Güncellemeler
+1 yıl
Allah'tan bu dizi de diğer iğrençc diziler de olduğu gibi öpüşme sahnesi falan olmuyor, en fazla alnından öpülüyor. Bence etik değil etik diyenlerin kızları 23 yaşında olup 36 yaşındaki adamla sevgili olsa ortalığı yıkarlar buna eminim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burak gerçek hayatta bu oyuncudan veya setteki genç kızlardan birinden hoşlanıyor mudur bazen acaba? Erkeklere güven olmaz çünkü
Erkeklere güven olmaz katılıyorum, erkekler de genç olsun çamurdan olsun mantığı çok çirkin bir genç kızı çok güzel bir kadına tercih ederler. Özge için demiyorum tabi Özge güzel bir kız
Aynen kesinlikle. Çevremde çok örnek var hatta, bir tanıdığım kadın kocasının yaptıklarını anlatıyor bazen bunlar evlendikleri zaman gençlerken adam seçiciymiş herkesi beğenmiyormuş falan. Kadın diyor ki şimdi benim yanımda bile genç kızlara bakıyor çirkin olanlara bile bakıyor
Yani yaşlandıkça Tam genç kız avcısı olmuş adam. Kadın öyle seçici bir adamın bu hale geldiğine inanamıyorum özellikle yaş alan her erkeğe güvenilmez diyor
Çok doğru söylemiş, o kadını tanımak isterdim. Bu söyledikleri bile tecrübe oldu bana.
Doğru yeğen pek sağlıklı olmayabilir, bin yıl öncesin de yaşamıyoruz.
Zaten milleti bozan bu çirkef diziler.
Neden etik olmasin. Sonuçta dizi döneminde yaşlarına bakmıyorlar. Ayrıca normal hayatta olsa ne olur olmasa ne olur.
Yaş farkı fazla bence.
Gayet de etik buluyorum dizide yaş farkı hiç belli olmuyor ve çok da yakışıyorlar. Keşke gösterdiğiniz bu tepki bir tarih dizisinden ziyade gerçek hayatta yaşayanlar için de geçerli olsa.
Onlara daha tepkisiyim, ama diziler de bunu etik gibi göstermelerine karışıyım
Yoo etik. 18 yaşından sonraki her insanın ilişkisi etiktir.
Dizi bu, gerçek hayat değil, neden olmasın, gayet doğal birşey bence
Davul bile dengi dengine yaş farkı fazla
Dizi diyorum, rol icabı, gerçek hayatta evlenmiyorlar yani kapiş
Tamam da bunu etik gibi gösteriyorlar, gerçi şu zaman da torunu yaşında evlenenler var.
Fazla yaş farkını göstermiyorlar, ve yakışıyorlar bence 🤷♀️
Ablacım göstermiyor olabilirler ama yaş farkı fazla. 8 yaş olsa bile okeyy
bu diziyi izlemiyorum izlememde zaten
Yoo çok abartı durmuyor
Burak genç gösteriyor okey de yaş farkı fazlaa
Çok önemli değil bence böyle şeyler aşkın yaşı yoktur... Kendimden 20 yaş büyük kadınlada oldum belki 30 yıl sonra 20 yaş küçüklede olurum.
Abicimm bu fazlaaa. Kendi kızın 24 yaşında olup 40'a merdiven dayamış adamla olsa delirirsin burda aşkın yaşı yok masallarını çekme yemiyoruzzz
Demekki kızın babası yok
Bencede saçma olmuş