmemişin bir kocası olmuş. İşi gücü yok. Nasıl dikkat çeker düşünüyor.
00 Yorumla- Magazin konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBunun kafasi iyicene gitmis artik asil bu degil bunu hale getiren beyinsizler sayesinde bu böyle oldu zaten
00 Yorumla Nereden geliyor bu değirmenin suyu anlamıyorum. Yakında büyük bir dolandırıcılık vakası olursa şaşırmayacağım
00 Yorumla
+1 yılGörgülü olmanın görgüsüz, görgüsüz olmanın görgülü algılandığı bir dönemde olduğumuz için çok da takmamak lazım.
00 YorumlaGörgüsüzlük bunun yanında hafif kalır kadın haklı bu görgüsüzlük değil bunun adı başka bir şey :D :D
00 YorumlaYaw parası varsa alır yani
Parası olmayan da imkanından fazlasını istiyor zaten
Aliyorsa kocası alıyor bize ne
00 YorumlaGüzel mekanlarda doğa güzelliği olan yerlerde paylaşım yapılmasını bi nebze anlarım ama bunların ki görgüsüzlük.
00 YorumlaParasını istediği yere harcayabilir kimsenin umrunda değil ama insanın gözüne sokmaya çalışması... işte bu görgüsüzlük.
00 Yorumlaeee takip etmeyin umursamayın bu kadını bu hale getiren bu millet
10 Yorumla
+1 yılAllahtan değilmiş. Bi de görgüsüz olsa Engin ne yapardı aceba 😅
10 YorumlaPara hakkında konuşmak başlı başına görgüsüzlük bence. Para var, harcar eyvallah da detaylar kimseyi ilgilendirmez
00 YorumlaValla o kadar param. olsa bende görgüsüzlük yapsam keşke
00 YorumlaSenin gibi düşük zekalı takipçi kitlesi olduğu için, hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu gereksizleri gündem yapanlar onlar kadar lüzumsuz takipçileri maalesef, su taşımayın değirmenlerine unutun yok sayın görmeyin görseniz de yaymayın yeter ya 😀😬
00 Yorumla
+1 yılMide bulantısı insanlar gerçekten iyi ki hiç bir şey takip etmiyorum
00 YorumlaBunlar ne yapsa haklı. Böyle her haltları gündem olduğuna göre ne yapsalar yeridir.
00 YorumlaHarcaması değil bunları açıklaması görgüsüzlüktür. Bunda şüphe yok.
00 Yorumla
+1 yılEeevet biz bunu bilmek zorunda değiliz hem ben o kadını ciddiye almıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
%000000.3 mal varlığım ile yaptığı açıklamaya inandım ben eved. 00 Yorumla
+1 yılGörgüsüz olduğu için hər şeyinin fiyatını açıklamaya çalışıyor.
00 Yorumlabuna görgüsüzlük diyeceginize biraz kendinizi geliştirip sosyal adaleti savunan gençler olun
00 Yorumla
+1 yılGördüğüm en görgüsüz kadın. Yaptığı yardımları bile showa çeviriyor
00 Yorumla
+1 yılKime ne ki kadın kazanıyor harcıyor bence herkes kendi işine bakmalı
00 Yorumla
+1 yılRuh eşini bulması güzel ama eşinin ona ayak uydurması kızmaması felan o kısmı güzel
00 Yorumla
+1 yılParayı alınteri ile helalelinden kazansa bu şekilde harcayamaz
00 YorumlaAlan razı veren razı derler bizim oralarda. Herkes halinden memnunsa yani ne diyelim 🤷
00 Yorumla
+1 yılEski tiktoktalarinda ve estetiksiz halindende bahsedelim biraz
00 YorumlaEnerciiiiiiii diyerek paraları harcıyor mu ona bak sen 😀
00 YorumlaGörgüsüzlükten öte bir açıklama olmuş.
Sonradan görme, ne oldum delisi diyorlar bu duruma00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir karı bulamadik şansımı ben neler ederdim ben oga
10 Yorumla
+1 yılKocası ve kendisi şovmen ikiside gereksiz insanlar çok umrumda değil
00 Yorumla
+1 yılGösteriş yapmıyorum ama şunu da 1 milyon TL'ye aldım yhaaaa.
00 YorumlaAli Koç ♈ bu kadar harcamıyordur bunların araştırılması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkler kadar hasetçi, kıskanç millet yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ki harcıyor ne yapacak mezara gideceğine yerim diyiyor.
00 Yorumla
+1 yılHarcadığı kimseyi ilgilendirmez var harcıyor buraya kadar normal. Görgüsüzlük olan kısmı bunu milletin gözüne sokarak yapması. İnsanları anlamıyorum zaten böylelerini fenomen diye takip ediyolar
00 YorumlaGörgüsüzlük demeyelim buna parası var harcıyor. Ama harcadığını ve eşinin ona aldırdıklarını anlatması gösterişe giriyor belki dolaylı yollardan görgüsüz oluyor
00 Yorumla- Magazin konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılDevletsizliğin bir kanıtı bu.
Kara para aklamadan bu kadar servet elde edilemez00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası