Erkek anneleri neden oğullarını bu kadar kıskanıp sevgilileriyle yaptıkları tüm etkinlikleri onlarla da yapmalarını istiyorlar anlamıyorum. Bence Hakan Sabancı'nın annesi Hande'yi kıskanmış. 😂 Sizce?

Erkek anneleri neden oğullarını bu kadar kıskanıp sevgilileriyle yaptıkları tüm etkinlikleri onlarla da yapmalarını istiyorlar anlamıyorum. Bence Hakan Sabancı'nın annesi Hande'yi kıskanmış. 😂 Sizce?

Ay sadece erkek anneleri mi? Arkadaşlarımla ne plan yapsam annem önce davranıp o planı yapıyor😅 mudanyaya gidicez diyorum ay biz de görmedik, gökçeada dedim bizden önce davranıp ailecek plan yaptı öyle gittik geçen cundaya gidicez diyorum biz hiç gitmedik siz giderseniz olmaz önce biz gidelim diyor😅 önceden böyle değildi bi şeyler oldu kadına
Niye böyle abuk sabuk sorular soruyorsunuz ki. Sen bu insanların yaşadığı hayatın 3/1 ini bile yaşayamazsın mesela. Ama onların hayatına ulaşmaya çabalamak yerine anca paylaşıyorsun. Boşa övüp duruyorsun. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Baydı abuk sabuk paylaşımlar. Kısacası bize ne?
Anlamayacak ne var bunda? Annesi o çünkü. O kadın da hayranmış onu da götürmüş oğlu.
Şu erkeklerin sadece sizin tekelinizde olduğu cahil zihniyeti bırakın. Ana -oğul ilişkisine bile dır dır dır..
Hakan Sabancı'nın bir kadını seveceğine inanmıyorum ki annesi kıskansın. Sayısız sevgili yaptı adam gerçekten midem kaldırmıyor bu tarz ilişkileri.
Cevap
20Cevap
Evet olabilir takip etmiyorum zaten bunları. kıskanmıştır.
Ya ben basarili ve parasi olan kadinlari anlamiyorum. Handenin bir suru parasi var. Bu adama ihtiyaci da yok. Bir reklam anlasmasi belki 3 milyon. Sosyal medyadan falanda post atmasina kimbilir ne kadar alıyor. Bu tarz kendi parasi olan kadinlarin es secimi neden kotu oluyor anlamiyorum. Cevremde de var. Kendisi diş hekimi olan ama s*lak bir adamin peşinde kendini ziyan eden bir kiz. Dis hekimi kazanip okuyacak kadar akilli ama erkek secemeyecek kadar s*lak olmayi anlayamiyorum. Bu tarz kadinlar ne bir erkegin egosunu, tribini, ailesini, annesini cekiyor cozemiyorum. Ya bu ulkede kadinlarimizin boyle secenekler hic yok mecbur kaliyor boyle erkeklere ve ailelerine. Ya da bile isteye karanlik kuyuya gidiyorlar bilmiyorum.
Bence Hande Erçel tam bir para avcısı, her oynadığı diziden birisiyle sevgili olan zengin olduğu için tatiler yapmak için insanları kullanıyor, bence Sabancı ailesine yakışacak bir gelin değil ama ne yazık ki insanlar çoğu geniş zihniyet sahibi oldu, Hande Erçel evlenilecek kız değil yatakta eğlenilecek insan
Hande Erçel fakir mi a**m (#)#k sala**gi ne ma#+*) lsiniz
@Bittiartikherseyyy üf ya hep hakaret hep kötü söz sen kadınsın kadın yapma
Senin deHakaret ettiğin bı kadin
😃😃😃
@Bittiartikherseyyy Bir kadın kendini paraya satıyorsa ben ona acımam
Neden parayla satmak olsun ki, kendisi fakir mi? Fakir olsa bile
Parası olduğu için yanında geziyor sen bunların orta gelirli normal bir vatandaşa baktığını gördün mü
Lan kadının da parası var, ayrıca sanane
@Bittiartikherseyyy tamam da ben burada görüşüm yaptım benim görüşümü yorum yapan sensin soru sahibi bir şey demiyor da sana ne oluyor? Asıl sana ne Hande erçel'in avukatı falan mısın
Evet öyleyim
Tamam kral sen haklısın
Niye kıskansın ki, kadın oğlunun yanında gencecik duruyor. Hiç ana-oğul der misin. Kadın her zaman oğluyla konserden konsere gitmiyor, kırk yılın başında gitmiş. Haha.
Kadın oğlu ile bir şeyler yapıyor ve bu kıskançlık mı :D Ulen o doğurmuş, o 9 ay karnında taşımış emzirmiş büyütmüş vs vs, afedersin de kız arkadaş da neymiş :D :D
Şu koca evrende hayranı olduğum Coldpay grubun konserine bir tek ben gidemedim ayrıca konserin havasını da bozmuşlar bu ne ya off hayat adil değil!..
Yq skcm mk 10 oldu su soruyu es gectigim 10 oldu karsima ciktigi yeter be. Receli gormek zorunda miyim. Ne bilelim kiskanip kiskanmadigini
Niye kıskansın ne fesatsınız. Anası değil mi oğluyla gezer. Hem bu adamın ilk sevgilisimi bir Hande gidiyor diğeri geliyor annesi nesini kıskansın
İçi boş ama bu kadar şişirilen bir insan görmedim. Şu kadınlar olmasa hakan diye bir adamın varlığını duymuyorduk neredeyse.
@everkeğii evet. İlk defa ismini bu giyim yarışmasındaki aygün müydü ondan duymuştum. Baya instagram magazin sayfasına düşmüştü sürekli haberleri
Katılıyorum. Ben de Aygün sayesinde duymuştum adını
Zengin de olsan Türk validesin işte...
Hep bir çekememezlik.😅
Sabancı bile olsan bu varoş kaynana ruhu ebedi demek ki
Belki kıskanmadı oğlu annesini sen götürmek istedi bilip bilmeden yorumlamak yanlış
Annelerin en büyük hatası sevgililerini ya da eşlerini kıskanıp kendilerini onlarla kıyaslamalarıdır.
Ne meraklisiniz gereksiz jnsalarin gereksiz hayatlarina ya
Magazin kadar nefret edip, saçma bulduğum başka bir şey yok.
Hande büyük mirasa kondu desene. Bi çocuk peydahlar yakında. Yoksa bunu da skdr skdr atar Hakan pqiçi
Konserler sevgililere mi özel her yaptıklarını yapmıyordur herhalde bu kadar paranoyak olmayın
ilk önce annesini götürmeliydi
Bu kadın Özge 'yi istememişti bunu hiç istemez piyasada olmadığı adam kalmadı.
Hande leş kadın aslında servet avcısı başka bişey değil
Bence evet erkek anneleri için evlatları baya biricik oluyor ondan kendileri de aynı ilgiyi isteyebiliyorlar bazen
Ne bileyim ya ne bileyim. banane onların kıskançlıklarından GRacias
Aek o. x o kadr onu takip etsefigine gidip ekonomiyi takip etsrfin aşk birşeyler anlardin
Paraları var gidiyorlar eğleniyorlar işte illa bir şeye bağlamak mı lazım
Olabilir çok sorun değil ya
ya koskoca sabancı neyi kıskanacak :D
Yine cenemiz yorulmus zenginlerden. Bence.
Ne alaka canı bu sefer annesiyle gitmek istemiştir
anne kıskanmış belli ki
Magazin olayları çok saçma
Başka derdimiz yok bunu düşünelim hadi.
Anne olunca anlarsın tatlım 😌
Sana ne. Bana ne.
Benim kafada kurma seviyesi
Sıkı takip dedikleri bu olsa gerek
Alakasi yok
Hayır
Annesi çok sexsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?