Eski programı varken ben küçüktüm ama şimdi izlerim bi bakacağım. Yeni ünlüler gelir eğlenceli olur bence.
Bide küçükken üniversiteye başlayınca Beyaz Show'u izlemeye gideceğimi sanıyordum. d

Eski programı varken ben küçüktüm ama şimdi izlerim bi bakacağım. Yeni ünlüler gelir eğlenceli olur bence.
Bide küçükken üniversiteye başlayınca Beyaz Show'u izlemeye gideceğimi sanıyordum. d

Izlerim de fenomenleri, youtuberlari konuk almasin. Ne zaman bu youtuberlari konuk almaya basladi o zaman izlemeyi bırakmıştım. Onun yerine oyunculari, sarkicilari alsin yine. Eski yeni farketmez. Yeni oyuncular var sila turkoglu gibi onlar olabilir. Ecem erkek gibi iyi oyuncular olabilir. Survivor birincileri ya da yarismacilari olabilir belki. Miss turkey ve best modelleri aliyordu 5 dk guzel oluyordu onlar olabilir. Ama şu fenomenleri, youtuberlari izlenme ugruna konuk almasin. Sahsen izlemem. Onlari gormek tanimak istesem youtube da beni taniyin videolari var zaten acar ordan bakarim. Onun yerine diger unluleri, yeni oyuncu ve şarkıcıları alabilirler. Semicenk falan var yenilerden. Pek sevmem ama bu sefo, eypio falan olabilir. Meroyu cok merak ediyorum. Efendi bir cocuga benziyor. Onu tanimak ve programda görmek isterim mesela. Exxen izlemiyorum ama o ses rapte kisa kisa videolarda meronun enerjisini cok sevdim. Hani bu tarz kisiler olabilir fenomenlere sarmadan ilerlerse cok iyi olur. Fenomenlerin anlatacagi bir seyler de olmuyor. Itici de geliyorlar. Oyle bir programa aliskin da degiller. Olmuyor yani sanki oraya ait degilmis gibi duruyorlar. Konuklari iyi secerse ve programi iyi yonetirse reyting alabilir, millet özledi. Yalniz gününe dikkat etmek lazim. Suanda cuma gunleri kizilcik serbeti ve yali çapkını arasinda kendine ne kadar yer bulur bilemem. Ya bu diziler bittiğinde yayina girecek ya da baska bir gün sececek. Yoksa cuma gunu saat 22.00-23.00 gibi yayina girerse millet bu dizilerin en heyecanli yerinde dizinin son kismini bırakıpta beyaz showu izlemez. Artik tv sektoru eskisi gibi degil. Tutunmak istiyorsa gününe, saatine, konuklarina dikkat edecek. Bir de umarim bant yayini yapmaz. Canli daha guzel ve hos oluyor. Beyaz showun son birkac senesi sanirim bant yayınıydı. O keyifli olmuyor pek. Umarim canli olarak yayına girer.
beyaz show zamanı ben de çocuktum, şimdi tekrar başlaması güzel olur bence amerikadaki jimmy fallon show a benzetiyorum ben eğer iyi kişiler getirtirse izlenir keyifli de olur açıkçası beyazıt öztürk de sevdiğim biridir konuşanlardaki hasan can gibi abuk subuk konuları espri malzemesi yapmıyor kaliteli biri bence.
En son yayınlandığında izlememiştim , eskiden magazin akımı vardı o da programı izlettiren önemli bi merak akımıydı. Espriler daha özgürdü daha huzurlu bi ortam vardı. Okan Bayülgen bunu bildiği için büyük kanallara geçmiyor çünkü rahat hareket edemeyeceği için reyting de alamayabilir. Tabi başladığında izleriz ancak bu Z kuşağı ünlülerin biri çıkarsa kanalı değiştiririm 🙂
Beyaz'ın bizde anıları ve hatırı vardır, severiz ve izlemek isteriz ama eskiden yayınlanan programlar, bu kadar aradan sonra tekrar başlayınca pek tat vermiyor.
Ya formatında ciddi değişiklikler yapmalı ya da her programa çok sağlam konuklar almayı başarmalı. Yoksa kısa sürede bitebilir.
Cevap
44Cevap
hayır izlemem
Eski konuklar; Haluk Bilginer, Sezen Aksu, Josh Holloway, Megan Fox...
Yeni konuklar; Sefo, Ben Fero, Kafalar vb gereksizler...
Her şey tadında güzel. Ki son dönemlerinde bile bayağı bozmuştu Beyaz Show.
Buda kurtlar vadisi gibi sürekli müjdeyi veriyo bi başlamadı mk. Başlarsa izlerim tabi bekliyorum. Deepfakenin ırzına geçeceğini düşünüyorum başlarsa
Eskiden çok izlerdim tabi şimdi geri gelse bile RTÜK kovalar bunu bide siyasi şeylerden o eski hazzı vermez
Bir Beyaz Show, bir de Buyur burdan bak özledim yaaa..
Beyazıt Öztürk'ü severim çok sık olmasada arada bir izlerim muhakkak..
Eveeet. Şöyle tv’de adam akıllı bir eğlence programı yok zaten. Olmalı muhakkak
parası bitmiş anlaşılan. artık tv izlemiyorum. bu sebeple başlayıp başlamaması umrumda değil.
Televizyon izlemiyorum , arkadaşım hoş geldin tekrar gelirse Bi bakarım.
Beyaz'ın eleştirdiği diziler erken final yapıyordu. Bence de başlamalı.
Başlar ama artık kaliteli ünlü mü kaldı ki
Paso infulancer fenomen doldurur
İzlenir net bıkmadan hemde Beyazıt Öztürk çok samimi bi insan izlememek olmaz
Kaçırmadan izlerim. Güzel programdı gerçekten. Yeniden başlamasına sevindim.
Tvde izlenecegini sanmıyorum dijital platformda eskisi kadar tutmasa da izlenir
Tutmaz artık gereksiz böyle şeyler rafa kalkacak artık bittti
İzlemez miyiz okan bayulgen in talkshowunu daha cok izliyorum ama beyaz show da guzel 🙄
Kapanan defteri tekrar acmak anlamsiz bence tadinda kalmali
Beyaz show, Avrupa Yakası ekrana geri dönerse benim kafam anca toplanır.😀😀
Beyaz izlenmezmi ya sewerim espirileri kaliteli eglenceli programi baslasada izlesek
youtubeda yaparsa izlerim televizyon eskidi artık
Eskisi gibi olmasına imkan yok
O yüzden izleyecegimi dusunmuyorum
Ya lütfen üniversiteden mezun olmadan 2 yıl içinde başlasın tekrar nolur ya
Ban çok sırnaşık geliyor programı yıllardır izlemiyorum
Off, artık gelsin aq...
Her yıl aynı muhabbet ama tık yok.
Oleyy guzel programdi umarim adam akilli kisileri cagirir
eski tadı olmaz ki espri anlayışları bile o kadar değişti ki
dolarda düşerse iyi olur
Izlerim ya beyaz Çok keyifli programlar yapıyordu
Bittiğinden beri başlanacak deniyor.