Magazin Aybüke Çangal'ın yeni saçları çok güzel olmuş. Siz nasıl buldunuz? isabellayım Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Saç modelinin bu hali çok güzel olmuş. Perçemler ve sarının tonu çok iyi <3 Aybüke Çangal'ın yeni saçları çok güzel olmuş. Siz nasıl buldunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Evet çok güzel 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnstagram olmasa bu tipler ne yapacak diye merak ettiğim tipler.Ehh işte sarışın sonuçta erkek çocukları sever 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu varoş karıları takip etmeyi ne zaman bırakacaksın, büyü artık ergen 1 1 Yorumla Kardelen236 +1 yıl 😅😅 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu saçı kimseye yakıştıramıyorum olmamış perçem özellikle bu havada hiç çekilmez. 0 0 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Bu kimla elin soytarılarını ünlü yapmaya gerek yok 0 0 Yorumla
1minyoncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kahkülsüz ve düz kesim olsaydı çok daha hoş olurdu gibi geldi 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kimdir nedir tanımam saç rengi itici kesim eh işte 0 0 Yorumla
Slavic_tiger Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Perçemleri beğenmedim ama saçın rengi ve tonu güzel. 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl ben öne dükülmüş sacları pek sevmiyorum ama fizigi iyi elma gögüsler 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Lise 2 ingilizce öğretmenime benziyor sinirlerim bozuk 0 0 Yorumla
senaçetintürk42 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben zaten bu kızı sevmiyordum kısmetse olurda falan daha fazla tiskinmeye başladım ama kilosu biraz fazla 0 0 Yorumla
Crypto_Ramço Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Çakma aleyna tilki olmus. Bizimle diiiilsin caniimm 0 0 Yorumla
Beneklı1910 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aybüke çangal kim be abi 1 1 Yorumla Sibss +1 yıl Aynen Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Her şeyi yapmacık doğal gibisi yok 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl yakışmamış bir tık koyusu giderdi buna 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Güzel olmaya çalışan tipsiz Bir bayan 😂😂😂 0 0 Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Çok çok çok kötü , yüz şekline olmaz o 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 479 cevap paylaştı. Karıyı tanımıyorum bence olmamis 0 0 Yorumla
1000sigimegidelim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bu kadını güzel bulmayan bir tek ben miyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet çok güzel
İnstagram olmasa bu tipler ne yapacak diye merak ettiğim tipler.
Ehh işte sarışın sonuçta erkek çocukları sever
Bu varoş karıları takip etmeyi ne zaman bırakacaksın, büyü artık ergen
😅😅
Bu saçı kimseye yakıştıramıyorum olmamış perçem özellikle bu havada hiç çekilmez.
Bu kimla elin soytarılarını ünlü yapmaya gerek yok
Kahkülsüz ve düz kesim olsaydı çok daha hoş olurdu gibi geldi
kimdir nedir tanımam saç rengi itici kesim eh işte
Perçemleri beğenmedim ama saçın rengi ve tonu güzel.
ben öne dükülmüş sacları pek sevmiyorum ama fizigi iyi elma gögüsler
Lise 2 ingilizce öğretmenime benziyor sinirlerim bozuk
Ben zaten bu kızı sevmiyordum kısmetse olurda falan daha fazla tiskinmeye başladım ama kilosu biraz fazla
Çakma aleyna tilki olmus. Bizimle diiiilsin caniimm
Bu varos kim kiz
Aybüke çangal kim be abi
Aynen
Her şeyi yapmacık doğal gibisi yok
Saçma sapan insanları buraya taşımayın
Eidir, hojdir ama banena...
Eski saçları daha çok yakışıyordu
yakışmamış bir tık koyusu giderdi buna
guzel baya.. havali olmus
Güzel olmaya çalışan tipsiz Bir bayan 😂😂😂
Çok çok çok kötü , yüz şekline olmaz o