Yazın Instagram cıvıl cıvıl oluyor!🤩
Ben de en çok yazın fotoğraf paylaşmayı severim. Gezip gördüğüm yerleri, güzel manzaraları ve eğlenceli anılarımı sevdiklerimle paylaşırım.
Siz de sever misiniz?

Yazın Instagram cıvıl cıvıl oluyor!🤩
Ben de en çok yazın fotoğraf paylaşmayı severim. Gezip gördüğüm yerleri, güzel manzaraları ve eğlenceli anılarımı sevdiklerimle paylaşırım.
Siz de sever misiniz?

Tatile gitseydim evet ben kesinlikle paylaşırdım ama herkesin kendi kararıdır. tatilde fotoğraf paylaşmak oldukça yaygın bir davranıştır ve pek çok insan tarafından yapılmaktadır. Fotoğraf paylaşmak, seyahat deneyimlerinizi, güzel manzaraları veya özel anları başkalarıyla paylaşmanın bir yolu olarak görülebilir. Sosyal medya platformları, insanların tatillerini fotoğraflarla paylaşmaları için popüler bir araç haline gelmiştir. Tatil anılarınızı fotoğraflarla paylaşmak, sevdiklerinizle bağlantı kurmanıza ve onlarla deneyimlerinizi paylaşmanıza olanak sağlar. Ayrıca, fotoğraflar aracılığıyla seyahat deneyimlerinizi belgelemek ve gelecekte hatırlamak için de kullanabilirsiniz. Ancak, fotoğraf paylaşmanın normal olduğu bir ortamda bile, paylaşımlarınızı yaparken bazı noktaları dikkate almak önemlidir.
Her yaz yaptığım rutin tatili paylaşmayı sevmiyorum.
Ama rutinin dışına çıkıp, yeni yerler görürsem , rutin içinde eğlenceli bir şey olursa paylaşırım.
Yoksa her sene Bodrum’dayım ama paylaşmamaya özen gösteriyorum.
Cevap
36Cevap
Elbette nispet yapmak doğamızda var gadası 😂
Güzeller güzeli mii ahahahhaa. Şu saçma dizi sayesinde bir sürü fan kitlesi kazandı bu kız. Oyunculuk dersek yok, anca gözlerini ayıra ayıra konuşuyor. Yaptığı başka bir şey de yok. Abartıldığı kadar güzel de değil. İnsanların güzellik algısı artık sadece renkli gözden ibaret. Özellikle kaç senelik sevgilisini diğer mert için aldattığını öğrenince iyice gözümden düştü. Mert yazıcıoğlunu da sevmem ama çocuk kibarlığından 'beni aldattı' demedi. Afra'nın fanları da 'iyi olmuş' deyip mert ramazan demiri ve afrayı alkışlıyorlar ayakta. Dizideki pelin karakteri çok daha güzel. Kızı linçleyip duruyorlar 'metres' vs diyerek. Afra'nın yapacağı ikisinin yan yana çekildiği bir fotoğraf paylaşmak. Onu yapsa kızın üstüne gitmeyi bırakır çoğu kişi. Afra bunu bile yapmıyor, bencil birisi. Afranın yüzünü görmeye bile tahammül edemiyorum artık
İki yüzlülüğünden bırakamamıştır. Mert yazıcıoğlu ile kaç senelik arkadaştı keza afra ile de öyle. Nasıl bir yüzsüz de acaba arkadaşının sevgilisi ile sevgili oluyor. Bi de mert yazıcıoğlu linçlendi ayrılır ayrılmaz dilan çiçek deniz ile sevgili oldu diye. Hâlâ afra ile mert ramazan demiri savunanları gördükçe midem bulanıyor. Yaptıkları iğrençliği normal olarak gösteriyorlar. Yazıcıoğlunu da sevmem ama yaptığı kesinlikle adam gibi adamlık. Laf söyleyip kalitesini düşürmedi adam ve çoğu kişi bunu anlayamıyor bile. Afradan kurtulduğu için seviniyor olmalı
Evet doğru
Ne uzattın soruyu be kanka direk Afra Saraçoğlu, Lizbon tatilinden fotoğraflar paylaştı. Tatil pozları paylaşmayı sever misiniz? Diye sorsana ne çok uzattın soruyu 😡
Bu kız ne yaparsa yapsın karizma olamıyor. Babasının premsesi, akşam 9 dan sonra asla dışarı çıkmayan ve iltifat aldığında ''ayyy ben utanırım diyen'' ve sınavdan 100 yerine 95 alınca ağlayan sınıfın ineği Hayrünnisa havası gitmiyor üstünden.
Ülke içinde ve dışında çok ziyaret ettiğim yer oldu ama hep markete gidip gelmişim gibi hissettim. Bu yüzden çok sevmiyorum anın tadını çıkarıyorum.
Sırf yüzü güzel diye saçma sapan konulu dizilerde rol alıyor. Üstüne üstlük bunu birde izliyorlar. Sonra da oh tatil. Aferin zeki kız
Ülkenin yarısı açlıkla sınanırken yurt dışı tatilini boy boy paylaşmak kadar ayıp bir şey olamaz ya.
Hiç utanma yok cidden. Ben olsam gizli gizli giderdim kimseye görünmeden , o haberlerden sonra. Bu bide fotoğraf paylaşıyor. Bu ünlüler çok tuhaf ya.
Afra güzellik algıma uymuyor sevemiyorum bir türlü, Dilan çiçek deniz ve Ayça Ayşin turan vs güzellik algıma daha çok uyuyor
Bence de. Afra kırgın çiçekler mesude
çok gtnu kaldırdılar bununda kendini dunyanın en güzel kızı sanıyor
Fotoğraf çekmeyi severim ama paylaşmayı sevmem, kime ne benim nerede gezip nerede eğlendiğimden
Güzeller güzeli mi? Karakteri olmayan istediği kadar güzel olsun…
Tatil pozu olarak değilde anı olarak çektiklerim oluyor arasından paylaşıyorum bazen
Hayır sevmiyorum başkasının reklamı tatilini de sevmem
güzeller güzeli ama lizbonda memelekete dönene kadar o güzellik balonu sönmüştür.4. sınıf güzel olur orada anca.. neyse.. tatil pozu paylaşmam sade gittiğim yerden konum atarım.
Biz bu hayatı izlemeye geldik galiba
Ayrıca ünlü diye bahsettiğiniz kişilerin işleri dışında yaptıkları hiç bir şey beni zerre ilgilendirmiyor. Seninde ilgilenmemeni tavsiye ederim.
Severim ama çok paylaşmaya özen gösteriyorum. Olan var olmayan var
Kışında gelir türkiye ye saçma dizilerde oynar millette izler.
Tatile gittik te resim paylaşması kaldı 😂 gitsek kesin paylaşırım orası garanti 😂
Bu kizada çirkin diyen ne bileyim. Ülkede kızların çoğundan güzel
Her saniye de fotoğraf çekip atamam, anı yaşıyorum ben.. Keyifli günler..
Fotoğraf çekinmesini sevmem çekinsemde paylaşmam gereksiz. Fotoğraf çekmek paylaşmak vakit kaybı
Elin kızı eğlenmiş birde bunu paylaşıyon ne saçma insanlarsınız
Etrafı paylaşırım da kendimi paylaşmayı fazla sevmem.
Bende bu kafayı anlamıyorum ve anlamakta istemiyorum millet geziyo bizim 89 İQ lular tanıtım yapıyo
Bu mu güzeller güzeli, güldüm vallaha, ayrıca napalım şimdi bunu, boş insanlar bence bunlar faydasız.
Yaavv bizene afradan bee soyle saçma sapan sorular sormayın ve abla
Severim tabiki. Zaten yılda kaç kez tatile çıkabiliyoruz ki
Aura 0 abartilacakda guzelliyide yok siradan kari iste
Üfff yine mi bu şişirilmiş balon
Para var tabi onda yok paylasmam
Her anımı paylaşmayı sevmem
Neresi güzeller güzeli.
Ünlü biriyseniz bu çok doğal. Reklam reklamdır.
neresi güzel bunun renkli gözlü diye abartılıyo sadece k1cımın kenarı daha güzel
@emoli15 b0k fıstık gibi çirkin kazulet suratlının teki
Hayat parası olana güzel
Guzel goremedim maalesef
Tamamen abartılmış ünlüler maalesef. Abartiyorlar
Bundan bize ne olmasi...
Görgüsüzlük yapıyorlar
Hayır sevmem paylaşmam bir çok yer gezdim gördüm hiç paylaşmadım
Cidden çok güzel kız ya
Agzı ve dişleri biraz bozuyor ama güzel sınıfında
Hiç tipim değil
Tanımıyorum 🙄
Bize ne bundan tam olarak?
Ay da 1 kez anca.
Sevmem
Severim tabi tatile gidebilseydim
yalnız iyi yerde yapıyor tatilini
Afra Saraçoğlu ile aynı burç olmama ne demeli?
Kim bu?
Sevmem.
Bu mu güzel
Hayır
hiçte güzel değil
Lizbon güzel yer
evett cok guzel
Bizene
Bu kız çok itici ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?