Magazin 1 ay Melis Sezen, Bali tatilinden yeni pozlar paylaştı, nasıl buldunuz? serdarcihan5 Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 10 bence harika bir fiziği var ve çok cesur bşr kadın, sizce nasıl? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Melis Sezen, Bali tatilinden yeni pozlar paylaştı, nasıl buldunuz? 613 Görüşünü yaz
Akrep-Bir_Adam Master 1 ay Eskiden çok severdim. Artık itici geliyor. Fiziği güzel ama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi serdarcihan5 1 ay taş gibi
okuyankim Bilge 1 ay Niye tüm fotoğraflar birbirinin aynısı?Ben kendimi çeksem şu şekilde telefon uyarı verir aynı fotodan iki tane, birini silmek ister misin diye.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum serdarcihan5 1 ay aynen
sierravista Master 1 ay Dayı evinde eşini övmezsin gelip burada milleti övüyorsun gereksiz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi serdarcihan5 1 ay nerden biliyorsun övmediğimi karımmısın
Barış_LonelyForever Master 1 ay Çekici ve güzel görünüyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
jazz-yapma Xper 7 1 ay Kimdir bu ne iş yapar? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum serdarcihan5 1 ay saxx jazz-yapma 1 ay saksafoncu mu?
yorgunyalniz Yoda 1 ay Son fotolarda tanrıça gibi çıkmış :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
red_devils Xper 5 1 ay Çok zayıf ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi serdarcihan5 1 ay zayıf daha iyi
Öylesine1üye Yoda 1 ay Tanımıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum serdarcihan5 1 ay nasıl ya Öylesine1üye 1 ay Basbaya serdarcihan5 1 ay ilginç türk değilmisim Hepsini Göster Daha Az Göster Öylesine1üye 1 ay Türküm. İstanbuldayım. İlgi alanıma girmiyorlar serdarcihan5 1 ay sinema oyuncusu Öylesine1üye 1 ay Şu defilede olay olan kız. Anladım. Doğrudur kanks izlemedim filmlerini serdarcihan5 1 ay ok
ElCuco Yoda 1 ay kalktı :d Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum serdarcihan5 1 ay neee ElCuco 1 ay sorun kalktı diyorum yhaa serdarcihan5 1 ay yoo neden kalkasın Hepsini Göster Daha Az Göster ElCuco 1 ay kaldırıyorlar bazen cıbıldak diye kankam
ByToRo Master 1 ay Melis adamdır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum serdarcihan5 1 ay adam derken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
613Eskiden çok severdim. Artık itici geliyor. Fiziği güzel ama
taş gibi
Niye tüm fotoğraflar birbirinin aynısı?
Ben kendimi çeksem şu şekilde telefon uyarı verir aynı fotodan iki tane, birini silmek ister misin diye..
aynen
Dayı evinde eşini övmezsin gelip burada milleti övüyorsun gereksiz.
nerden biliyorsun övmediğimi karımmısın
Çekici ve güzel görünüyor
Dayı karınla ilgilen yawf
Kimdir bu ne iş yapar?
saxx
saksafoncu mu?
Son fotolarda tanrıça gibi çıkmış :)
Çok zayıf ya
zayıf daha iyi
güzel buluyorum
Millet tatilde
Tanımıyorum