Yakışıklı değil bu adam da red flag mod çok hani hafif serseri hafif albenisi olan janti tip havası var ne zaman dijital ortamda fotoğrafını görsem bi itiyo bi çekiyo canın bi yemek ister damakta tad bırakır onun gibi bi şey baya yükseldim adama 😂
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl yakışıklı değil be. Nasıl bir tip istiyorsunuz anlamıyorum. Her kriterleri taşıyor, yüzü orantılı, boy uzun, burun, gözler mükemmel, daha ne olsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır değil.
Çok yakışıklı
Sizin fikriniz saygı duyuyorum :)
Yakışıklı değil bu adam da red flag mod çok hani hafif serseri hafif albenisi olan janti tip havası var ne zaman dijital ortamda fotoğrafını görsem bi itiyo bi çekiyo canın bi yemek ister damakta tad bırakır onun gibi bi şey baya yükseldim adama 😂
Nasıl yakışıklı değil be. Nasıl bir tip istiyorsunuz anlamıyorum. Her kriterleri taşıyor, yüzü orantılı, boy uzun, burun, gözler mükemmel, daha ne olsun?
Aşkım bana niye geriliyorsun😂
Çünkü şu adama da yakışıklı değil demezsin abi
😂😂
Cok begeniyorum bu adami ozellikle delibaldaki hali cok hosuma gidiyodu bu halide karizmatik ama
Her hali karizmatik cidden. Kilolu hali bile başka
Evet
Hiçbir zaman 7/10 dan yukarı bulamadım bu adamı
Niye nasıl bir yüz istiyorsun ki? Çagatay bütün kriterleri taşıyor.
Enerjisi beni cekmiyor. Gerek konusmasi gerek sesi gerek giyimi falan tam benlik gelmiyor.
Medcezir deki hali iyiydi
Her hali mükemmel bence.
2. fotosu biraz komik geldi aslında yakışıklı
Orada bile yakışıklı
Öyle ama gelip geçici bak şimdilerde yüzüne bkaılacak halde değil göbek de bırakmış salmış kendini :D
O hali bile mükemmel. Dizi için yaptı onu. Çağatyın her hali çok yakışıklı. Çok beğeniyorum bu adamı ya
Evet ama 1 tane var sana sıra gelmez
Keşke benim olsa da zaten ben de aman aman güzel değilim.
Evet sakallarını alman lazım önce
Kızım canım
Türkiyede kızlar daha erkeksi
Nereden çıkardın bunu? Alakası bile yok
Hindistanlı kızlardan farksız bakımsız leş gibi
Değil
Yakisikli
Fena değil
En beğendiğin türk oyuncu kim senin?
Pek dizi izlemediğim için beğendiğim biri olmuyor
Anladım
Değil