Ünlü popçu Gülşen memleketi Ordu'da fındık toplarken bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı görenler Gülşen Ordulu muydu şeklinde yorumlarda bulundu. Gülşen'e fındık toplatan hayat bize neler yapmaz? 😂

Ünlü popçu Gülşen memleketi Ordu'da fındık toplarken bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı görenler Gülşen Ordulu muydu şeklinde yorumlarda bulundu. Gülşen'e fındık toplatan hayat bize neler yapmaz? 😂

Ben ordulu değilim ama 15 yaşındayken yaz tatilinde arkadaşımla harçlığımı çıkarmak için fındığa gitmiştim ve o günkü tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim fındık bahçesine asla bu şekilde gidilmez güneş yakar, sivri ya da böcekler ısırır, hiçbiri olmasa ısırgan yakar bişey olur yani :d
O şekilde fındık topladi🤣🤣🤣 sadece görsel şölen amaçlı bir çekim. 🤣🤣🤣 geçen yıl babam fındıklik aldı, toplamaya yardım edeyim dedim aman eksik kalsın dedim çok zor gerçekten öyle Gülşen'in topladığı gibi olsa bir saatte biter fındık toplamaya işi 🤣🤣
Cevap
65Cevap
Gülşen neden fındık toplamasın ki. yani fındık toplamak sadece halkın yaptığı bir şe yani popüler olanlar ya da zengin kişiler de fındık toplayabilirler ama hayat bana zaten yapacağını yaptı bundan daha çok kötülük yapamaz artık zaten
Belinde fındık eteği yok elinde eldiven yok.. Bahçeye zıbın giyip yarı çıplak gitmiş, börtü böcek kene ısırınca görür öyle gitmeyi
Pozu verdikten 2 sn sonra dalı geri boşlayıp alışverişe gitmiştir
Niye Gülşen insan üstü bir varlık mı? Tanrının vip kulu mu da böyle sorular aklınıza geliyor? Saçmalıktan baska bi sey değil.
Tabi canım bizde zaten mayo üstüne şal çekip gidiyorduk fındık toplamaya sjjs o uzandığı daldan zaten hiç böcük düşmüyor tepesine 😂
Bu halde fındık toplayan da ne bilm. Foto paylaşmak adına yaptg besbell yani girsin sabahn köründe bahçeye bu sıcaklarda ve akşam namazına kadr da gorelm 😄
Güneşin doğuşunu batışını izleyen asıl çiftçidir😅
Köy hayatını seviyordur belki kadın. Toplayacak başkası olmadığından değil, keyfinden yapıyor. Kendinize gelin. 😂
Fındık topluyormus gibi çek pampa 😁 çektin mi tamm yeter bu kadar hadi gidelim... Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Zayıf ve vücut hatları bicimsiz bir kadındansa, biçimli ama bir tık kiloyu tercih ederim.
Hem kilolu kadınlarda ekstra bir cazibe oluyor :)
Bu da insan ünlüleri bu kadar gözümüzde büyütmeyelim lütfen. Ayrıca şov amaçlı paylaşım belli yani.
Fındık böyle toplanmıyor ki😄 o açıkta kalan yerleri böcekler, dallar mahveder. Foto çekip kenara geçmiş galiba.
Findik önemli ordu lu için findik çok önemlidir. Kimler kimler toplamadi ki normal bu normal endişe etmeyin
Cidden topluyo sananlar var GSKGAKDGAKDGSKGDKAHDKAGKDHSKDHKAHDKAHKDHAKDHAKHDKSHDKAHMSHSKDHSK
"terk edilen her neyse metruk (bırakılmış) haliyle yüzüme bakıyor." (i. özel)
Damardan girdin be
Biz bu şekilde fındık toplamayız. Neticede bahçe tozlu bir yer ama tabii, tercih meselesi.
Kadın hobi olsun diye topluyor , amele olmuş ayağı yapmayalım
Bir Ordulu olarak söylüyorum, fındık bahçesinde öyle fındık toplanılmaz.
Tipim değil. Ne bu lif kanserine yakalanmış gibi fizik🤦🏽
Ordu kızlarını görünce, gülşen ordulu olamaz. Ordu kızları beklenmedik şekilde güzel.
Biz buna günah çıkartma diyoruz, fındık böyle toplanmaz 😎.
Bu karı hala elini kolunu sallayarak dolaşıyor mu lan, kaçmadı mı yurt dışına?
hiç fındık toplamadıgı belli yakar bu şekilde gidilmez.
Bende lüks içinde yaşasam sırf eglence olsun diye böyle poz veririm
Fındık sağlığa faydalıdır neden öyle diyorsunuz😂
Gülşene fındık toplatan hayat bana da zeytin toplatır
içine dd bir şey giymemiş hasbam 😒 şurdan bi yuvarlansa neler batacak haberi yok 😒
Aa Gülşen Ordulu mu :D ilginç. Ben bile toplamadım hiç fındık 🥹
Iyi bir yevmiye versek bizim Bahçeyi de toplar mı acaba
Şov hepsi fındık topladığını gözümle görmezsem inanmam 😃
Arkadaş Sanki çok büyük bir şey yaptı bu toplum neden herşeyi abartmayı seviyor anlamıyorum...
Ne alakası var sadece foto çekilmiş belki bir kaç fındık koparmış o kadar
Ordulu mıymış ben de şaşırdım hiç karadenizli gibi davranmıyor çünkü
Gösteriş yapmak için orada bulunduğu ne kadar da belli.
zorunluluktan yapmamış keyfi yapmış
biz bir çok şeyi zorla yapıyorum
Fındık toplarken bile dekolte vermesi jfkfjsjd
Fındık toplamak aşağı bir şey mi ki böyle bir başlık olmuş.
Ordunun dereleri yukari yukari akmaya başlamıştır
Ne var ki bunda. Ben de topluyorum meyve falan. Gayet doğal bir olay ve keyifli..
Konserlerde her yer açık şimdi kapalı :) hahahaha imana gelmiş Gülşen
Daha başlanmadı 2 hafta var. Kimi yerlerde 1 ay sonra 😂
Yemyeşil fındığı nasıl topluyorsunuz öyle
Çok şaşırdım vallahi bu sefer giyinik, hayret bir şey...
Aferin sana Gülşen
Fındık toplama da bile bel altı..
Vah yavru
Ne hale getirdiler seni
dünya kadar malım olacağına fındık kadar beynim olsun
Abla yanlış yere bakıyon. Fındık orada değil fkgkgm
Kadının fındığa bakışı, bakarkenki dudak ifadesi bile bir tuhaf.. İlla o fındığı kıracak.. 😄
Hayat beni yerden yere vuruyor extra bir şey yapmasına gerek yok.
Birinci dereceden akrabam , orduya ilk gelişi değil gelirsede gizli geliyor mk , CIA ajani gibi daha önce memleketinden utaniyordu , parayı bulan kimseyi tanımıyor şov peşinde babası da öyle.
O üstündekilerle fındık toplamaya değil fındık kırmaya gitmiş 👍
Seksiliğini fındık toplarken bile göstermiş ablamız.
Sanki yakalayan skebilir gibi çıplak dolaşıyor , fındık bahçeleridne fantezi az yaşanmadı
Defolsun gitsin canım karı orduda fındık başlamadı 😂
Uzak dursun fındığa da kıtlık gelir . d
Evet kesin toplamıştır
Bunların hayatı da hep bi şov
Ne de olsa karadeniz kızı, bizden ;)
gülşene fındık toplayan hayat bize neler yapmaz
Ordu'lu muymuş😳yok be
yahu fındıklar olmadı bile
Galiba en giyinik hali bu 😅
Vücudunu sergiledikten sonra bıraktığına eminim.
Amaaan göstermelik bir poz işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?