Eski eşi Tolga Akış ile arkadaşlığı devam eden Zeynep Bastık, birlikte fotoğraflarını paylaştı. bu kızın eski kocası kim yazarak eğlenceli bir story paylaştı. Keşke herkes eski eşiyle arkadaş kalarak medeni bir şekilde ayrılabilse...

Eski eşi Tolga Akış ile arkadaşlığı devam eden Zeynep Bastık, birlikte fotoğraflarını paylaştı. bu kızın eski kocası kim yazarak eğlenceli bir story paylaştı. Keşke herkes eski eşiyle arkadaş kalarak medeni bir şekilde ayrılabilse...

Yaş aldıkça insanlar ne kadar değişiyor ya. Şu iki resim sanki başka başka insanlar gibi. Tanımadan baksan kesinlikle bu iki kişiye aynı kişiler diyemezsin. Gençliğin güzelliğini ve değerini anlayabilmek adına çok güzel bir paylaşım olmuş.
Yani ben güzel ayrılık olsa da bu kadar medeni kalınabileceğine inanmıyorum. Bu ikisinin ilişkisinde başka bir açılım var bence. Öyle hissediyorum
Medeni bir şekilde ayrılırım. Arkadaş kalamam. Böyle bir paylaşım da yapmam. Bu arada biz boşanmaya el ele gidenleri bile gördük bu alemde... Büyük konuşmayım yine de.
Cevap
27Cevap
Evet güzel
Ben artık samimi olarak şöyle bir şey söylemek isterim ki yani ünlülerin hayatı Bizim hayatımız gibi değil onların yaptığı evlilikler birçoğunun yaptığı evlilikler sırf formalite icabı sırf belki bir maddi çıkar belki bir miras çıkarı belki de başka nedenlerden dolayı yapılan evlilikler olduğu için, hani bu konuda gerçekten insanların bu kadar abartılı şekilde uğraşmasını ben doğru bulmuyorum yani hayatları onların o şekilde ama benim gerçek hayatıma dönecek olursak, ben bir insanla zaten ayrıldıysam onunla muhakkak aram kötü olduğu için ayrılmışım demektir hani bunu da zaten artık o insanla iletişimi tamamen kestim anlamına gelir ben o insanla tekrar iletişim kurmak istemem.
Çünkü benim hayatıma birisi girecek onun hayatına başka birisi girecek Yani iki gün önce benimle sevişen birinin yarın başkasıyla sevişmesini görmeyi istemem hani o kadar geniz değilim.
Değil. okunu çıkarmayın herşeyin. Sevip aşık olup evlenmişsin. Anlaşamayıp olmayınca ayrılmışsın. Tabiki kavga etmene gerek yok. Biyerde görünce kaçmana gerek yok. Ama afkadaş kalmak resim paylaşmak nedir ya
Buda zengin fantazisi oldu son zamanlarda.
Gayet esprili olmuş bence sesli guldum 😂e egee hayatında yeni biri yoksa paylaşmasınin anırım bi tarafı niye olsun. Kanlı bıçaklı 3 aşiret kavgalı mı olması gerekiyor illa eski eşiyle😂
Kendi adıma ben tasvip etmedim. Ruhen, kâlben k"ayış kopmadıkça hiçbir şekilde eski eşle/ sevgiliyle arkadaş kalmak mümkün değil. En fazla iki medeni yabancı olunabilir.
Medeni bir şekilde ayrılmak başka, bu şekilde bir araya gelip arkadaşız imajı çizmek başka. Eski eşten arkadaş falan olmaz. O yoluna, ben yoluma...
Yani bence biraz saçma birşeyler paylaşmış sın kocan olmuş bir adam sonrasında arkadaş olmak rahatsız edici bir şey
Bence en güzeli bu kavga etmeden saçma sapan şeyler olmadan ayrılmak birbirini görünce düşmanmış gibi davranmamak
İkisi çok ayrı denizlerin limanı şayet akıl sağlığından şüphe ediyorum fakat konu eski sevgiliyle arkadaş kalmak değil
değil, madem arkadaş kalacak kadar aranızda bir şeyler kalmış ne diye boşanıyorsunuz, ayranım dökülmesin
💁Evet bencede keşke ne olursa olsun dostluk kalıcı olsa.
Zeynep Bastık idolüm bu kadın yia ❤️
Zeynep bastık anlam veremediğim şekilde gereksiz bir varlık gibi geliyor. Paylaşımları da kendi gibi
Hiç onur gurur yok bunlarda da medeni olcaz diye işin b'okunu çıkarıyorlar...
Bu olayı abartıyolar, ben kalamam, kalmak da istemem
Dolar olmuş 23.40 Gram Altın 1474.9 ekmek 10 TL dayanmış kimin umurunda Zeynep Bastık, Tolga Akış?
Diye sordu babasından habersiz evden bakkala çıkamayan asosyal çılgın bakire
Bunlarınki kurmaca evlilik.. Amaç ve kazançlarını bilemem.
Çok samimi gelmiyor bana.
Yalnız şu kadını bir yerde görmeyeyim lütfen artık ya.
Çok saçma değil mi ya madem böylesiniz niye boşandınız? Madem boşandınız niye böylesiniz?
Bence de harika bir durum ve bol eğitim bol okuma ister. Bizim gibi cahil bir toplumda zor biraz bu.
Bizde yedik bence fb olarak takılıyorlardır zaten bir çok karı koca boşansa bile eğer ten uyumu varsa fb olarak takılıyor
Anaa.. ben dayanamam yaa. Ya ayrilmicam ya da tam ayrilcam.
Demekki iyi öğretmiş her şeyi ki adam memnun kalmış
Hangi ödülü verelim peki? Ya da neyi hak etti?
Ben saçma buluyorum böyle şeyleri.
Değil. Düsmanda olunmalı ama madem anlasiyosunuz niye ayrıldınız
Fazla vıcık vıcık olunmaz bunlar syri bir dünya
Hayır çok samimiyetsiz
türkiye'de alışık olmadığımız hareketler
Güzel değil ben sevmem
Alavatın tekiydi zaten bu eleman.
Hiç sevmiyorum bu kadını mide bulandırıyor
Bana göre değil
Saçma buluyorum
beddua mı bu
herkes ayrılsın yani:D
Midem kaldırmıyor bu kadar samimiyeti
Bunun adı medeniyet değil
Medeni mi deniyordu bunlara kdksjd
Lan ne saçma işler yaaaa
Bana çok itici geliyor
Böyle genişlik zarar verir bana
Sonra buna medeniyet diyorlar
Evliyken edisle kucak dansı yapan karı değil mi bu
Ben doğru bulmuyorum bu denli yakınlaşmayı.
Madem anlaşabiliyolar ne diye boşandilsr ki
Ben kalamam
Ne şimdi bu
Kalınmaz
Evet güzel.
genişlik bu ama
Midem bulaniyor
Güzel
cok sacma be ayrilmisin
Hayır değil
🤮🤮🤮
İlginç bence