ABD’li Hollywood yıldızı Al Pacino’nun 83 yaşında baba olacağı belirtildi. ABD medyasında yer alan haberlerde ünlü aktörün 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğu aktarıldı.

ABD’li Hollywood yıldızı Al Pacino’nun 83 yaşında baba olacağı belirtildi. ABD medyasında yer alan haberlerde ünlü aktörün 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğu aktarıldı.
Baba filmi gelmekle birlikte, aklıma daha önce bir fıkra geldi. 90 yaşında bir adam gururla 25 yaşındaki hanımdan çocuğunun doğumunu bekler. Bir adam gelir yanına "torununuzu mu bekliyorsunuz?", "Hayır eşimi, sonunda baba oluyorum" der gururla. Adam bir hikâye anlatmak istediğimi söyler. "Vaktinde bir avcı vardı, yayı yanında olmadığı halde, karşısına bir geyik çıktı, adam oksuz yaysız ama eli ile ok atar gibi yaptığı halde, geyiğe ok sapkanır ve geyik ölür..." adam söze karışır, "olur mu öyle şey onu başkası vurmuştur." adam cevap verir, "şimdi beni ankadınız."😊
Bunlar Robert De Niro ile yarışa hirmişler, bundan da kazanan eşleri.😊
95 yaşında yaşlı bir adam doğumhanenin kapısında beklemektedir.
Doğumhaneden çıkan doktor, yaşlı adama şöyle bir bakındıktan sonra sorar :
─ İçeride doğum yapan bayanın yakını mısınız?
Yaşlı adam cevap verir :
─ Evet, eşiyim ben onun.
Doktor şaşkınlıkla tekrar sorar :
─ Ama bayan 35 yaşında !
─ Emin misiniz eşi olduğunuza?
Yaşlı adam cevap verir :
─ Tamam işte, eşiyim ben.
─ Neden şaşırdınız?
─ Ben baba olamaz mıyım yani?
Yaşlı adamın sinirlendiğini gören doktor, ona sakin bir şekilde cevap verir :
─ Yoo, aklıma birden dedem geldi de.
Yaşlı adam sorar :
─ Ne olmuş dedenize?
Doktor cevap verir :
─ Kendisi avlanmayı çok severdi.
─ Sürekli ava çıkardı.
─ Fakat yaşlanınca artık zorlanmaya başladı.
─ Bir gün ava çıkacakken kendisini aman yapma dedeciğim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye uyardık.
─ Kendisi bizi dinlemedi, ısrar etti ve hazırlandı.
─ Ee, tabii yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline.
─ Ben de kendisiyle birlikte gittim avlanmaya.
─ Ormanda epeyce bir yol yürüdükten sonra bir geyik gördük.
─ Dedim ya, dedem yaşlı.
─ Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti.
─ Geyik o anda vurulup yere düştü.
Bunu duyan yaşlı adam, doktorun lafını keserek itiraz eder :
─ Olur mu hiç öyle şey !
─ Başkası vurmuştur onu !Doktor gülümseyerek yaşlı adama şöyle der :
─ Ben de onu demeye çalışıyorum işte.
Ya o doğacak çocuğa yazık değil mi? Zaten kaç yıl ömrün kalmış, o çocuğu babasız bırakmaya değer mi?
Baba filmi birde Şeytanın avukatı.. bu adam filmin içine sürüklüyor izleyeni
Cevap
17Cevap
Şeytanın avukatı filmi
valla ilk baslarda ciddiye aliyordum begeniyordum ama zamanla butun oyuncular gibi yeteneksiz egitimsiz bos kazandigi asiri yuksek miktardaki paralara layik olmayan unlulerden biri cogu oyle aslinda cok fazla abartilan simartilan layik olmayan unluler al pacino'nun filmlerinin cogu vasat sokaktan gecen birine oynatsan daha iyi oynar zira herkesin yetenegi vardir ama kesfedilmemistir hatta cok daha yetenekli insanlar kesfedilmemistir cevresi yoktur sektorde taninmamistir al pacino gibiler sanslidir cevresi olan sektorde kisilerdir kisacasi cok fazla abartilan layik olmayan unlulerden biri
oğlu 33 sevgilisi 29 yaşında ve adamın torunları falan var yani bilemedim. Neyse yinede iyi tarafından bakalım yaşlanıncada aşk ölmüyormuş demek ki.
Baba filmi geliyor sürükleyici bir film baba olma konusu ise hayırlı olsun paranın gücü ben bu yasta bırakın baba olmayı hayatımı ömrümü uğruna feda edecek birini bulamadım 😢
Al Pacino' ya en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ve Altın Küre' yi kazandıran muhteşem bir film olan "Scent of a Woman" gelir. Kendimi kötü hissettiğim zamanlarda sığınılacak güzel bir limandır benim için.
O çocuk demeyecek mi benim babam niye bu kadar yaşlı. Keşke dünyaya gelecek miniği de düşünseler
Şeytanın Avukatı filminde beni benden aldı bu adam.
Hiç bir filmini izlemedim ama devrim filmine bir bakmayı düşünüyorum
Babaya bakmıştım ama beğenmemiştim
83 yasında bır ınsan baba olabılıyor mu? genetık olarak mumkunmu bu
Ayh o yaşta baba olmaya ne gerek var ya. Çocuğa yazık
demekkı manken gıbı hatun almıs zeta jones ile evlenen gıbı
Akasya durapı geliyor Al Pacino Ali Kefal 😂
Doğacak çocuğa yazık küçük yaşta babasinin öldüğünü görecek
Ulan öldü sandım 😂 meğersem baba oluyormuş yuh lann
Arap bacım pu işteee bunlar mezardaki ölüyle bile yaparlar. Alpçino denen sapık boş birisi hiç bir zaman filmlerini izlemedim adını bile bilmem hiç yakışıklı bulmazdım tam tersi sokaki adam bundan ybinnkat düzgün
Salamancalar kadar iyi değil
Polat alemdarn sözünü çalms
Scarface.
Efsanedir her filmini 3er defa izlemişimdir
Niye benim aklıma kahve geldi ne alaka 😂
direk akasya duraği aklima geliyor gkfngnf
Ay ne kadar modernnnn. Keşke bizim ülkemiz de biraz bunları örnek alsa
Baba.
Kadın kokusu
Maşallah!
yuh be
The Godfather , Michael Corleone