Magazin Yapay zeka, dünyanın en güzel 10 kadınını belirledi. Size en güzeli hangisi? Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1) Scarlett Johansson2) Angelina Jolie3) Jennifer Lawrence4) Margot Robbie5) Gal Gadot6) Priyanka Chopra7) Blake Lively8) Rihanna9) Emma Watson10) Beyonce Yapay zeka, dünyanın en güzel 10 kadınını belirledi. Size en güzeli hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Bunları üst üste koyup birleştirirsek ortaya adamakıllı tek bir kişinin çıkması olasıdır, ve bence denemekten de kaçınılmamalıdır, aksi takdirde benim gördüğüm birkaç sirk maymunundan başka bir şey olmayacaktır. 0 1 Yorumla Arjino +1 yıl Tamam kardeş Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Scarlett Johansson 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Angelina Scarlett Riri güzel ve cekiciler😍Margot da güzel ve tatlıHepsi güzel hshsh 1 4 Yorumla Arjino +1 yıl Hahahah kararsız eleman 😂 Yorumla mint__yesili +1 yıl Ama işte tarzlari farklıRihanna badass tarzindaScarlet çekiciAngelina asil elegantMargot tatlı geliyor Yorumla mint__yesili +1 yıl ya da hepsini yerine bir ben yeterKendimi seciyorum ben😎 Yorumla Arjino +1 yıl Hahaha kararsız olmaktan iyidir 😁😂 Yorumla
XMGRLx Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Bizim ulkemizde guzel kadin yokmu? yapay zekada para yemeye baslamis anlasilan. Para indirenleri yazmış listeye 0 1 Yorumla Arjino +1 yıl Angelina jolie üstüne tanımam ülkemizde hangisi hem güzel hem ahlaklı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiçbirisi bence Melisa Aslı Pamuk 🤭 0 1 Yorumla Arjino +1 yıl Haha oda ayrı bir seçenek 😁 Yorumla