Magazin Hangi dünya starının Super Bowl performansını daha çok beğendiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor izlediyseniz tabi Beyonce Jennıfer Lopez Shakira Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi dünya starının Super Bowl performansını daha çok beğendiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Beyonce nirvana bide Lady Gaga vardı onu unutmayalım j. lo-shakira üstüne Rihanna ekle yine geçemezler 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Beyonce varken diğerlerini gözüm görmüyor bile. 😍🤩 0 0 Yorumla
DrChristianTroy Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl soru bi kere yanlış. J-Lo ve Shakira birlikte sahne aldılar nasıl ayıralım birbirlerinden? daha çok seçenek olmalıydı.. örneğin 93 Michael Jackson gibi.. 0 0 Yorumla
Meltem9777 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nerden izleyebilirim 0 5 Yorumla DrChristianTroy +1 yıl internet güzel bir buluş. Yorumla Meltem9777 +1 yıl @DrChristianTroy hangi sitede kastettim herhalede Yorumla DrChristianTroy +1 yıl youtube giriyorsun tatlım, superbowl jenn yazdığın an çıkıyor. bu arada efsane bir gösteri. günlerce izledim tekrarını. Yorumla Meltem9777 +1 yıl @DrChristianTroy izleceyem Yorumla DrChristianTroy +1 yıl bu arada rica etsem sırtımı çiğneyebilir misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beyonce nirvana bide Lady Gaga vardı onu unutmayalım j. lo-shakira üstüne Rihanna ekle yine geçemezler
Beyonce varken diğerlerini gözüm görmüyor bile. 😍🤩
soru bi kere yanlış. J-Lo ve Shakira birlikte sahne aldılar nasıl ayıralım birbirlerinden? daha çok seçenek olmalıydı.. örneğin 93 Michael Jackson gibi..
Nerden izleyebilirim
internet güzel bir buluş.
@DrChristianTroy hangi sitede kastettim herhalede
youtube giriyorsun tatlım, superbowl jenn yazdığın an çıkıyor. bu arada efsane bir gösteri. günlerce izledim tekrarını.
@DrChristianTroy izleceyem
bu arada rica etsem sırtımı çiğneyebilir misin?
Üçü de Diddy'nin partilerine katıldılar
Shakira da Shakira
Hicbirj
Madonna
Tabiki