İkilinin aşk haberleri sevenlerini çok mutlu etmişti. Şu anda birlikte tatildeler.🫶🌻
Afra Saraçoğlu Göcek tatilinden makyajsız pozlarını paylaştı. Sizce de çok duru bir güzelliği yok mu?

İkilinin aşk haberleri sevenlerini çok mutlu etmişti. Şu anda birlikte tatildeler.🫶🌻
Afra Saraçoğlu Göcek tatilinden makyajsız pozlarını paylaştı. Sizce de çok duru bir güzelliği yok mu?

Hayatımda yan yana gelebilme ihtimalim bile olmayan kadınlara bakmamayı kendi adıma daha doğru buluyorum. Güzelmiş, çok güzelmiş, kainat güzeliymiş umurumda değil çünkü aynı Dünyada ama başka evrenlerde yaşıyoruz kendileriyle. Benim kendi evrenimin kadınları hepsinden daha güzel.
Hanımlar / Beyler ister katılın ister katılmayın bir insanın aurasını tamamen değiştiren şey göz rengidir. Bu kızımız tabii ki güzel ama göz rengi daha çok dikkat çekmesine sebep oluyor , yani şu fotoğrafta bile aslında o kadar güzel çıkmamış ama kızın gözü renkli anacım yine güzel geliyor bir şekilde. Bir bana bakın gebeş kaplumbaaası gibi dolanıyorum ortada.
Söyleyeceklerim bu kadar , saygılar
Ben bu kızı çok beğeniyorum ya makyajsızda güzelmiş. Abartmıyorum ama size güzellik algısına pek uymadığı için güzel gelmiyor olabilir bence farklı bir aurası var. 💕
Cevap
37Cevap
Kamaştırmıyor
Çogu tanıdığım Leton kız bu bizdeki ünlülerden çok daha güzeller doğal halleriyle, orada sokakta kat kat güzelleri dolaşıyor ama bizde oran o kadar yüksek değil kız/erkek farketmez
Bakıyorum da hiç gözlerim kamaşmadı normal gördüm geçtim 😃
Sevgilisini bırakmıştı bu kız demek bu Mert denilen adamdan sebepti. Bunlarda biraz şöhret para bulduğu karakter kalmıyor
Yahu ne saçma sapan şeyleri takip ediyorsunuz bize ne
Şimdi kıskanma diyecekler fanboylar ama gerçekten bu kız çok abartılıyor yani hiçte göz kamaştırıcı birisi değil tek esprisi renkli ve büyük gözlü olması.
Ağzına sağlık bende katılıyorum bu koyuna aynı hande ercil gibi zamanda abartıldığı gibi bu kızda abartılıyor sırf renkli gözleri var diye
Zaten güzel ünlüler çirkin olsun diye makyaj estetik yapa yapa cirkinlestiriyorlar gerçekten 🤣🤣
Şimdi Allah var güzel kız bu şekilde ama sanki goz rengi yeşil değilde siyah olsaymış direk ortalamanin altı
Yüzü güzel ama vucut bakiminda bi esprisi yok dumduz biraz daha kilo alip vucudunu sekillendirse daha guzel olur
Bayılıyorummmm bu kadına. Aşırı aşırı güzel 🌸
Bir insan özünde güzel değilse makyaj onu güzelleştiremez zaten sadece kaplama olur.
birçoğu bu dahil makyajsız bir hiç görüldüğü üzere.
Offff offff olan merte oldu yaaa 😩 insanlar niye böyle
Magazinde gördüm
Denızde kızı opmeyı bıtıremedı münafık
Makyajsız hali bile çok iyiymiş. (Çok az kadının sahip olduğu bir özellik bu.)
Güzel kadın ona itirazım yok ama bi insan ancak bu kadar itici olur.
Benim anlamadığım o kadar makyajı biz yapsak surat bozulur bunların bozulmuyor
Afra size sponsor mu oldu nedir başkasını övme olayi anlamıyorum
Normal bi kız iste
Çirkin diyemem ama sıradan bir tipi var, abartıldığı kadar farklı bir güzelliği yok.
Güzel kadin makyajsiz bi tık soluksuz duruyor ama yinede iyi
Eğer kızlar hiçbir makyaj yapmamış olsalardı doğal olarak daha güzel görüneceklerdi makyaj yapmaktan ciltlerindeki parlaklık gidiyor gibi garip bir durum
Biraz hastalıklı gibi çıkmadı mı? Keşke makyaj yapsa
Filtreli bacımız, makyajsız olması bir şeyi değiştirmiyor.
Hiç de değil. Bence makyajsız çok soluk görünüyor
Bu kadinin harbi aklinda var ya cok güzel bi iliskisi varken bunun yüzünden bitirdi bazi kisiler sevgiyi haketmiyo
Sevgilisini aldatmış resmen hiç iyi bir ilişki değil
gözlerini beğeniyorum sadece yüz hatlarını pek beğenmiyorum ben
güzel kız baya ya renkli gözle alakası yok, her renkli gözlüye güzel demiyoruz ki
Bence yine güzel teni biraz daha açılsa çok güzel olurdu
gayete güzel neden surekli kadin mükemmel olmak zorudna algi var mert ramazan cok mu mükemmel
5 tane kalbim olsa birini bile vermem (Afra’nın umurunda olmadığını biliyorum)
@Angelraun Çok üzgünüm amacım sizleri incitmek değildi
makyajsız doğal güzelliği var evet ama abartılacak kadar bir şey de yok ortada
Keloğlana benzetiyorum bu kadını :)
Oda benim gibi doğal guzellik
Bunlar kimdir tanımıyorum
ask mesk haberlerini bilmem ama kadin cok guzel
Kız güzel kim ne derse desin.
Afra güzel kız makyajsız hali de iyi
Saf güzellik gerçekten
guzel kız ama zevksız... mert ın nesıne asık oldun
Ben de dert arıyordum kendime bak şimdi
Makyajlı daha güzel