Karan'ın Nisan ayı doğum günüydü o zaman kutladılar, şimdi hem Fahriye'in hem de Karan'ın geçmiş ve kutlanmış doğum gününü kutladılar amaç ne? Sürekli yapmacık sırıtmaları cabası 🤣 bakın ne kadar mutluyuz gösterisi

Çok iticiler insanlar neyini seviyor bunların gerçi pek sevilmiyorlar fanları dışında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne alaka bi kere ailecek kutluyorlar havalar güzel olmadığından havalar güzel olunca da acık havada daha büyük bir kutlama. Bizde de o kadar para olsa bizde yaparız laf etmeye gerek yok bence hayatında dert edeceğin veya düşüneceğin daha önemli şeyler vardır eminim :’)
37 yaşında kart kadına parti normal mi? Sanki 18 yaşına basıyor. 🤣🤣 Rezillkk ya köylüler resmen varoşslarr karan'ın Nisan da kutlandı şimdi niye? Maksat gösteriş Cidden canım 🤣🤣😄
Ee yani ikiside ünlü kişiler farkındaysan? Yaşın bir önemi yok 18 yaşında kızlara taş çıkartır kadın. Kıskançlığından kudur dun cidden
Fahriye köylüsü ünlü değil artık o tek tutan dizisi yok tek dizisi yapmıyor Burak Özçivit krosunun bu dizisinden sonra isi biter bu kadar yeteneksiz, köylüler sizin sayenizde ünlü
Patlıcan burunlu fahriye de güzelse artık selülitleriyle estetikten agziy gözü yer değiştirmiş haliyle kimseye taş çıkaramaz 😄😄tam mallsinnnn zevkine scayimmm
Sende ciddi karakter gelişmezliği var kitap okumanı, kendini geliştirmeni öneririm ve umuyorum ki 20 yaşından küçük değilsindir yani bu kadar olgunsuzluk, fesatlık, terbiyesizlik pehhh yani sanane milletten
Ya sana ne oluyor bu köylüler akraban mi 😄😄tek ben değil sosyal medya da krolar diye herkes dalga geçiyor mmalll ergenn
Ya kadının tipine laf ediyorsun da bu soruyu gizli üye olarak sorman… çok komik cidden yazık senin gibi insanlar olduğu için 😀
Hadi canım hadi git içinden kudur kıskançlığından
Valla sosyal medya da herkes krolar diye dalga geçiyor kroyum ama para bende hesabı olmaktansa fakir olmak daha iyi 🤣
En sıradan kişiler bile aşırı gösterişli partili yapıyor bunlar da yapsın yani ne yapalım şimdi
Kim sıradan? Bunların ne özelliği var bir de iki kere üst üste doğum günü kutlaması resmen görgüsüzlük hem bunlar kim? Bir Doktor bir Avukat kadar önemli olabilirler mi sacma sapan dizilerle parayı bulmuş görgüsüzler
Millet. Sende bul tutan var mı
Hem de aşırı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!