Kimi oyuncu, kimi manken, kimi şarkıcı… Güzellikleriyle adlarından sıkça bahsettiren bu kadınların milyonlarca hayranı var. İşte 21. Yüzyılın en güzel ve çarpıcı kadınları; Angelina Jolie Scarlett Johansson Penelope CruzBen üçünü de çok güzel buluyorum onun için seçim yapamayacağım. Peki size göre en güzeli kim? #Meczup
21. yüzyılın en çarpıcı kadınları seçildi! Sizce bu üçünden hangisi çok güzel?
Listedeki kişi sayısı çok az. Bunun Lauren Cohan'i, Kate Winslet'i, Monica Belluci'siii, Mary Elizabeth Winstead'i var var da var.. Şu listede (bana göre) atom bombası Scarlett :)
güzellik ve yakışıklılık görecelidir ve kişiden kişiye değişir. doğru bunlar güzel olabilir ama çok popüler isim olmalarını da es geçemeyiz. en azından ben es geçemem. bu fotoğraflarda da ortada ki hariç diğerleri güzel görünmüyor.
angelinacık maalesef şişirilmiş ve üzerinde çok çalışılmış bir balon. adını duyunca aklıma gelen sadece sağlıksız biri ve seksi olacağım diye çarpık durulmuş pozlar.
angelinanin çocukluğu güzel Scarleti hiç güzel bulmuyorum üçüncü kadın güzelmiş Ama Miranda Kerr gibi Barbara Palvin gibi varlıklar varken bunlar olmamalı bence.
En İyi Cevaplar